SJEDINJENE BALKANSKE DRZAVE

• Začetnik teme Začetnik teme Nisha
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisha:
Balkan ce se ujediniti jer mu je to jedina slamka spasa.

То ћете Ти и Твоји истомишљеници прво да средите у свим својим "дежелама" па тек онда дођите овде у Србију да народу солите памет.... а то ће бити "кад на врби роди грожђе". Ваше старе навике да сви из пропале југе овде жарите и палите мораћете да промените.

И буди начисто ЈУГО-сра*а овде више БИТИ НЕЋЕ...........о томе имам сасвим поуздане информације.

Petar_FPN:
ti znash da je to neka nova jugoslavija?..tako ti afekti kazu a?
i odakle ti pravo da za nekog prichas da je iz dezele?..znash ga?

Очигледно је да би морао да будеш мало више писмен да би схватио фигуративно изражавање , дежеле су под наводницима... и пост није упућен Теби, па не знам зашто се буниш... онај коме је упућен добро зна шта му је речено... 8-)

Petar_FPN:
aha...to je neka fora;)..stara garda :):)

Није никаква фора - него НЕЋЕ БИТИ НОВОГ ЈУГО-сра*а које ће се звати СЈЕДИЊЕНЕ БАЛКАНСКЕ ДРЖАВЕ - нека иде "свака птица своме јату" !

И све што хоће некомунистичка банда црвена - може, извол'те али ПО СИСТЕМУ РЕЦИПРОЦИТЕТА....

jomini:
Možda po nekakvom poreklu. Ali jedan narod ne radi ovo sve sa sobom, razumeš?

То раде стари и нови комунисти - отпадници и мрзитељи сопственога народа. Па погледај мало боље КО данас цепа српско национално биће - све сам бандит црвени - од Мила па на даље. Они су положили "заклетву" да то чине свом Мамону. А целу ствар која данас метастазира позиционирао је и цементирао Милован Ђилас - скот комунитички.

jomini:
Nema tu crvenog moj eremita. Šuške su u pitanju. I vlast.
Nisi glavni baja u državi, već neki drugi, treći po hijerarhiji? Lepo, podeliš zemlju i budeš prvi. Još od SFRJ.

Највише има ЦРВЕНОГ и КРВАВОГ... али и Ти имаш право за шушке, а ту је и моја омиљена народна: КОГА ЈЕ ГЛАДАН КУ*АЦ ПРАВИО - ГЛАДАН ЈЕ ДО ВЕКА. е то је то... ја сам зато увек за разматрање биографија појединаца и одмах је све јасно... бар када су у питању Мило и "милојевићи"... чим за некога сазнаш "од којих је" - онда и разумеш његово понашање... и тачно је да су све комитетлије иза смрти Броза почели да стварају услове да буду ОН - патологија...

jomini:
Nisam. Apolitična familija. Bar oni koje znam.

Ма, Лало, нешто си ми сумњив :wink: ... данас је веома у моди да се бивше комуњаре праве блесави... и уопште не помињу свој 50-годишњи стаж у разарању српства и православља... а и даље спопадају и киње православце али сада из нове камелеонске позиције - сада су као демократе, еуропејци, глобализатори, мондијалисти и слични фолови - а у ствари везује их само једно СТАРА МРЖЊА ..

Ma jok... Meni ravno. Ne gledam ja to po nacionalnosti, po narodu, po partijama, po ne znam ni ja čemu. Gledam ko je čovek, a ko nije. A slažem se da ima u genima dosta. Pogledaj Nemce (Germane). U oba svetska rata negativci...

jomini:
Ma jok... Meni ravno. Ne gledam ja to po nacionalnosti, po narodu, po partijama, po ne znam ni ja čemu. Gledam ko je čovek, a ko nije. A slažem se da ima u genima dosta. Pogledaj Nemce (Germane). U oba svetska rata negativci...

Ахаха......стално заборављам да си Лала... па да, та Теби је све равно... можда не гледаш Ти по националности, али све друге националности пре свега гледају баш тако - али у принципу међу људима постоји само једна подела НА ДОБРЕ - И ОНЕ КОЈИ ТО НИСУ... а за Немце си у праву, у оба рата, али и данас, има доста мишљења да су они све ово и закували у бившој СФРЈ - јер се до данас нису помирили да су били губитници...

Da, mogu se narodi podeliti u one koji su preferirali osvajačke pohode i na one koji to nisu radili. Nekakve migracije tu ne računam. A izuzeo bih i one primorske, koji su išli na kartu otkrivanja drugih svetova (kontinenata i sl.), ali sa rezervom. Kad su stigli, odlučili da ostanu i da je to ''njihovo''.
Ali to bi bila druga tema.

eremita:
... НА ДОБРЕ - И ОНЕ КОЈИ ТО НИСУ...
Do malo pre si ih delio na Srbe i one koji to nisu. Odakle sad ovo?
eremita:
Ахаха......стално заборављам да си Лала... па да, та Теби је све равно... можда не гледаш Ти по националности, али све друге националности пре свега гледају баш тако
Da, oni koji nisu živeli u Vojvodini nikada neće razumeti kako mi to živimo jedni pored drugih, a ne mrzimo se. Mislim da je to više civilizacijsko pitanje.

zelebp:
Do malo pre si ih delio na Srbe i one koji to nisu. Odakle sad ovo?

Da, oni koji nisu živeli u Vojvodini nikada neće razumeti kako mi to živimo jedni pored drugih, a ne mrzimo se. Mislim da je to više civilizacijsko pitanje.

1. Можеш Ти да сваку мој реч изврнеш наопако и тумачиш је из позиције сопствене
мржње према православним Србима - ја од тога не могу да се одбраним.

2. Ја живео у Војводини 5 година, ја сведок како су комуњаре хапсиле момке
на православни Божић када су јахали коње да би били положајници и хапсили
и децу и родитеље када су играли верску игру КРАЉИЦЕ... немој причати... 8-)

Srbi komunjare,hapsili Srbe koji to nisu.Vazda Srbin Srbina prijatelji moji.Niko nije kriv Srbiji sto je pogazila svjesno svoju tradiciju zarad komunizma,ali opet koliko vidim tradicija se vratila u domove srpske,slave se slave,praznici,jede se i pije,spajaju se neradni dani,a zakljucak je da niko nista nece da radi bre.

Nisha:
Srbi komunjare,hapsili Srbe koji to nisu.Vazda Srbin Srbina prijatelji moji.Niko nije kriv Srbiji sto je pogazila svjesno svoju tradiciju zarad komunizma,ali opet koliko vidim tradicija se vratila u domove srpske,slave se slave,praznici,jede se i pije,spajaju se neradni dani,a zakljucak je da niko nista nece da radi bre.

Што јес'- јес'........Србенде не волУ да радУ....... то је тачно... али не разумем шта ту има лоше... човече, па на фашистичким логорима је писало РАД ОСЛОБАЂА! дакле, људи су мучени радом........а када погледаш неке кривичне законе видећеш да су најстрожије законске казне ОСУДА НА ТЕЖАК РАД... па ко би онда требало да воли да ради ???

:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:
:lol:

Србенде волУ да уживају... да се зезају... чему то мучење радом... па је л' су нам наши "усрећитељи" обећали "рај на земљи".....ш'а се буниш ? 8-)

Back