Skandal na Dorćolu: Navijači Zvezde fašističkim pokličima vrijeđali crnogorskog trenera

Pilgrim

Veoma poznat
Poruka
10.909
"Delije" su popunile tribine bazena na Dorćolu samo da bi poručili treneru MIrku Vuičeviću da je nepoželjan
Niti spontano, niti slučajno! Navijačka grupa "Delije" na svom sajtu su objavli da su organizovano pošli na utakmicu svog veterpolo kluba Crvena zvezda kako bi na nacionalnoj osnovi vrijeđali trenera kluba Mirka Vičevića.

Kotoranin i bivši crnogorski reprezentativac Mirko Vičević imenovan je za trenera Crvene zvezde ali neće po pobjedi pamtiti utakmicu, nakon što su njegovi igrači dobili Šabac 13:6.
No, nije ta utakmica na Dorćolu na bazenu “Milan Gale Muškatirović” bila kao druge, jer su tribine bazena bile ispunjene do posljednjeg mesta. “Delije” su se odazvale u velikom broju, ali ne zato jer igra njihov klub!

Razlog je protest i nezadovojstvo “Delija” imenovanjem Mirka Vičevića na mjesto trenera kluba a problem je po njima, kako navode, "što se Mirko Vičević vodi da je hrvatske nacionalnosti, a trenutno je i predsednik Hrvatskog građanskog društva Crne Gore u Kotoru".

"Delije” su svoj stav o Hrvatima, ali i drugim nacijama iz regiona ali i Srbije razvile na transparentu - "Šiptar, Hrvat, Balija nisu moja bratija”.

"Pre 20-ak dana VK Crvena zvezda je dobio novog trenera Mirka Vičevića. “Delije” su na večerašnjoj utakmici iskoristile priliku da mu požele - dobrodošlicu” - pohvalile su se fašističkim postupcima "Delije” na svom sajtu.
5389178_delije1_ls.jpg

Postupkom stida pohvalili se na svom sajtu, Foto: delije.net

:D

Poslednja izmena:
шиптар, хурват, балија нису моја братија - шта је ту фашизам, шта је ту уопште проблем, осим за другосрбијанере, милогорце и остале полутанце
brate, to je trener vaterpolo tima Crvene Zvezde ? sto su ga onda zaposlili koji kuracC?

brate, to je trener vaterpolo tima Crvene Zvezde ? sto su ga onda zaposlili koji kuracC?
не пратим домаћи фудбал, осим репрезентације, овде говорим о исказаном националном и навијачком ставу који ти називаш фашистичким

не пратим домаћи фудбал, осим репрезентације, овде говорим о исказаном националном ставу који ти називаш фашистичким
brate ovo je vaterpolo i ovo je iskopiran tekst ovo nije moj stav... ali mi je glupo kad je vec trener zvezde hrvat e da oni sire ovakve transaprente, nacionalna reprezentacija je nesto drugo

ovo je iskopiran tekst ovo nije moj stav

аха, океј...
... ali mi je glupo kad je vec trener hrvat zvezde da oni sire ovakve transaprente, nacionalna reprezentacija je nesto drugo
јбг, делије су увек биле прилично јасне по том питању, и то је мени доследно и океј....нема везе о ком се спорту ради, јер прате свој клуб

дисклејмер - нисам симпатизер ниједног од титиних близанаца

аха, океј...

јбг, делије су увек биле прилично јасне по том питању, и то је мени доследно и океј....нема везе о ком се спорту ради, јер прате свој клуб

Znam ja sve to, ja sam kao mladji bio simpatizer Zvezde i ni ja ne volim gore pobrojane ali mi je ovo bas glup potez ali ok kako hoce

https://adria.tv/sport/video-delije...a-mirka-vicevica-ne-zele-ga-za-trenera-zvezde

о том утиску се може дискутовати, само ту нема никаквог фашизма - али он се може наћи управо код поменутих народности
negdje procitah dobar komentar
Онолико колико је идеја унитарне БиХ грађанска толико су и навијачи ЦЗ фашисти.

Закон је спојених судова...:ok:

о том утиску се може дискутовати, само ту нема никаквог фашизма - али њега има на претек управо код поменутих народности
ovo je istina i sve pod parolom da su oni "antifasisti"

аха, океј...

Ciganska posla …

аха, океј...

Dosledni?

1644149734192.jpeg

Koliko se sećam nešto se nisu bunili kad je Robert Prosinečki doveden,niti je bilo povika niti bilo čega drugog. Nekako zaboraviše "zavete" i tuđmanove poljupce istom i dinamov i hrvatski dres.

Dakle nisu dosledni, nego su službina banda koja kao i uvek radi za trenutne političke potrebe vlasti, pri čemu nije greh ovoga što je Hrvat nego što je bio Milov poslanik. Vaterpolo je minoran sport koji ne drži pažnju javnosti a na utakmicama nema publike ni za tepsiju tulumbi da se pojede sa sve porodicama igrača ali odjednom evo njih da brane "srbstvo" .
Šljam

"Delije" su popunile tribine bazena na Dorćolu samo da bi poručili treneru MIrku Vuičeviću da je nepoželjan
Niti spontano, niti slučajno! Navijačka grupa "Delije" na svom sajtu su objavli da su organizovano pošli na utakmicu svog veterpolo kluba Crvena zvezda kako bi na nacionalnoj osnovi vrijeđali trenera kluba Mirka Vičevića.

Kotoranin i bivši crnogorski reprezentativac Mirko Vičević imenovan je za trenera Crvene zvezde ali neće po pobjedi pamtiti utakmicu, nakon što su njegovi igrači dobili Šabac 13:6.
No, nije ta utakmica na Dorćolu na bazenu “Milan Gale Muškatirović” bila kao druge, jer su tribine bazena bile ispunjene do posljednjeg mesta. “Delije” su se odazvale u velikom broju, ali ne zato jer igra njihov klub!

Razlog je protest i nezadovojstvo “Delija” imenovanjem Mirka Vičevića na mjesto trenera kluba a problem je po njima, kako navode, "što se Mirko Vičević vodi da je hrvatske nacionalnosti, a trenutno je i predsednik Hrvatskog građanskog društva Crne Gore u Kotoru".

"Delije” su svoj stav o Hrvatima, ali i drugim nacijama iz regiona ali i Srbije razvile na transparentu - "Šiptar, Hrvat, Balija nisu moja bratija”.

"Pre 20-ak dana VK Crvena zvezda je dobio novog trenera Mirka Vičevića. “Delije” su na večerašnjoj utakmici iskoristile priliku da mu požele - dobrodošlicu” - pohvalile su se fašističkim postupcima "Delije” na svom sajtu.
Pogledajte prilog 1098112
Postupkom stida pohvalili se na svom sajtu, Foto: delije.net

:D
pa i pojedini hrvati,ne svi, su fašisti.glupih li navijaca
šabani
fuckk them

ali ni ovakvi mi ne mogu biti braca ne vezano za ovaj slucaj sa Delijama... mnogo glume "gradjaniste"i Jugonostalgicare Hrvati i Bosanci
Nesto ne vidim da ti skorpioni, ose, arkanovci i ostala bagra (istih psihopatskih sposobnosti kao ti u videu samo u drugoj uniformi) takodje nisu braca?

Uostalom, sta fali "gradjanistima" bilo koje zemlje? Jel trebaju da se kolju sa tobom da bi ih postovao?

аха, океј...

pa što su ga koji q postavili na to mesto ako znaju kakve retarde imaju?
ovi go*nari nek idu u upravu kluba pa nek njima prenesu poruku

29. maj, 1991, Bari

Crvena zvezda - Olimpik 0:0 - penalima 5:3

Stadion
: "Sveti Nikola" u Bariju. Gledalaca: 56.000. Sudija: Tulio Laneze (Italija). Strelci iz penala: Prosinečki, Binić, Belodedić, Mihajlović, Pančev za Crvenu zvezdu, a Kazoni, Papen, Mozer za Olimpik. Žuti kartoni: Marović, Mihajlović, Binić (Crvena zvezda), Boli (Olimpik).

Crvena zvezda: Stojanović, Jugović, Marović, Šabanadžović, Belodedić, Najdoski, Prosinečki, Mihajlović, Pančev, Savićević (od 85. Stošić), Binić. Trener: Ljubomir Petrović.

Bravo. Ua sport.

Pobite se po ulicama. Kakva pravila i arene?

Jedan manje. Kome treba bilo ko, zaista?

Majmunska posla. Mirni deco.

Па добро
очигледно је да нам сметају Црногорци.

Можемо ми то да гурамо под тепих и да нам расте реп,
а можемо го вна и да протерамо.

Па ви сад видите шта нам је чинити !

Back