- Poruka
- 13.303
Не треба бити НАИВАН него или ментално заостао или ретард или продана душа............
ne bre kako ne znas za ovo..lopov vice drzte lopova..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не треба бити НАИВАН него или ментално заостао или ретард или продана душа............
ne svidja mi se radulovic, ali cu na izborima kada budu zaokruziti dveri kao i poslednji put....
o LBGT pederima u svakom slucaju ne bi trebao da se izjasnjava neko cija je stranka postavila lezbejku na celo vlade Srbije.
Šest godina je po tvom mišljenju kratko vreme?
Ona je prekinula emisiju reklamom a ja bih govedo isterao napolje iz studijaСКАНДАЛ Оливера рекламом прекинула емисују да не би Бошко причао о имовини Вучића!
Током емисији „Упитник” на РТС избио је скандал. Када је лидер СП Двери, Бошко Обрадовић, потегао питање одакле седам некретнине породице Вучуић, водитељка емисије, Оливер Јовићевић, није дозволила да се о тој теми прича, већ је пустила рекламе. Погледајте у видео прилогу од 00:21:00 минута.
Lepo se nakrao Vucic za ovih 5 godina
Od jednog stana koji je dobio od drzave 1999. godine stigao je do 10+ stanova vrednih 1.6 miliona evra....
Dok narodu smanjuju napredni evrotalibani plate i penzije oni se bogate pljackajuci budzet koji mi punimo
Bravo Bosko!
Seselj je sramota..... Vucic mu unistio stranku a on ga brani
Sta mislite odakle Vucicu ove nekretnine vredne 1.6 miliona evra
To su podaci iz katastra da porodica Vucic to poseduje
Da ne pricamo tek o ovoj medijskoj prostitutki Oliveri Kovacevic , koja Obradovicu bukvalno nije dala da sastavi recenicu.
Za sitne ste se pare prodali Vucicu ....
ne bre kako ne znas za ovo..lopov vice drzte lopova..![]()
Нисмо ни сумњали. Истина је болна.Ona je prekinula emisiju reklamom a ja bih isterao napolje iz studija
А ко се љути.. нешто у вези крути.ono sto je sustina sa platom od 100.000 dinara se u Beogradu ne moze ustedeti milion evra i uloziti u nekretnine...
Pa Vucic samo toliko placa privatnu skolu za jedno od svoje dece....
https://imovinapoliticara.krik.rs/display/profil.php?disp_id=36
Mesecni prihodi 1000 evra
Prihodi
Organizacija Trajanje Funkcija Mesečni prihodi
Vlada Republike Srbije 2013- 2017 Predsednik vlade 112.024 RSD
Vlada Republike Srbije 2012- 2014 Prvi potpredsednik vlade, ministar odbrane 108.912 RSD
Republika Srbija 2017- Predsednik 128.177 RSD
UKUPNO 128.177 RSD
pa niko nije cist ako ti sumnja drmne u glavu..i sam bog ispasce ti lopina i lazov..![]()
...Nzn sto stalno potencira te direktne napade niko nije lud da ne vidi da se krade,,,,ali je trebao da ih razbije programom i cinjenicom da su oni svoje sanse postosili i da je sramota da traze jos jednu ,,, Ovako nista nije ponudio glasacimaOna je prekinula emisiju reklamom a ja bih govedo isterao napolje iz studija
mrš
šta je sad i Olivera Vučićeva pudlica?
dokle ćete verovatni službeničkim lažnjacima?
prdonja Šešelj ima nos sa lažnjake, a Boško je lažnjak PAR EKSELANS
ta tikva nema nikakvu ideologiju one je samo BESKONAČNO BEZOBRAZAN
šta je mislio idiot da će vikom da uzurpira minute na televiziji???
ajdebežiukurac Boško
ova matijevica pasteta izgleda udara na mozak
Zašto ne sabereš i primanja Vučićevih žena, brata i roditelja, nego stavljaš samo njegova?
- - - - - - - - - -
Nije stvar do iracionalne paranoje, već razumne doze sumnje.
Vučić ne ispada lažov zbog visokih kriterijuma interpretacije te reči, već zbog toga što se kleo da je uradio nešto pre vlasti (iako je objavljen ugovor koji ga negira).
Ona je prekinula emisiju reklamom a ja bih govedo isterao napolje iz studija
mrš
šta je sad i Olivera Vučićeva pudlica?
dokle ćete verovatni službeničkim lažnjacima?
prdonja Šešelj ima nos sa lažnjake, a Boško je lažnjak PAR EKSELANS
ta tikva nema nikakvu ideologiju one je samo BESKONAČNO BEZOBRAZAN
šta je mislio idiot da će vikom da uzurpira minute na televiziji???
ajdebežiukurac Boško
Čovek je u pravu...
Da Bosko Obradovic je u pravu
Vi naprednjaci ste gola olos lopovska
Isti ste ko i ovi iz DS-a pre vas jedino sto zelite jeste da se sto u vecoj meri vise napljackate
To je cela svrha i smisao vaseg bavljenja politikom
Kradja pljacka otimacina narodnog novca
Vucicev brat je zvanicno nezaposlen a supruga ima platu od 60.000 dinara
A svi pomenuti treba i leba da jedu od tih prihoda ....
Da Bosko Obradovic je u pravu
Vi naprednjaci ste gola olos lopovska
Isti ste ko i ovi iz DS-a pre vas jedino sto zelite jeste da se sto u vecoj meri vise napljackate
To je cela svrha i smisao vaseg bavljenja politikom
Kradja pljacka otimacina narodnog novca
Jesi lo ta sam smislio ili jošpamtiš Šešeljeve govore...
...uključi malo mozak ako ga imaš...
...itreće, bibliotekar nije čovek, već govedo čija rika para uši...
Molim te, nema većeg goveda od Vučića u istoriji Srbije, zajedno sa njegovim pristalicama...

Bosko umesto da upada u svadje je trebao reci ,,,Kolege da je vama bilo do promena vi biste te promene i doneli do sad ste imali i vise nego dovoljno vremena da ste hteli ,,...Nzn sto stalno potencira te direktne napade niko nije lud da ne vidi da se krade,,,,ali je trebao da ih razbije programom i cinjenicom da su oni svoje sanse postosili i da je sramota da traze jos jednu ,,, Ovako nista nije ponudio glasacima
- - - - - - - - - -
a mozda to SRbija voli ko ce mu ga znati mozda je RAdule sa razlogom pustio Boska da na svoj nacin to radi,,Videcemo za koji dan![]()

Molim te, nema većeg goveda od Vučića u istoriji Srbije, zajedno sa njegovim pristalicama...
Eh, istreniran obraz to ima![]()
......Da nije bibliotekara, bio bi u pravu...
- - - - - - - - - -
Nije ko u tebe doope-obraz...
ne misils na dzon valjda,,,
Eh, istreniran obraz to ima![]()