- Poruka
- 12.559
Hahaha, pazi ovu fotku, albanka s tri prsta![]()
Lepa je Albanka sa tri prsta podignuta...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha, pazi ovu fotku, albanka s tri prsta![]()
Al' te neka ojadila, buraz....![]()
Chovek je sasvim realan, vecina devojaka u Srbiji jri neke tzv. biznismene, a na kraju zavrshe kao baba devojke.
Ma jes' ojadila ga.......cak je i bio isuvise blag.......ako cemo pravo....kakvi crni biznismeni,danas bi ribe i ubijale za kesh,samo da im das utoku i da imaju mooda......
Brat je mio koje vere bio
помогућности Србин

Ma nemaju bato mozga, a ne muda.... DA imaju mozga, ne bi se ložile da postanu kur.vetine,već bi se trudile da budu žene, i to ne bilo kakve, već prave moćne i prelepe Srpkinje, a ne da prave od sebe plastične lutke.
Ajde sad, ako te riba nogirala jer si materijalna (a i mentalna) sirotinja, nije to razlog da kmečiš po forumu i generalizuješ kako su sve kuje, itd.
Naći ćeš drugu, sutra je novi dan buraz.... nije ona jedina....

e jbga sad, pa nisu sve zene takve..
muskarci su isto kreteni nevidjeni...
moja drugarica je npr. stvarno lepa, i po misljenju zena i muskaraca, i pametna i iskrena, ne igra nikakve igrice, ne vara, super lik, ali to se ocigledno muskarcima ne svidja, valjda im je to dosadno, pa je ostave zbog kretena koga su navatali u "silikonskoj dolini"i koji ih zajebava, i sta sad?
ne, nego te prave, prelepe zene se muskarcima ne svidjaju, mora da kipte vestacke sise na sve strane i da se vidi celo dupe u 7h ujutru, sto nema grama mozga nije vazno.
e jbga sad, pa nisu sve zene takve..
muskarci su isto kreteni nevidjeni...
moja drugarica je npr. stvarno lepa, i po misljenju zena i muskaraca, i pametna i iskrena, ne igra nikakve igrice, ne vara, super lik, ali to se ocigledno muskarcima ne svidja, valjda im je to dosadno, pa je ostave zbog kretena koga su navatali u "silikonskoj dolini"i koji ih zajebava, i sta sad?
ne, nego te prave, prelepe zene se muskarcima ne svidjaju, mora da kipte vestacke sise na sve strane i da se vidi celo dupe u 7h ujutru, sto nema grama mozga nije vazno.
Pa nema ni nesto normalnih mushkaraca...........

Pazi, ja govorim o ženi kao stubu porodice i majci i supruzi. Igrarije i sex su druga priča. Nije problem našim ženama da ostvare dobru i normalnu vezu, čak i da zasnuju porodicu, ali je problem što se teško prihvataju odgovornosti i same među sobom šire ideju da je porodica nešto što je gubljenje vremena, i da je lakše biti sam i bez obaveza, nego rađati male Srbe i deliti dobro i zlo sa nekim.

pa ja ne znam takve zene, one kojima sam ja okruzena i sa kojima se druzim ceo zivot su susta suprotnost tome,
takve su mi jadne i isprazne, a verovatno smo i mi njima zatucane seljanke, tj. nismo kao kul...
pa zelim da ova moja drugarica i sve zene nalik njoj, naleti na nekog od vas, finog, dobrog, i okrenutog porodici, koji nece da pravi povremene izlete do silikonske doline, dok ona cuva vase male Srbe koje ste stvorili.![]()
Pa zar nije tako? Šta misliš, otkud bela kuga?
Pa nema ni nesto normalnih mushkaraca...........

Па јел ти за њих желиш мушкараца ил педера?

kako to mislis?
ako je ovaj moj opis za tebe opis pedera, onda nemoj da se cudite sto su zene nezadovoljne i ne zele da ulaze u ludilo, pa makar i po cenu nestanka Srba.
za mene je to muskarac a ne *****...
ako biti muskarac znaci da je sve dozvoljeno, a zena je drolja, bednica i dno, onda nam je najbolje da imamo devojke, a vi se snadjite medjusobno![]()
Ja se žalio nisam ,ti tržiš dečka za tvoje drugarice
ma da, samo sam dala primer, takvih je na sve strane, nije bitna konkretna osoba...
mada ima ovde finih kandidata, na prvih pogled sirovih, ali znam ja da su dušice prave.![]()