"Skandal i nepoštovanje države": Đaci sa rukama na grudima pevaju himnu sandžačkih Bošnjaka u Pazaru

sasasta

Buduća legenda
Poruka
33.993
https://www.telegraf.rs/vesti/srbij...ima-pevaju-himnu-sandzackih-bosnjaka-u-pazaru

Prvi put u istoriji, školska godina u Srbiji počela je ovog 1. septembra intoniranjem državne himne "Bože pravde". U školama širom zemlje odjekivali su juče stihovi naše himne, dok su đaci kraj svojih klupa ponosno stajali. Ipak, u Osnovnoj školi Rifat Burdžović - Tršo u Novom Pazaru slika iz učionica bila je drugačija. Naime, umesto "Bože pravde" učenici jednog razreda pevali su himnu sandžačkih Bošnjaka "Ja sin sam tvoj".

ocekivano

zbog nasih losih poteza se desavaju ovakve stvari, nastaju nove nacije na nasem tlu

ne svidja mi se ni upotreba himne svakodnevno , ona je za posebne prilike

nit mi se svidja himna koja podstice nepravoslavce da je ne osecaju svojom , time i srbiju ne osecaju svojom

https://www.telegraf.rs/vesti/srbij...ima-pevaju-himnu-sandzackih-bosnjaka-u-pazaru

Prvi put u istoriji, školska godina u Srbiji počela je ovog 1. septembra intoniranjem državne himne "Bože pravde". U školama širom zemlje odjekivali su juče stihovi naše himne, dok su đaci kraj svojih klupa ponosno stajali. Ipak, u Osnovnoj školi Rifat Burdžović - Tršo u Novom Pazaru slika iz učionica bila je drugačija. Naime, umesto "Bože pravde" učenici jednog razreda pevali su himnu sandžačkih Bošnjaka "Ja sin sam tvoj".

ocekivano

zbog nasih losih poteza se desavaju ovakve stvari, nastaju nove nacije na nasem tlu

nit mi se svidja himna koja podstice nepravoslavce da je ne osecaju svojom , time i srbiju ne osecaju svojom
Uvodi tradiciju koja nikad nije postojala.
Sledece ce godine u svakoj ucionici biti slike
Vucica u marsalskoj uniformi. Budale bile, budale ostale.

Poslednja izmena:
Jedini i najveci problem je sto je ovo spakovano i stavljeno kao glavna vest u nasim novinama koje doslovno svi citaju... Dakle, ovo je vest koju cemo svi cuti.. Miloni ce nastaviti da preziru, ovoga puta jednu uciteljicu, trideset djaka, jednu manjinu...
da ,stvara se sve veci jaz

sad su srbi protiv nje , bosnjaci su za nju , da je otpuste mislim da ne mogu a otvoreno ne postuje drzavna pravila

koja nisu ni trebala biti uvedena , sps nastavlja sa destruktivnim potezima

- Опет криви, ха, ха, ха
- Први дан школе и јесте посебан дан.
- Па изабери другу химну што се нпр.мене тиче. Одрасли су - могу да осјећају шта хоће али то свакако није до химне ....

da ,stvara se sve veci jaz

sad su srbi protiv nje , bosnjaci su za nju , da je otpuste mislim da ne mogu a otvoreno ne postuje drzavna pravila

koja nisu ni trebala biti uvedena , sps nastavlja sa destruktivnim potezima
Sasvim bi bilo ok dopustiti manjini da u svom kraju pocinje godinu slusajuci svoju pesmu(ako ona nema elemente mrznje). A ne od toga praviti nekakve strasne vesti... Ko ume da gleda, videce cemu ovo vodi... A jednog dana kada budemo uredjeno drustvo, tek tada ce naravno svi biti spremni da pocinju godinu istom himnom, sada ne nikako...

Zamisli izadje kao glavna vest kako su srbi na jednoj svadbi u Azanji narucivali pesme u kojima se poziva na klanje muslimana,...Jeseli li procitao nekad i negde tu svakodnevnu istinu?
Је ли ти то мене зајебаваш.?
Да, 1001 пут ма милион. Не знам које су то твоје пјесме али због много мањих ствари типа ношења капе на глави, истицања народне заставе, прекрстиш се на улици - будеш у новинама....
googlyeyes.gif

ocekivano

Treba tom Sulejmanu Ugljaninu stati na repna vreme,dok se ne prosiri to zlo.Inace,uopste se ne slazem sto je svirana himna za pocetak skolske godine.Zna se za dogadjaja kada treba da svira himna.

Је ли ти то мене зајебаваш.?
Да, 1001 пут ма милион. Не знам које су то твоје пјесме али због много мањих ствари типа ношења капе на глави, истицања народне заставе, прекрстиш се на улици - будеш у новинама.... Pogledajte prilog 1005449
I to u najcitanijem informeru :mrgreen: .... jeste jeste

Back