SKIATHOS ali stvarno!

Slusajte deco:p ja pocetkom januara pocinjem sa rezervacijama, pa ce mo videti ko sta nudi8).Za sada je on na prvom mestu, ali ima jos lepih kombinacija u gradu.
Veco, da li se secas hotela Aktija na samom molu,na sta lici (barem spolja) ?

Jedno pitanjce nema veze sa Skijaosom, zasto ja imam one makazice(izmeni),a drugi nemaju? Necu ih i ja, ali kako?

U vezi sledece sezone:uskoro (do kraja godine) izlazi ponuda beogradske agencije sa kojom saradjujem.Takodje,za sledecu sezonu svi koji zele nesto da pitaju u vezi skiathosa i smestaja,zamolio bih da ne navode imena agencija koje ih prodaju.Ne zelim da znam (da ne ispadne ovo ili ono) a kao stanovnik skiathosa imam moralnu obavezu da vam odgovorim.Vize (grup. i ind.),organizovani prevoz,placanje na rate,popuste i slicno radice agencija u beogradu dok je moja odgovornost za boravak gostiju na ostrvu. U ponudi nemamo smestaj u brdu i bez parkinga (privatnog ili javnog) a nesto vise o tome nakon izlaska ponude.Pozdrav sa vetrovitog skiathosa.....

Bas me zanima kako sad Skiathos izgleda...?Verovatno ne onako pitomo kao leti...Popito-ne secam se koji je koji hotel na Skiathosu(osim onih ohoho..)-al'veruj mi nije bitan smestaj...ni malo...samo da imas da prespavas,kupatilce...priroda se pobrinula za one koji znaju da uzivaju..(najvaznije je da imas auto!!!).a prisustvo Mobilnog je dragoceno za sve sto imas da pitas,planiras ili,ne daj Boze neki problem..licno smo se uverili koliko je od pomoci bio svim nasim ljudima bez obzira da li su bili njegovi gosti ili gosti agencija iz Srbije.

U vezi sledece sezone:uskoro (do kraja godine) izlazi ponuda beogradske agencije sa kojom saradjujem.Takodje,za sledecu sezonu svi koji zele nesto da pitaju u vezi skiathosa i smestaja,zamolio bih da ne navode imena agencija koje ih prodaju.Ne zelim da znam (da ne ispadne ovo ili ono) a kao stanovnik skiathosa imam moralnu obavezu da vam odgovorim.Vize (grup. i ind.),organizovani prevoz,placanje na rate,popuste i slicno radice agencija u beogradu dok je moja odgovornost za boravak gostiju na ostrvu. U ponudi nemamo smestaj u brdu i bez parkinga (privatnog ili javnog) a nesto vise o tome nakon izlaska ponude.Pozdrav sa vetrovitog skiathosa.....

A zasto da ne navode imena agencija ? Treba da se imenuju one s kojima su ljudi imali dobra iskustva, one koje su najpovoljnije, placanje na odlozeno......pa zato i sluzi ovaj forum. Tebe vidim kao nekog "komandanta" ovde na forumu, sta se sme a sta ne !

A zasto da ne navode imena agencija ? Treba da se imenuju one s kojima su ljudi imali dobra iskustva, one koje su najpovoljnije, placanje na odlozeno......pa zato i sluzi ovaj forum. Tebe vidim kao nekog "komandanta" ovde na forumu, sta se sme a sta ne !

Nisam rekao da ne navodite imena agencija sa kojima imate dobra iskustva,najbolju uslugu ili daju najveci broj rata.Vec imena agencija koje izdaju odredjeni smestaj a neko me pita informacije u vezi njega.A ako taj smestaj nije prikljucen na gradsku kanalizaciju,jel znas kako lepo mirise u kupatilu?Pa posto ga izdaje agencija "A" onda bi moj odgovor bio ogovaranje i podmetanje.

Bas me zanima kako sad Skiathos izgleda...?Verovatno ne onako pitomo kao leti...Popito-ne secam se koji je koji hotel na Skiathosu(osim onih ohoho..)-al'veruj mi nije bitan smestaj...ni malo...samo da imas da prespavas,kupatilce...priroda se pobrinula za one koji znaju da uzivaju..(najvaznije je da imas auto!!!).a prisustvo Mobilnog je dragoceno za sve sto imas da pitas,planiras ili,ne daj Boze neki problem..licno smo se uverili koliko je od pomoci bio svim nasim ljudima bez obzira da li su bili njegovi gosti ili gosti agencija iz Srbije.

E Vesna,ni "p" od pitomog skiathosa.Upravo sam juce ispratio saradnike iz bg i jedva smo se ukrcali na brod od vetra.zadnjih 10 dana je 6-10 stepeni ali ludacki vetar to napravi kao da je ispod 0. Vesna,hvala na lepim recima za moju malenkost a forumasima podvlacim tvoje reci "VERUJ MI NIJE BITAN SMESTAJ" (bazen,pogled,metar-dva blize).Videla si da je 10-12 dana premalo za skiathos,pa shodno tome u smestaju provodis najmanje vremena.......

Mobilni, lepo je da si opet sa nama.

Hvala popito.procitao sam tvoja razmisljanja o smestaju i dozvoli mi da ti kazem da probas da potisnes "pogled" u drugi plan na skiathosu.jer ili kad odlazis ili kad dolazis sa plaze sleduje ti uz brdo ili stepenice.Inace "Akti" je bas pravo resenje.Sve osim plaze ima na dohvat ruke-u krugu od 50 metara(bus,markete,kiosk,kafice,radnje).A ako posetis site gosp. Dzefa: www.skiathosinfo.com bice ti vise nego dovoljan da se odlucis.pozdrav.....

Hvala popito.procitao sam tvoja razmisljanja o smestaju i dozvoli mi da ti kazem da probas da potisnes "pogled" u drugi plan na skiathosu.jer ili kad odlazis ili kad dolazis sa plaze sleduje ti uz brdo ili stepenice.Inace "Akti" je bas pravo resenje.Sve osim plaze ima na dohvat ruke-u krugu od 50 metara(bus,markete,kiosk,kafice,radnje).A ako posetis site gosp. Dzefa: www.skiathosinfo.com bice ti vise nego dovoljan da se odlucis.pozdrav.....

Mobilni, hvala na informacijama.Hvala za sajt,sada imam uzi izbor smestaja (20 vila i hotela ):p nadam se da ti necu dosaditi mojim pitanjima. Poslucacu tvoj i Vesnin savet zanemarujem pogled ali parking ne mogu:lol:.
Koji je od ovih hotela na najboljoj poziciji? (Ovo je prvo pitanje od mnogih:p)
Hotel Dabasi
Bourzi
Eye Q risort
Alkyon
Inace odmor organizujem sama preko neta, svaka sugestija je dobro dosla!

Sa svim vlasnicima ovih hotela imam licne kontakte osim "Eve" za koji stvarno ne znam nista osim gde se nalazi..mozda i poznajem vlasnika ali ne znam da je to on.Dabasis je na obilaznom putu oko grada pored mega-marketa,ima svoj parking,preko puta njega je isto lep hotel "la pissine".dabasis ima restoran,bazen na terasi,internet,satelitske kanale.Vlasnik je pomalo cicija a i skup je kako u svom poslu (elektricar) tako i u hotelu.Bourzi je pored papadiamantis ulice u samom centru a isti vlasnici poseduju 100m dalje hotel "pothos".nije los,ima restoran,bazen,dvoriste ali ne mozes prici bas blizu kolima u sezoni.Alkyon ima ponajbolju poziciju.nalazi se na pola rastojanja izmedju luke,pap. ulice i nocnih klubova.Pored same autobuske stanice sa svojim parkingom,bazenom.Dvoumio bih se izmedju dabasis i alkyon,zbog kategorije i cene.licno bih se odlucio za alkyon,posto poznajem osoblje(narocito recepciju);) Eve je visoko a i plaza(gradska) kojoj je najblizi nije za neku visoku ocenu.kvalitet je na strani dabasisa,lokacija na strani alkyona.druga dva dele 3 i 4 mesto (moje misljenje).

Back