Evo šta ja mogu da pomognem!
Nisam do sad bila na Skiatosu, al se pakujem pa imam neke od informacija koje ti trebaju.
Do Volosa stižeš tako što od granice pratiš putokaz za Atinu. Orijentaciono, Volos je 250 km od Soluna, znači od granice negde oko 320. Sa glavnog auto puta skrećeš kod Larise, pratiš tablu za Volos.
Kažu da trajekt treba rezervisati. Možeš preko
www.gtp.gr i u tom slučaju plaćaš preko kartice na koju ih uputiš. Na tom sajtu možeš da se informišeš i o vremenu polaska broda. Obično ima samo 2 dnevno koja voze i automobile.Možeš i telefonom da rezervišeš, preko Sporades Travela +302421035846. U tom slučaju daju ti uputstvo da karte platiš u Srbiji na račun koji ti oni izdiktiraju i da im faksom pošalješ dokaz o toj uplati. Karte podižeš sat pre polaska broda u njihovoj agneciji u samoj luci. A mislim i da možeš da nastaviš da budeš avanturista i da uopšte ne rezervišeš, pa ako baš i propustiš jedan brod Volos je dovoljno zanimljiv.
Smeštaj prvo potraži preko mobilnog (Jeremić, živi na Skiatosu), najaktivniji član ovog foruma, trenutno zauzet živim gostima tamo pa se slabije javlja. Njegov broj koji je ponudio ovde na forumu (pretraži prethodne stranice) je: 6944112465. Njegov e-mail je:
el_grecos1@yahoo.gr.
O plažama, restoranima i klubovima na ovom forumu ima više nego što ti treba, pa potroši par sati na iščitavanje.
Pa, srećan put i lep provod!