SKIATHOS ali stvarno!

Juce sam se vratila sa Skiathosa puna utisaka. Iako za agenciju preko koje sam isla nisam pre cula, sve je bilo u najboljem redu. Apartmani su bili super, i vise nego sto sam ocekivala. Svaki dan su cistili, menjali peskire, posteljinu na 5 dana. Na granici nije bila guzva, a kad smo se vracali na suprotnoj strani za Grcku je bila kolona nasih buseva.
Pozdrav za mobilnog :)

Pa evo ja sam tu. Da Vas pozdravim i Vas sto me volite i one druge. Cujem da je pre 2-3 dana bio neki pozar na Skijatosu i da je dosta izgorel. Kazu, neko bacio cigaretu iz kola.......Ako saznam nesto vise javicu. Pozdrav svima !

Sad mi sestra rece. Evo me u Prevezi a juce sam bio u Pargi. Sve je super, nemam reci ali je skupo.......nema veze sa Solunskom oblasti. Nepreporucujem ovo mesto zbog cena ali ko ima para obecavam dobar provod i plaze. Kad budem dosao u Bgd postavicu slike. Ovde je net 5 eura sat. STRASNO. Pozdrav od srca Vesnaks a i ostalima !

Imam pitanje za mobilnog. Putujem sa deckom u petak na Skiathos. Zanima nas koja je cena apartmana a da je lepo sredjen, da ima friziderer, televizor i da se nalazi na nekom dobrom,funkcionalnom mestu,sa mogucnoscu parkiranja vozila i da li je jevtinije ako se uzme na dve nedelje? Bila bih jako zahvalna na brzom odgovoru. Takodje, da li postoji mogucnost da nam ostavis neki kontakt telefon ili adresu radnog mesta, da bi mogli da se konsultujemo s tobom u vezi smestaja? Thanks, unapred.

nisam siguran,ali postoji isti rent-a-car na skiathosu i na skopelosu(avis) pa mozete odavde naruciti auto da vas ceka.ili preko bilo koje agencije i bilo odakle.ne mora postojati agencija u tom mestu ali ako zatrazite auto ce vas cekati......

Mobilni, rekao si da nije problem da nam pokazes i preporucis neki apartman. Kako mozemo da stupimo u kontakt sa tobom?
Imam jos jedno pitanje. Pokusala sam da rezervisem ferry iz volosa, medjutim nisam uspela, jer traze 4 dana unapred a mi putujemo u petak. Da li znas koliko puta dnevno idu brodovi iz volosa za skiathos i da li ce biti mesta?

Mobilini, buduci da sa suprugom idem na Skiathos 1. septembra, a rezervisali smo apartmane Iris koji se nalaze u centru grada Skiathos, kazi mi kakvi su apartmani? Po slikama koje sam dobio u agenciji i koje postoje na njihov sajtu izgleda veoma interesantno, ali da li je to stvarno tako?
Unapred zahvalan

Da,"Iris" su vrlo dobri,da ne kazem odlicni.Vlasnik(bankar) je ulozio pola milonceta i doveo ih u red.mali prpblemcic je parking jer sec radi o ulicicama,ali parkirajte gde stignete.ne mogu vam nista jer nemate gr table,a za pauka...nikad culi

Na zalost telefonski kontakt sa mnom je i jedini moguc,jer na net samo povremeno uletim:9930 6944112465 Sto se tice broda,stvarno je tesko cak dobiti liniju za rezervaciju,pa koristim poznanstvo sa slkuzbenicom te rezervisem na njen mob.tel.Posalji mi reg.table sms-om i rezervisacu vam,kao i svima do sada.........(.duzim vas frape-om)

Poruka za gospodina mobilnog

Ja sam Nikola Petrović i idem 28.07.2007 sa devojkom i društvom (nas šestoro, dva automobila) na skiatos u NOSTROS VILLAGE HOLIDAY RESORT u mestu TZANARIES.
Bio bih vam jako zahvalan ako bi ste mi rekli nešto o tom hotelu-apartmanima (kakav je i sl.)
Još jedna velika molba.
Treba mi savet šta da radimo sa drugim automobilom pošto smo uspeli da rezervišemo trajekt samo za jedan. Postoji li mogućnost da ipak dobijemo mesto na trajektu na licu mesta? Ako ne, da li je bezbedno ostaviti auto u Volosu na ulici na dve nedelje ili treba da nađemo neki bezbedan parking-garažu u luci (za parking smo se malo raspitivali i cene su previsoke - više nego trajekt

Unapred hvala....

Sto se tice smestaja,tu se radi (najverovatnije) o "NOSTOS" hotelu i bungalovima koji se nalaze na brdu
(bregu) iznad plaze Tzaneira.Ako ste u bungalovima,to i nije najsrecnije resenje,osim ako niste blizu teleferika(vrsta lifta koji ide uz i niz brdo).Inace je najstariji objekat na skiathosu i mozda bude muzej jednog dana od njega.svake zime i proleca ga "sminka" 50-tak majstora za sezonu i sasvim je ok u toku sezone.no,vi ga ne kupujete,vec vam treba za odmor,mada bi bilo mnogo bolje ako ste rezervisali u hotelu "nostos" a ne bungalovima.ponavljam....ako se radi o "nostos vilage" a ne "nostros".sto je cest slucaj da neke agencije "namerno " grese u imenu.....ili ste vi pogresili.potrazite na pretrazivacima "nostos-skiathos".sto se tice automobila:naravno da nije bezbedno da ga ostavite u volosu na nekom parkingu,jer kao i svaki veliki grad ima delikvente,narkomane,neizivljene maloletnike....imate 3 resenja:da rezervisete iz luke Ag.Konstantinos(100-nak km prema Atini) i dodjete odatle,da ostane vozac sa autom za sledeci brod(ima ih 3-4 dnevno) ili da ostavie auto i kljuceve sluzbenicima da vam ga posalju sledecim brodom.ako imate nesporazuma u vezi poslednje opcije....to se zove ASINODEFTO i razumece vas, a znaci ...bez vozaca,pratioca i time se sluze rent-a-car agencije kada salju automobile,ali i obicni gradjani(veoma cest slucaj).nadam se da sam pomogo a ne zbunio.......

Mislim da ćemo biti u tim bungalovima ali pored lifta. Mi ne planiramo da provodimo puno vremena u sobama, već samo da prespavamo tako da nam je bitno samo da su čiste, da imaju krevete i kupatila.
Što se tiče auta (u slučaju da ga prebacujemo na ostrvo), veći nam je problem povratak pošto moramo da krenemo 11.08. prepodne nazad za Beograd tj. u dolasku možemo da čekamo trajekt ali u povratku ne. Jel bi smo mogli da pošaljemo auto nazad (ASINODEFTO) u Volos dan pre povratka tako da nas čeka tamo?

Da,odavde je lako(skiathos) jer bih ga ja ubacio i rekli bi mi gde ce parkirati.snadjite se u dolasku.mozda je resenje da ga parkirate u gradicu Nea Anghelo,gde je izuzetno mirno i sigurno ili u "automobilskoj" zoni ali pored firme od vkoje je auto(javi se na 99306944112465 da ti objasnim)tamo postoji cuvar za ceo kvart.

Back