Vesna Ks
Domaćin
- Poruka
- 3.132
Svidja mi se ta ekipa-9,11,13.Bravo!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel moze neko ko je bio na Skiathosu da mi da preporuku nekog smeshtaja u centru, ili eventualno naziv hotela, ili telefon...
jel je obavezno ako dodjem na ostrvo da iznajmim skuter ili kola
Jeste, obavezno je! Ozbiljno!
http://www.skymap.gr/map.asp?ElementID=36157 kada se otvori ovaj link,vidi se "plakes" sto je "cosak" stare luke i grada. "vukuci misem" kartu ili krecuci se uz pomoc strelica na karti...ivicom obale dolazi se do "health center' a ispod njega je ulica Elhnikis Antistaseos i tacno gde pise ime ulice u nastavku imena je i vila fantasia sa desne strane u zelenilu.malo na dole je i ulica g.moraitou kojom za 5-6 min dodjete u papadiamantis(centar).na drugu stranu,lepo pise "to megali ammos,ring road,bus station)... nije bas najstrucnije ali eto trudim se sa ciljem da sto vise nasih turista upozna skiathos.idem na skiatos za vikend 15 ili 21 marta,pa ako neko hoce da ga upoznam sa ostrvom.....no problemodosadna sam al sta cu prodace mi se aranzmani a ne bi volela da pogresim ..nasla sam neku MORFIA I kao studije kako je to ??i da li je ona Fantasia u Skiatos citiju ili neki zabaceni deo pise kao oko 250m od Megali Amos plaže a ja nemam pojma ni koja je a ni kakva plaza...ako neko moze da mi strucno objasni delove Skijatosa i da mi kaze sta da gledam bila bih zahvalana!!!