Maslachak
Poznat
- Poruka
- 9.333
a el postoje neki apartmani na toj plazzi shisharki?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A tek ovo:
NAPOMENA: U SLUČAJU NEVREMENA, AGENCIJA ĆE ANGAŽOVATI SPECIJALNI BROD RADI TRANSFERA DO SKIATHOSA.
Bas bih volela da znam kako ovo izvode !
...koja koincidencija!!! tv stanice na svakih 15 min prekidaju program jer je u toku akcija spasavanja 280 (kako sam shvatio) putnika sa turistickog broda u koji je prodrla voda.u akciji su ratno vazduhoplovstvo(helihopteri)To je onaj leteci...jesi gledala James Bonda i te fazone
![]()
...putnice,to je ovo isto valjda?ajde za specijalni brod da kazemo....mogu da ga krste kako hoce,ali informacije koje nisu tacne...kako se nadovazuje m.ammos na 15km daleko kukunaries?po popisu iz 2002 god skiathos je imao 80.000 apartmana stto znaci puta 2 osobe i eto cifre za jedan avgustovski dan,pa se to u mesecu promeni puta 3 i to izadje samo u avgustu 480 000.rent-a-car agencije imaju ukupno oko 2-2500(MAX) motora a mestana vozaca je oko 2000(max) i imaju u proseku 2 motora sto izadje 7-8000 motora.stvarno ko je pisao ove nebuloze?......hvala,hvala,hvala...tek sada vidim koliko smo green tours i ja povoljniji.kod nas NEMA "dinarski deo" (75-80evra),vec je u cenovniku krajnja cena,povratna karta najluksuznijim autobusom je 55 evra,znamo i cenu brodske-16,5 evra a do juna ce poskupetri oko 20% zato smo i stavili -20 evra....o ostalim informacijama bez komentara: "u slucaju nevremena-specijalni brod"
-..."80 plaza"-
...."na megali ammos se nadovezuje kukunaries"-
...."110 000 turista i 40 000 motora"-
....ima jos ali me mrzi da kuckam......
***,brzi sam od "krstarice":rolleyes:.....ili su od mene prepisali( tekst o havariji broda na vestima krstarice)
Pored tolikoagencija ides na "poverenje"
. Pa takvi smo mi Srbi. Posle nam je neko kriv :frown:
Za savete i konsultacije DA UVEK :wink: ali da mu uplatim eurice a on zivi na Skijatosu.....pa budimo realni
ovim brodom insistiram kopd svojih gostiju.sa odvojenimprostorom za pusace,sa klimom,barom,terasama i opasno dobrim osiguranjem.2006 god na tom brodu je turistu ujeo pas,koji nije bio u kavezu.naplatio je 12.000 evro odstete od kompanije.slicno nesto desilo se 2002-2003 srpkinji koja je radila u hotelu "nostos" ali ona se sazalila na vlasnike i zadovoljila se sitnom paznjom,negom i pokloncivcima na ostrvu.brodovi koji prevoze turiste iz nekih sela iz okolini Almiro i Volos NECE videti goste koji ce letovati kod mene.ne vidim logiku zasto to neko radi a ako procita neko od njih ovo...mogu mu reci samo da ne zna sa cim se zajebava(sorry).ako ne ubacim sliku,saljem na pp....Kad smo vec kod trajekta ili broda kako izgleda taj trajekt koji vozi putnike do Skiatosa. To bi mene bas zanimalo jer sam nepoverljiva prema brodovima za razliku od mojih ukucana koji zude za bilo kakvom plovidbom po vodi. Da li moramo ta dva sata provesti na palubi ili je to nesto drugacijeg sadrzaja.![]()
...ovo prosle godine nije postojalo.novo je i koliko vidim ...veoma dobro.ne znam ni gde se nalazi,ali po slici sa balkona..malo je visoko.a nelogicno je kako pise"dva minuta od centra a u blizini plaze"....sad cu ga cimnuti....Zdravo svima!
Iscitala sam ovu temu od pocetka do kraja, uzivala u slikama i raznim informacijama, a posebno me je odusevio nacin na koji se medjusobno ispomazete, savetujete, bodrite...Zato sam i odlucila da vam se obratim – nadam se da cete moci i meni pomognete. Dakle...
U potrazi za destinacijom za godisnji odmor – grcka ostrva kao jedina prihvatljiva opcija – 'naletela' sam na ponudu agencije Kalodoukas, od cega me je najvise privukao Skiatos. Nisam ranije isla preko ove agencije i zaista ne znam nista o njoj, pa me zanima da li je neko imao iskustva s njom?
Mimo toga, smestaj koji me je privukao na Skiatosu zove se Kypros (u samom gradu Skiatos) – cini mi se da pruza sve sto trazim (i ne samo ja, vec i suprug i klinac), te zelim da zamolim gospodina Mobilnog za neki podatak u vezi s tim. Pronasla sam njihov oglas na netu i sve zvuci sjajno, ali bih svejedno volela neku informaciju iz 'prve ruke'.
Hvala unapred za svaki komentar!
Kad smo vec kod trajekta ili broda kako izgleda taj trajekt koji vozi putnike do Skiatosa. To bi mene bas zanimalo jer sam nepoverljiva prema brodovima za razliku od mojih ukucana koji zude za bilo kakvom plovidbom po vodi. Da li moramo ta dva sata provesti na palubi ili je to nesto drugacijeg sadrzaja.![]()
.....da,ovo jeste 2-5 min od centra grada i 5-6 min od plaze m.ammos.nalazi se na kraju papadiamantis ulice kod super marketa "erminioni" sa leve strane i "angela" sa desne.na malom uzvisenju...inace,vlasnici su u larisi do srede a tada ce verovatno biti u mojoj ponudi(zavisi od cene)........ovo prosle godine nije postojalo.novo je i koliko vidim ...veoma dobro.ne znam ni gde se nalazi,ali po slici sa balkona..malo je visoko.a nelogicno je kako pise"dva minuta od centra a u blizini plaze"....sad cu ga cimnuti....
.u slucaju da bude u ponudi i rezervisete preko mene...imate poklon- izlet na lalariju za vasu porodicuZdravo svima!
Iscitala sam ovu temu od pocetka do kraja, uzivala u slikama i raznim informacijama, a posebno me je odusevio nacin na koji se medjusobno ispomazete, savetujete, bodrite...Zato sam i odlucila da vam se obratim – nadam se da cete moci i meni pomognete. Dakle...
U potrazi za destinacijom za godisnji odmor – grcka ostrva kao jedina prihvatljiva opcija – 'naletela' sam na ponudu agencije Kalodoukas, od cega me je najvise privukao Skiatos. Nisam ranije isla preko ove agencije i zaista ne znam nista o njoj, pa me zanima da li je neko imao iskustva s njom?
Mimo toga, smestaj koji me je privukao na Skiatosu zove se Kypros (u samom gradu Skiatos) – cini mi se da pruza sve sto trazim (i ne samo ja, vec i suprug i klinac), te zelim da zamolim gospodina Mobilnog za neki podatak u vezi s tim. Pronasla sam njihov oglas na netu i sve zvuci sjajno, ali bih svejedno volela neku informaciju iz 'prve ruke'.
Hvala unapred za svaki komentar!