SKIATHOS ali stvarno!

cao,cao! plaza je lepa,ne previse tiha ali ni toliko bucna! nalazi se negde na pola skiathosa..
a od grada sk.pa do kukunariesa ima oko 15-tak km. inace "mesto" kolios je po velicini , nesto kao sto bi kod nas bio neki zaseok.na plazi postoje bar,kantina ..po meni su sve plaze lepe,opet zavisi od toga sta ocekujes. kukunaries je krcat -jun,jul, avgust ali je lep..

hol:zoranikolo3@adsl.gr:
cao,cao! plaza je lepa,ne previse tiha ali ni toliko bucna! nalazi se negde na pola skiathosa..
a od grada sk.pa do kukunariesa ima oko 15-tak km. inace "mesto" kolios je po velicini , nesto kao sto bi kod nas bio neki zaseok.na plazi postoje bar,kantina ..po meni su sve plaze lepe,opet zavisi od toga sta ocekujes. kukunaries je krcat -jun,jul, avgust ali je lep..
Živ bio! Možda i ja ostanem tamo da živim! ;)

kasno videh ovo za cene,ali posto cene variraju zavisno od lokacije naravno,nemojte mi zameriti ako ne bude bas kao sto cu da navedem.
kafa(grcka) 1-2 eura
sokovi 1.5-2 E
grcka salata od 4E
alkohol od 5E
kokteli od 5E
i najvaznije:HLEB oko 70 centi
U novoj i staroj luci kafa moze da bude i preko 3E,alkohol od 7E,a kokteli i preko 15E
Sto se tice super marketa najbolje je pazariti u "DIA" i "MARINOPULOS" marketima. Klonite se 'prodavnicica" po luci i glavnoj ulici...mozete biti odrani...
autobus od grada do zadnje stanice-kukunaries je 1.5 E u jednom pravcu.Stanica ima 26 a Kolios je br.15.Ako uzimate taxi,nemojte oklevati da se cenkate...i budite spremni na stvaaaarnooo brzu voznju.nadam se da ce vam ovo koliko toliko pomoci....pa uzivajte
p.s.cisto da vas utesim i ovde je nocas padala kisa cele noci,i jos uvek je oblacno.... Pozdrav

Mnogi pričaju da su u julu i avgustu katastrofalne gužve! Da se sjate Atinjani i raznorazni Evropljani i da to bude ludnica! Da li je to istina, kako to izgleda (pune plaže, diskoteke, ulice?)? Da li se ta gužva zadržava i do samog kraja avgusta? Ima li nekih plažica u to vreme(obzirom da ih ima 60-ak) gde možeš na miru da uživaš sa devojkom?
Pozdrav!

hol:zoranikolo3@adsl.gr:
ok.samo sam mislio ppostoji razlika izmedju grupne i individualne vize.pre par godina drug dolazio preko neke agencije iz Nisa (grupnom vizom)i nisu hteli da mu daju pasos,tako da je on proveo odmor ovde a pasos mu je bio u Paraliji sve do povratka.Nisu hteli ni da cuju da mu daju pasos..
Nisam imao takva iskustva. Pitaću u Oktopodu da li praktikuju tako nešto loše.

Back