SKIATHOS ali stvarno!

Мобилни да те питам у вези виле ,,мери ангела/кукунаријес(нисам најбоље схватио)да ли се за њу скреће код станице 25 или пре станице 26( у близини коњичког клуба/како видим на интерактивној мапи).
Пошто видим да и ти возиш ,,француза,,да те питам како Скијатос стоји са деловима и сервисима(да не чује зло) за ,,Рено,,возила ,хвала ти унапред

Sa vlasnicima ville se sretoh na skiatosu prosle sedmice.rekoh im za ovo "pisanije" o njima..drago im je i zadovoljni su srpskim turistima obzirom da su imali engleze godinama(Lybra).oni koji zele da ih upoznaju....na plazi agia paraskevi po ceo dan izdaju camce i ski sport.vila je na zadnjoj krivini pre kraja magistrale i trebalo bi da je predzadnja stanica bus-a...a moze se i pesice "laganica" do plaze.Za vozace svih automobila: sve eventualne nedostatke otkloniti u srbiji.na skiatosu iako pise servis...to su sve MONTERI delova koje narucuju iz volosa ili atine.nema rezervnih delova na skiatosu osim sitnih zezalica oko struje i poneki filter.mislim da sam za sve ove godine imao "ucesce" oko tih kvarova 7-8 puta i UVEK smo cekali rezervni deo,sofer staklo,sajlu(kada je u pitanju ozbiljan kvar)...iz atine a jednom prilikom cak iz Beca(tamo je bilo osiguranje auta,pa su oni poslali sajlu kvacila)....

Poslednja izmena:
Мобилни да те питам у вези виле ,,мери ангела/кукунаријес(нисам најбоље схватио)да ли се за њу скреће код станице 25 или пре станице 26( у близини коњичког клуба/како видим на интерактивној мапи).
Пошто видим да и ти возиш ,,француза,,да те питам како Скијатос стоји са деловима и сервисима(да не чује зло) за ,,Рено,,возила ,хвала ти унапред
....nema tu mnogo "da se skrece"...blizu magistrale je.ako koristis ovu mapu: http://www.skymap.gr/map.asp?ElementID=36157 izaberi opciju "skiathos island" i kreci se uz pomoc strelice i na kukunariesu kod broja 25 skreces desno a potom odmah jos jednom desno i to je to..vazdusnom linijom,ne znam da li ima vise od 100-ak metara od magistrale.bar mi se tako cini.....

Poslednja izmena:
Sa vlasnicima ville se sretoh na skiatosu prosle sedmice.rekoh im za ovo "pisanije" o njima..drago im je i zadovoljni su srpskim turistima obzirom da su imali engleze godinama(Lybra).oni koji zele da ih upoznaju....na plazi agia paraskevi po ceo dan izdaju camce i ski sport.vila je na zadnjoj krivini pre kraja magistrale i trebalo bi da je predzadnja stanica bus-a...a moze se i pesice "laganica" do plaze.Za vozace svih automobila: sve eventualne nedostatke otkloniti u srbiji.na skiatosu iako pise servis...to su sve MONTERI delova koje narucuju iz volosa ili atine.nema rezervnih delova na skiatosu osim sitnih zezalica oko struje i poneki filter.mislim da sam za sve ove godine imao "ucesce" oko tih kvarova 7-8 puta i UVEK smo cekali rezervni deo,sofer staklo,sajlu(kada je u pitanju ozbiljan kvar)...iz atine a jednom prilikom cak iz Beca(tamo je bilo osiguranje auta,pa su oni poslali sajlu kvacila)....

Ма после енглеза(а посебно њихове омладине) ми ћемо им доћи као премија на бингу.:ok:

delegacija skiatosa dolazi na sajam uz moguce problemcice sa strajkom pilota i osoblja aerodroma...na sajmu ce biti i nekoliko hotelijera sa skiatosa..pa eto prilike da napravite neki deal.bice i zvanicni prevodilac gr ministarstva turizma i ja,koji govorimo srpski jezik.svratite da se druzimo....hala1

Pozdrav svima.
Ove godine nam je u palnu Skijatos. Interesuje nas 15ak dana u Junu mesecu , termin oko 13-14 juna pa gospodine Mobilni ako imate neke preporuke čekamo :).
Inače brojčanos tanje bračni par sa detetom od 3 godinei detetmo u to doba imaće 10ak meseci

Da li je neko bio u vili Makis ili vili Mary Angela koje ima u ponudi Sabra ???

Poslednja izmena:
za "velju": da svaki dan...osim ako odvojimo jedan dan da "skocimo" na zlatibor i do Kusturice-verovatno zadnji dan ili po zatvaranju sajma.za smestaj: dve vile sa sajta su vec popunjene 95% nesto trokrevetnih ima ali su veoma bitni datumi boravka.poslacu vam na pp..

Pozdrav svima.
Ove godine nam je u palnu Skijatos. Interesuje nas 15ak dana u Junu mesecu , termin oko 13-14 juna pa gospodine Mobilni ako imate neke preporuke čekamo :).
Inače brojčanos tanje bračni par sa detetom od 3 godinei detetmo u to doba imaće 10ak meseci

Da li je neko bio u vili Makis ili vili Mary Angela koje ima u ponudi Sabra ???

Минихуми ја ове године идем у ,,Мери ангела,,али од 26.06 можда се и видимо иначе у самом смештају нема неких конкретнијих описа наших људи -има нешто описа од стране Енглеза и то је све.На основу слика и постојећих описа рекао бих да је посреди
,,грчка класика,,без и најмање примене луксуза али чини ми се да има најбољи однос цена-квалитет (колико пара толико музике).поздрав!:cool:

tako je "care"... smestaj je grcka klasika kako kazes i na dobrom mestu(ako imas auto i nije ti problem uvece u grad-15km).gazde su sasvim ok..... a oko odrzavanja,pravila,doplata i ostalog...treba da se informisete u agenciji.opisi engleza mogu da vas malo zbune... jer i da ima nesto na sta bi se pozalili njihovi vodici to "neutralisu" svojim radom i ponasanjem.obratite paznju na engleske i scandinavske vodice(obicno su uniformisani).... voze "kao muve bez glave" od smestaja do smestaja,obilaze goste,uvek vuku neke tabele sa obavestenjima,voze goste kod lekara,organizuju grcke veceri zabave,obilaze plaze...organizacija-boli glava.ALI... ne treba zaboraviti da su oni i placeni (obicno !) 2 evra dnevno po gostu...pa ti sad racunaj,kad dodje pun avion....svaki dan broj putnika x 2 evro = dnevnica engleskih "rep"-ova...(vodica-obicno ih je po 2-3) ps. moj komentar je bio "inspirisan" citanjem teme "vodici" na drugom forumu.sva cast za "dokona zena" za iskrenost i "bez dlake na jeziku...

Poslednja izmena:
Dobronameran savet - Skiatos nije za male bebe, pa ni za decu do 5 godina. Možda je klimatski za njih idealno . Mislim zbog tih silnih četinara i onog mirisa koji liči na Jadran. Ali to podrazumeva da Skiatos konzumirate samo rano pre podne i kasno posle podne, da se ne cimate kolima i sl. Zujanje po ostrvu zaboravite ako već brinete o zdravlju bebe. A Skiatos bez obilaska bar desetak plaža, bar jednog izleta brodom (koji se uvek ljulja i na njemu duva) do Lalarie, boravka van smeštaja i u najgore vreme (podne, na primer), vožnje po serpentinama, koktela u Rock and roll baru, ko i da niste bili na Skiatosu. Predlažem da porodice sa tako malom decom ipak odlože Skiatos za još neku godinu. I nema mogućnosti za guranje kolica, ni po gradu (kamene ulice), ni pored plaža. Ali za porodice sa decom koja fizički mogu da izdrže žestok tempo, od 7god. svakako, kao i ljudi bez dece, Skiatos je idelano mesto. Za vožnju laganica, relativno blizu i dostupno, a mogućnosti za svakodnevne promene ogromne - možete svakog dana menjati i po više, a ne samo po jednu plažu, kao i uveče mesta za izlazak. Romantično, inspirativno, za svaku preporuku!

Veoma zanimljivo zapazanje-i veoma tacno."zapelo" mi je kod ljuljanja broda za lalariju,pa da iskotistim priliku da to napomenem i ja: ako planirate izlet,ja obicno savetujem ljude da sacekaju dan-dva da "dobiju boju"-da ne izgore na brodu ceo dan.ali kad je lalarija-pilio u pitanju znam turiste koji nisu mogli da odu na taj izlet,jer su ga ostavili za kraj a taj dan bas duvalo.a u tom delu mora je "promaja" izmedju skiatosa i skopelosa,tako da se desi da moze da pridje lalariji samo Labros sa kojim saradjujem(nije reklama,majke mi!!!) jer je veci brod i prima 170-180 putnika,dok oni mali izletnicki iz stare luke podju da probaju koliko "bofora" duva i onda odvezu turiste na tsugria.takodje,kada duva malo vise u 10.00(tada se polazi) Labros mi kaze da obavestim goste da ide obratnim pravcem-prvo pored juznih plaza pa popreko na pilio a u povratku kada se obicno smiri vetar svraca na lalariju-vecini turista tada kazem da odustanu osim ako odlaze sledeci dan.poenta: ko hoce na izlet na lalariju-treba da ide cim je lepo vreme(bez vetra)....ako u luci nije mirno more,onda.....:sad2::sad2:

Poslednja izmena:
100car da li si vec rezervisao ? Ja planiram ovih dana.
Hvala na savetima Lint :)
videćemo kako će ova beba da reaguje na put, prvo dete je sa 6 meseci išlo na Tasos :), ujutru odemo na plažu uvečese vratimo kući, stavimo je da spava u nekom hladu i bilo je odlično . E sad nova beba imaće godinu dana , pa videćemo kako će ona da reaguje...
Ja prosto ne mogu da odem u neko mesto sa 2 plaže i da tako provedem letovanej, volim da se vozam , razgledam plaže , to mi je uživancija. Pretprošle godine Tasos 18 dana joj... milina, ove godine nažalost samo 10 a možda ipakbude 15 :worth:

Inače , nigde nisam naišla agenciju koja ima ponudu od 15ak dana.

Sto se tice dece do 7 godina, mislim da je to stvar organizacije. Mi licno nismo imali problema ni sa setnjom po gradu, ni sa obilaskom plaza. Lalariju smo posetili kao i mnoge druge plaze, i bas je za decu to bio dozivljaj (normalno kao i za nas).

100car da li si vec rezervisao ? Ja planiram ovih dana.
Hvala na savetima Lint :)
videćemo kako će ova beba da reaguje na put, prvo dete je sa 6 meseci išlo na Tasos :), ujutru odemo na plažu uvečese vratimo kući, stavimo je da spava u nekom hladu i bilo je odlično . E sad nova beba imaće godinu dana , pa videćemo kako će ona da reaguje...
Ja prosto ne mogu da odem u neko mesto sa 2 plaže i da tako provedem letovanej, volim da se vozam , razgledam plaže , to mi je uživancija. Pretprošle godine Tasos 18 dana joj... milina, ove godine nažalost samo 10 a možda ipakbude 15 :worth:

Inače , nigde nisam naišla agenciju koja ima ponudu od 15ak dana.

Мимихуми,не само да сам резервисао ја сам и уплатио смештај у целости(био је неки попуст-10% ако уплатиш до 13 феб.)Што се тиче Скијатоса нигде не видех 15 дана варијанту,ја сам се одлучио за варијанту 20 дана(26.06-16.07).Али озбиљно размишљам да задњих 3-4 дана проведем на Скопелосу иначе моји клинци су старији 9,11 и 13 година и воле да зује по плажама.поздрав

Back