mobilni
Aktivan član
- Poruka
- 1.295
"za ivanu": niste greskom otisli na tsugria nego..........grcka posla.ako se secate ili jos ih imate,na kartama vam pise"lalaria-kastro".medjutim,secate se onog blagog vetrica....e na otvorenom je on vec vetar koji smeta prilazu na lalariju.i kapetan,da ne izgubi dnevnicu,vama saopstava da vozi samo za tsugria.dok su se ostali vratili sa pola puta do lalarie u luku.i mislim da je jedan brodic cak dosao na tsugria(posle vas) kao alternativno resenje.njima je bitno samo da ne propadne tura.ali bilo vam je bolje sto ste ostali jer ovi sto su se vratili nisu mogli sledeci dan zbog vetra nigde....(OVO SE ODNOSI NA LJUDE KOJI SU ISLI PREKO MENE ALI JE TO I POJAVA KADA IMA MALO VETRA...)Inace,sam juce napravio dogovor-ponudu za poseban izlet koji ne radi ni jedna nasa agencija.Ide se na lalaria(1 sat),zatim kastro (1sat) onda pravac kopno(preko puta skjiathosa) u mesto kato georgi( pilio-pelion) za kupanje i rucak.odatle,se vraca na ostrvce tsugria i oko 17.00 krece nazad u luku.cena je samo 15 evra po osobi......dok primera radi,samo lalaria kosta 15-18 evra(zavisi gde se kupuje karta)...... ps.slike su vam 

Poslednja izmena: