Ška probljem!

fino.... i sta ti predlazes za te ljude dole....kako isa kim da zasnuju porodicu?

ma nek zasnuju porodicu sa kim zele, nemam ja nista protiv Albanki,

imam protiv toga da se sve Srpkinje nazivaju droljama i kurvama...

koje su to grozne reci, pljuju svoje zene najstrasnije,

mada mozda su i Albanci onda bolji muskarci od Srba:think:

najbolje da se izmesamo sa njima i da postanemo svi Albanci:roll:

Poslednja izmena:
Pa albanke se ne stide posla, kuće i porodice. Nije ni čudo što ih ljudi sa sela kupuju i žene. I to je prava stvar, jerbo su odgojene da poštuju oca i majku, porodicu i dom, da rađaju decu i poštuju muževe... Za razliku od njih, ove naše su se mahom primile na Cecu i Jecu, i ostale kurv.etine koje su im idoli, i nadaju se da će samo pi*kom da se dokopaju bogatog muža i da ne rade ništa, ne poštuju nikoga i da lelemude po ceo dan. Zato i nije čudno što uvozimo supruge...

Жалосно, али углавном истинито!

ama bas niko, mene su voleli samo divni muskarci i ja njih,

nego samo odgovaram ovim pobesnelim zenomrscima.:)

Pa kad su te voleli divni, shto su pobegli?
xmas_laugh.gif

***** su ***** a zene su zene,a 98% zena jesu ovo prvo.....:mrgreen:......cinjenica,istina kako god........i mozete kipteti i menjati teze kako sam ja kreten itd. ali to ne odgovara istini,ali ovo prvo odgovara ......i to nema veze sa mnom iliti sa onim ko to izgovara :mrgreen:

***** su ***** a zene su zene,a 98% zena jesu ovo prvo.....:mrgreen:......cinjenica,istina kako god........i mozete kipteti i menjati teze kako sam ja kreten itd. ali to ne odgovara istini,ali ovo prvo odgovara ......i to nema veze sa mnom iliti sa onim ko to izgovara :mrgreen:

niko ovde zbog tebe ne kipti, sta se pališ pališa:mrgreen: a krele svakako jesi.

znam ja da ti mene ubrajaš u ovih 2% zena.:cool:

ali zbog ostalih 98% ne preostaje ti nista drugo nego da na Paradi ponosa nadjes kakvog, zgodnog, nauljenog dečka.:lol:

Poslednja izmena:
Ovde bre svi generalizuju stvar. Koliko vidim, svi ste u pravu, ali i svi preterujete. Problem postoji sa našim ženama, baš ovaj naveden gore, otud i uvoz snajki. Ali, nije baš sve tako crno :)

pa šta me briga za njih...

kako misliš šta sa njima?

ako je njima lepo da ga dele, super, ja bih kidala glave odmah.:cool:

па како то ,педери имају права ,лезбејке имају права

само ми што имамо више жена немамо права?
то је дискриминација

(пс ај признај да си имала дечка који је био у вези са другом или био ожењен)

niko ovde zbog tebe ne kipti, sta se pališ pališa:mrgreen: a krele svakako jesi.

znam ja da ti mene ubrajaš u ovih 2% zena.:cool:

ali zbog ostalih 98% ne preostaje ti nista drugo nego da na Paradi ponosa nadjes kakvog, zgodnog, nauljenog dečka.:lol:

Pocelo je......:mrgreen:

:thumbdown:

Sto bi rekao Shojic..........on se namece :mrgreen::hahaha:...prestani da se nameces :hahaha:

Ma ne ubrajam ja tebe nigde.......:roll:

ne trči pred rudu, čekaj da ispravim post.:mrgreen:

čega se pametan stidi, lud se ponosi.:roll:

ko ti je kriv kad nisi sposoban da nadjes 3 u 1.;):cool:

To neko novo pakovanje :dontunderstand:

A kolko kosta :dontunderstand:

A jel to sve odjednom ili jedna po jedna :dontunderstand:

A jel se ta treca dobija kao gratis ako kupim 2 ili :dontunderstand:

:mrgreen:

Ovde bre svi generalizuju stvar. Koliko vidim, svi ste u pravu, ali i svi preterujete. Problem postoji sa našim ženama, baš ovaj naveden gore, otud i uvoz snajki. Ali, nije baš sve tako crno :)

Eto lepo si rekao..........:ok:

па како то ,педери имају права ,лезбејке имају права

само ми што имамо више жена немамо права?
то је дискриминација

(пс ај признај да си имала дечка који је био у вези са другом или био ожењен)

Pa ona je lezbo :rtfm:

Poslednja izmena:
ma ko ti brani da budes sa vise zena...

nisam imala, mozda me je neko varao, mozda i svi ali ja nisam saznala za to...

a sto ja ne mogu da iznesem svoje misljenje a da to nije podstaknuto licni iskustvom?

ja sam imala srece da su me oni sa kojima sam bila voleli, inace ne bih o njima pricala da su divni...
ali imam primere oko sebe, eto ona drugarica koju sam pominjala, mada su ljudi nekad sami krivi, meni su uvek govorili da mi se svidjaju fini i nezni, to je kao bezveze, ali sam ja bila srecna dok su njih zajebavali maco sirovine.

Па колко си их тих финих имала?
Како бре не успеше те везе?
Што се завршише?

Back