SJEDINJENE BALKANSKE DRZAVE

• Začetnik teme Začetnik teme Nisha
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisha:
EU ima stav da nijedna zemlja sa balkana nece uci samostalno u EU.Sve balkanske zemlje moraju dokazati svoju demokraticnost i toleranciju,brisuci granice i stvarajuci,prvo trgovinsku,a zatim i svaku drugu uniju medju sobom.
Da smo mi imalo pametni ne bi nam Evropa govorila da to uradimo, sami bi se setili! A onda kad bi nam EU ponudila clanstvo, mi b glat odbili jer nam ne bi trebala!

Nisha:
EU ima stav da nijedna zemlja sa balkana nece uci samostalno u EU.Sve balkanske zemlje moraju dokazati svoju demokraticnost i toleranciju,brisuci granice i stvarajuci,prvo trgovinsku,a zatim i svaku drugu uniju medju sobom.

Какав СТАВ ЕУ ??? Па је л' су ОНИ лично организовали, финансирали и руководили грађанским ратовима на територији бивше СФРЈ. Какав, бре, СТАВ ЕУ?
Ма нек' се носе у ?=#)$((%/#$&"#()$#? "?#$()/&%... ПРОКЛЕТИ БИЛИ !

После свега што смо доживели да ми се појави неки идиЈот и да заговара било какву "УНИЈУ" - па то је болесни садизам............... :evil:

eremita:
Какав СТАВ ЕУ ??? Па је л' су ОНИ лично организовали, финансирали и руководили грађанским ратовима на територији бивше СФРЈ. Какав, бре, СТАВ ЕУ?
Ма нек' се носе у ?=#)$((%/#$&"#()$#? "?#$()/&%... ПРОКЛЕТИ БИЛИ !

После свега што смо доживели да ми се појави неки идиЈот и да заговара било какву "УНИЈУ" - па то је болесни садизам............... :evil:

Браво, Слажем се са Митом

Хаџи Михајло

Па наравно да народ гласа - према неким анкетама 80% СЕ ИЗЈАСНИЛО ПРОТИВ УЛАСКА У НАТО а без уласка у НАТО нема разговора о уласку у ЕУ...

Неважно којим..... нису званичне..... уосталом НЕКА ВЛАСТ ЗАКАЖЕ ИЗЈАШЊАВАЊЕ - ПА ЋЕШ ДА ВИДИШ ШТА НАРОД МИСЛИ... овако можете само да свирате за мале паре...

eremita:
Неважно којим..... нису званичне..... уосталом НЕКА ВЛАСТ ЗАКАЖЕ ИЗЈАШЊАВАЊЕ - ПА ЋЕШ ДА ВИДИШ ШТА НАРОД МИСЛИ... овако можете само да свирате за мале паре...
Koliko se ja sećam, organizovali smo slično izjašnjavanjei oko toga da li da pustimo NATO da dođe na Kosovo, pa su nas poslušali, i nisu došli na Kosovo.

eremita:
Па наравно да народ гласа - према неким анкетама 80% СЕ ИЗЈАСНИЛО ПРОТИВ УЛАСКА У НАТО а без уласка у НАТО нема разговора о уласку у ЕУ...

Pogresan odgovor! Austrija nije clanica NATO saveza pa je u EU. Norveska je clanica NATO saveza pa nije u EU.... Hehehehehehehe ... mrgude! Lepo je vreme napolju!

eremita:
Ma, zar je vazno hocemo li u EU! Mi samo gledamo kako vozovi prolaze, umesto polako da krenemo napred!

Hajde jedno pitanje za sve: STA NAM TA EVROPA MOZE DATI STO SAMI NE MOZEMO DOBITI? Ako iko zna!!!

Wilkołak:
Pogresan odgovor! Austrija nije clanica NATO saveza pa je u EU. Norveska je clanica NATO saveza pa nije u EU.... Hehehehehehehe ... mrgude! Lepo je vreme napolju!

Може бити да је мој одговор "погрешан" - али тако је на ТВ причао Министар одбране Станковић а и Вук Драшковић...

eremita:

Prvo das odredjenu informaciju pa onda kazes nebitno kojim????
Nacisto si verodostojan.

Znaci ovako...povodom teme:
Ekonomska unija-DA,na bazi zajednickog interesa.
Sloboda kretanja ko u EU-DA,al da vazi za sve u celom regionu.
Neko novo bratstvo i jedninstvo i ostale gluposti-NE,NIKAD VISE JER MI SRBI KAO NAROD NE BI PREZIVELI JOS JEDNO RAZDVAJANJE.....izmedju ostalog jedan od glavnih razloga.

Van teme:
Onaj ko misli da mi sami od sebe mozemo da zavisimo u ekonomskom,vojnom i politickom smislu treba najozbiljnije da preispita na cemu to bazira......a ako mu je do borbe s trulim svetskim poretkom nek ide na Kubu.....oni "pobedjuju"vec 50 godina......i "super" im.

Back