Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 41.832
Verujem. Ali bi ti sigurno dobro doslo u dzepu tih 250 eura za trosak koje si dala za trajekt !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U vezi sledece sezone:uskoro (do kraja godine) izlazi ponuda beogradske agencije sa kojom saradjujem.Takodje,za sledecu sezonu svi koji zele nesto da pitaju u vezi skiathosa i smestaja,zamolio bih da ne navode imena agencija koje ih prodaju.Ne zelim da znam (da ne ispadne ovo ili ono) a kao stanovnik skiathosa imam moralnu obavezu da vam odgovorim.Vize (grup. i ind.),organizovani prevoz,placanje na rate,popuste i slicno radice agencija u beogradu dok je moja odgovornost za boravak gostiju na ostrvu. U ponudi nemamo smestaj u brdu i bez parkinga (privatnog ili javnog) a nesto vise o tome nakon izlaska ponude.Pozdrav sa vetrovitog skiathosa.....
A zasto da ne navode imena agencija ? Treba da se imenuju one s kojima su ljudi imali dobra iskustva, one koje su najpovoljnije, placanje na odlozeno......pa zato i sluzi ovaj forum. Tebe vidim kao nekog "komandanta" ovde na forumu, sta se sme a sta ne !
Bas me zanima kako sad Skiathos izgleda...?Verovatno ne onako pitomo kao leti...Popito-ne secam se koji je koji hotel na Skiathosu(osim onih ohoho..)-al'veruj mi nije bitan smestaj...ni malo...samo da imas da prespavas,kupatilce...priroda se pobrinula za one koji znaju da uzivaju..(najvaznije je da imas auto!!!).a prisustvo Mobilnog je dragoceno za sve sto imas da pitas,planiras ili,ne daj Boze neki problem..licno smo se uverili koliko je od pomoci bio svim nasim ljudima bez obzira da li su bili njegovi gosti ili gosti agencija iz Srbije.
Mobilni, lepo je da si opet sa nama.
Jedno pitanjce nema veze sa Skijaosom, zasto ja imam one makazice(izmeni),a drugi nemaju? Necu ih i ja, ali kako?
Hvala popito.procitao sam tvoja razmisljanja o smestaju i dozvoli mi da ti kazem da probas da potisnes "pogled" u drugi plan na skiathosu.jer ili kad odlazis ili kad dolazis sa plaze sleduje ti uz brdo ili stepenice.Inace "Akti" je bas pravo resenje.Sve osim plaze ima na dohvat ruke-u krugu od 50 metara(bus,markete,kiosk,kafice,radnje).A ako posetis site gosp. Dzefa: www.skiathosinfo.com bice ti vise nego dovoljan da se odlucis.pozdrav.....
Hvala Bogdane na pozdravima.dolazis opet na skiathos?Veliki pozdrav za Velikog gospodina Mobilnog od Bogdana!!!