"Takodje smo u samoj vili nasli knjigu utisaka i jedno vece smo je prelistali i nismo se mogli oteti utisku da je ista bila prepuna pohvala na racun gospodina Mileta ispisanih po nasem misljenju mahom istim tukopisom na 5,6 punih strana. Resili smo da damo svoj doprinos utiscima sto smo i uradili ali sledeceg dana je kniga utisaka nestala."
Knjiga utisaka nije nestala....
...vec je sa sve obelezenim stranicama, bila 2 dana u sobi vasih sunarodnica, sugradjanki i komsinica....kojima je trebalo 2 dana da napisu pesmicu o mom polnom organu, i na pola stranice sa sve znacima uzvika, trazile da ih oplodim.
Mora da su im majke, jako ponosne....sto imaju cerke, koje imaju takav spisateljski talenat. Inace, informativno..."dame" su gore - dole, godiste mog sina...pa je svaki komentar suvisan.
Mada, kad pomislim da je to srpska buducnost, i da su to necije buduce supruge i majke....pomalo mi se povraca.
Inace na kraju sezone ( oko 20-25 septembra) knjiga ce biti scenirana i postavljena na mom profilu facebook-a, gde se nalazi preko 2500 ljudi, od kojih su vecina letovali kod nas na Skiatosu, u poslednjih nekoliko godina. A time ce se i demantovati, neistina, da je pisano "mahom, istim rukopisom".
Takodje, ako ste je vec procitali....videli ste, da su se ljudi i potpisivali, pa ih potrazite na drustvenim mrezama, pa ih pitajte zasto su hvalili objekat, bakicu, lokaciju, pa i mene pomalo.
Medjutim, meni se neizostavno namece pitanje (obzirom da veoma dugo od 1989,zivim van Srbije) kolika je zloba i negativna energija, koju neki Srbi imaju u sebi i koliki im je IQ ??
Ponovicu vam jos jednom, ono sto sam vam rekao u lice: " Necu moci da spavam, zato sto ste ljuti na mene, jer sam vam pokvario vas deal sa Pecom" a na dobit svih ostalih...pa je i ostali deo grupe platio izlet 15 evra. A NE KAKO IZNOSIS NEISTINU - 20e. Inace, njega NIKO ne zove Serbedzija...osim njega samog.
I NE MOZE NIKO, JEDNOM DELU MOJIH KLIJENATA, DA TRAZI 15E ZA IZLET, A DRUGIMA 20E.
Za one kojima to ne odgovara, resenje je prosto: ili menjajte agenciju ili menjajte brod. I tacka.
Ja se sigurno zbog toga necu onesvestiti.
A sto se tice samog izleta: ne kazes, da sam vam na info sastanku rekao: " ...da ste lepsi od mene, mnogobrojniji, verovatno i pametniji..." pa se cenkajte za cenu. Ali, i kada ste uspeli na neki nacin da dobijete, 15e po osobi... NE KAZES, da sam vam iz ruku uzeo vasu kartu i "nabio je u nos" kapetanima - zato sto i ostali srbima nisu dali istu cenu, pa su onda nakon moje pretnje tur.policijom, hteli - ne hteli, "legli na rudu". I da su svi to vece, komentarisali u Hulisu....da su isli na izlet po 15 e zahvaljujuci meni. A ja kazem, zahvaljujuci vama....
Ali dobro...malkice imate pravo da se ljutite, jer ste obecali Serbedziji, da necete nikome pricati po kojoj ceni vam je dao karte.
Ali ja nisam od juce....i ne mogu da dozvolim da Mica ide po 15e a Cica po 20e na izlet, jer vlasnici brodova imaju UGOVORE sa lokalnim agencijama, koje servisiraju srpske agencije. I cena je ili 15,20 ili 25. "Mix"...kod mene ne prolazi.
Ali, pre svega nije ljudski, to sto rade.
To se zove diskriminacija...a narocito je kod grka izrazena, kada su u pitanju srpske turistkinje.
Samo mi nije jasan razlog, zasto "neistinujes". Da ne upotrebim tezu rec....