ja odoh 25. julaaaaa,idem u fantasia vilu preko evro tursa,nadam se da neko zna nesto o njoj da kaze i zanima me da li je mobilni jos tu(na forumu mislim)?!?!?!inace hvala svima na detaljnim opisima ostrva,idem da vas proverim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskljucivo uzmi mapu koja kosta 5 evra (najskuplju), pa polako...savetijem da na Kastro ides popodne kad je manja guzva kolima, iako moze i brodom, interesantan je taj kopneni prilaz...jedan deo mora peske...sto se tice lepih plaza na severnom delu, tu asfalta nema, ali je put sirok i ok, doduse ima krivina...ostavis auto pa se spustiste do plaza...malo iscitaj ovaj forum, srecan put
Нема на чему него да се наставим.Следећег дана сам лечио грдне ране на Мандракију да бисмо осмог дана посетили Мегали Аселинос плажу.Иако је лако доступна и прилично лепа на нас није оставила нарочити утисак (имао сам осећај да вода није чиста као на другим плажама).Решили смо да остатак дана проведемо на Агистросу до којег постоји шумски пут са Мегали Аселиносом.Пут је земљани али добар,међутим јасно је да је тај пут -пут којим се ређе иде.До тог закључка сам дошао пошто сам успут срео змију која је прелазила исти,а мало затим и стадо коза.Али на том путу постоји и одмориште са клупом одакле се пружа фантастичан поглед на језеро Кукунариес и околину.Девети дан -Мандраки,Десетог дана смо отишли на екскурзију бродом Лаларија-Кастро-Чугрија-Пелион.Пошли смо ујутро из луке,на бродићу су се налазили српски и енглески туристи,за које је постојао и водич који је објашњавао шта је шта и који се повремено и глупирао(чак је и стављао женску перику)Мени је лично био најсмешнији кад је на крају путовања на излазу чекао са неком теглицом за бакшиш....наставићу се
Jedno pitanje. Da li je neko bio u apartmanu Lake?
Hvala unapred
Znam gde je...lokacija je odlicna na Kukunariesu, odatle je na 10-30 min peske veliki broj plaza...prodavnica oko 300-350m, bus stanica 30-ak metara. Objekat arhitektonski meni nije lep, kako je unutra, ne znam. Terase su onako, ni male, ni velike, a mislim da ima apartmana u u polusuterenu, gledaju na ulicu, deluje cisto.
Svi ti apartmani preko nasih agencija nisu nesto, ti na Kukunariesu su radjeni npr. 80-ih (renoviraju ih, ne mislim na Lake, nego uopste), a malo moze na toj lokaciji novih i da se izgradi, posto je zasticen biotop. Bolje na Skiathosu kosta mnogo vise, a narocito je tesko na Kukunariesu naci smestaj.
Putujem na Skiajtos 14.septembra...Vila Eleni, oblast Platanias...Zanima koje su plaze u okolini, po misljenu vas koji ste vec bili tamo kakve su.Kako saobraca bus u septembru? Da li u ovoj oblasti ima marketa i taverni.Ah, da...Je li neko bio u ovoj vili i kakvi su utisci?![]()
Putujem na Skiajtos 14.septembra...Vila Eleni, oblast Platanias...Zanima koje su plaze u okolini, po misljenu vas koji ste vec bili tamo kakve su.Kako saobraca bus u septembru? Da li u ovoj oblasti ima marketa i taverni.Ah, da...Je li neko bio u ovoj vili i kakvi su utisci?![]()
Da li neko zna da li je asfaltiran onaj deo zemljanog puta od vrha onog brda do banana plaze ?
Zna li neko kakav je hotel Morfija u Troulus oblasti?