SKIATHOS ali stvarno!

"za ivanu": niste greskom otisli na tsugria nego..........grcka posla.ako se secate ili jos ih imate,na kartama vam pise"lalaria-kastro".medjutim,secate se onog blagog vetrica....e na otvorenom je on vec vetar koji smeta prilazu na lalariju.i kapetan,da ne izgubi dnevnicu,vama saopstava da vozi samo za tsugria.dok su se ostali vratili sa pola puta do lalarie u luku.i mislim da je jedan brodic cak dosao na tsugria(posle vas) kao alternativno resenje.njima je bitno samo da ne propadne tura.ali bilo vam je bolje sto ste ostali jer ovi sto su se vratili nisu mogli sledeci dan zbog vetra nigde....(OVO SE ODNOSI NA LJUDE KOJI SU ISLI PREKO MENE ALI JE TO I POJAVA KADA IMA MALO VETRA...)Inace,sam juce napravio dogovor-ponudu za poseban izlet koji ne radi ni jedna nasa agencija.Ide se na lalaria(1 sat),zatim kastro (1sat) onda pravac kopno(preko puta skjiathosa) u mesto kato georgi( pilio-pelion) za kupanje i rucak.odatle,se vraca na ostrvce tsugria i oko 17.00 krece nazad u luku.cena je samo 15 evra po osobi......dok primera radi,samo lalaria kosta 15-18 evra(zavisi gde se kupuje karta)...... ps.slike su vam :super::super::super:

Poslednja izmena:
Putnice, ocekujemo putopis
a122.gif

Greska, znaci, nije Cungrija,nego Cugria,ko ce ih znati.Sve jedno,lepo nam je bilo tamo. Samo mi je ogromna rupa u letovanju to sto nisam videla Lalariju.Kazu da je osecaj kao da si na drugoj planeti.Pogresili smo sto smo taj izlet ostavili za zadnji dan.Lovite iole mirno vreme i idite na Lalariju sto pre.

Na ovoj terasi smo jeli giros.:rotf: A ovde smo se tkdj. kupali. Mandraki,isto odlicna plaza.Samo, da naplati lezaljke prvo ide deda, ne izda ti nikakavu kartu da si platio, a za njim ide baba pa se kao cudi ko vam je to uzeo pare, pa i ona pokusa da naplati. A inace mislim da su muz i zena. Stalno su tu oboje.

Prilozi

• DSCN2999.jpg
    DSCN2999.jpg
    22,6 KB · Pregleda: 29
  • DSCN2877.jpg
    DSCN2877.jpg
    43,5 KB · Pregleda: 69
Sto se tice guma , banana, pedoline i kajaka, mi smo to sve vozili na plazi banana. Vesna rece da toga ima i na Kukunariesu.Mi smo bili smesteni na Kukunariesu. Plazu smo videli prvi dan kad smo stigli.Ni jednom se nismo tu okupali. Malo smo blesavi sto se toga tice.Sto prosto kad moze komplikovano. Tako smo prosle godine u Potosu na Tasosu,tu glavnu plazu vidjali samo uvece kad podjemo u grad.Svaki dan smo isli na neke druge i istrazivali koja je od koje lepsa.
Inace, neko rece da je prosle godine na banani bio deda koji je svaki dan izvodio striptiz.Deda je jos ziv,i dalje se skida go a ima i drugara,a mozda mu je i momak.Sto rece jedan nas saputnik deda izgleda kao da je grobaru pobegao ispod lopate,medjutim u dusi je verovatno "yanger than spring".

"za ivanu": niste greskom otisli na tsugria nego..........grcka posla.ako se secate ili jos ih imate,na kartama vam pise"lalaria-kastro".medjutim,secate se onog blagog vetrica....e na otvorenom je on vec vetar koji smeta prilazu na lalariju.i kapetan,da ne izgubi dnevnicu,vama saopstava da vozi samo za tsugria.dok su se ostali vratili sa pola puta do lalarie u luku.i mislim da je jedan brodic cak dosao na tsugria(posle vas) kao alternativno resenje.njima je bitno samo da ne propadne tura.ali bilo vam je bolje sto ste ostali jer ovi sto su se vratili nisu mogli sledeci dan zbog vetra nigde....(OVO SE ODNOSI NA LJUDE KOJI SU ISLI PREKO MENE ALI JE TO I POJAVA KADA IMA MALO VETRA...)Inace,sam juce napravio dogovor-ponudu za poseban izlet koji ne radi ni jedna nasa agencija.Ide se na lalaria(1 sat),zatim kastro (1sat) onda pravac kopno(preko puta skjiathosa) u mesto kato georgi( pilio-pelion) za kupanje i rucak.odatle,se vraca na ostrvce tsugria i oko 17.00 krece nazad u luku.cena je samo 15 evra po osobi......dok primera radi,samo lalaria kosta 15-18 evra(zavisi gde se kupuje karta)...... ps.slike su vam :super::super::super:

Mobilni,

Taj novi izlet deluje strava! Da li ce biti u ponudi i sredinom jula i da li mozemo da idemo i mi koji smo preko druge agencije?

Ivana,

Koliko dugo ste bili na Tsugriji-dolazak, odlazak i ima li hlada?

Jako mi je cudno da Grci nista nisu napravili na Lalariji, ni suncobrana ni osvezenja...Ko normalan se pece par sati po najjacem suncu?!

Vise nisam pametna na koliko dana da rentiramo kola...S jedne strane malo je ostrvo, a sa druge milion plaza...Sta vi mislite?

Mobilni,

Taj novi izlet deluje strava! Da li ce biti u ponudi i sredinom jula i da li mozemo da idemo i mi koji smo preko druge agencije?

Ivana,

Jako mi je cudno da Grci nista nisu napravili na Lalariji, ni suncobrana ni osvezenja...Ko normalan se pece par sati po najjacem suncu?!

Vise nisam pametna na koliko dana da rentiramo kola...S jedne strane malo je ostrvo, a sa druge milion plaza...Sta vi mislite?

Na Lalariju se ide sa suncobranom i frizider torbom ! I pametni su Grci-bilo kakva urbanizacija bi narusila velicanstvenost Lalarije!

M i ja sam protiv urbanizacije takvih plaza..ali mogli su neki hlad od trske da naprave...Gde da se lomatam sa suncobranom po brodicu? Mada, to je mozda jedino resenje...

Kako se tebi svidela Lalarija i koliko h ste bili tamo? Jeste li isli na Kastro?

Na slikama mi Tsugrija izlega jednako lepa kao Lalarija...Ili mozda gresim?

Ivana,

Polazak je bio u 10h, a brodic je dolazio i u 16h i u 17h. Mi smo se vratili onim u 17h.Hlada ima u maslinjacima. Mislim da imam jednu sliku gde se to vidi, potrazicu.Evo!

A sto se kola tice, ne znam,ja ne bih mogla bez kola tamo.Mada smo vidjali ljude koji idu onim putevima na 40 stepeni peske.Ako vam je neka lepa plaza u blizini,a ne volite bas mnogo da skitate,par dana ce biti dovoljno za one najpopularnije plaze,1 dan cungria, 1 lalarija i to je to.

Prilozi

• DSCN2974.jpg
    DSCN2974.jpg
    59 KB · Pregleda: 59
Hvala za slicicu :)

Ja bih da vidim sto vise plaza...pa ramisljamo mozda kola 4-5 dana...A ako zafali, busom neke blize plaze.
Jeste li uspevali da pronadjete neke skrivene plaze i na koju foru...Ono, snimis kozju stazu, parkiras kola, pa se spustis?

Ivana,

Polazak je bio u 10h, a brodic je dolazio i u 16h i u 17h. Mi smo se vratili onim u 17h.Hlada ima u maslinjacima. Mislim da imam jednu sliku gde se to vidi, potrazicu.Evo!

A sto se kola tice, ne znam,ja ne bih mogla bez kola tamo.Mada smo vidjali ljude koji idu onim putevima na 40 stepeni peske.Ako vam je neka lepa plaza u blizini,a ne volite bas mnogo da skitate,par dana ce biti dovoljno za one najpopularnije plaze,1 dan cungria, 1 lalarija i to je to.

http://img241.imageshack.us/img241/9301/img0421xe6.jpg

http://img300.imageshack.us/img300/5367/img0423va4.jpg

Joooj, kako mi pravite zazubice svi vi koji ste se vratili sa Skijatosa i vi koji ste jos uvek tamo!:sad2:
Nemogu da docekam da krenem!!!!!!
Samo gledam slike i upijam informacije i brojim dane.Uf!!!!
Nadam se da cu i ja imati neke lepe slicice da podelim sa vama kada se vratim...jedva cekam da se dokopam svih tih plaza!

Back