Suspiria
Aktivan član
- Poruka
- 1.208
Kad smo mali bili,bili smo debili... Sada vise "nismo" al' i dalje bismo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao,kako,kako,kako mi samo nedostaje.....Kad sam bila mala volela sam da pevam u sobi,pred spavanje.A braca su uvek vikala na mene ''A,cuti vec jednom!Mama,reci joj da umukne ne mozemo da spavamo od nje!''ili,baba bi nas uvek strpala ranije u krevet,kao,pao je mrak mi podignemo roletnu ono sunce sija!
Ili kad mi je Milos pricao da su Daca i Dusko iza tepiha,iza vrata,u sobi.A ja sam najozbiljnije verovala,i govorio mi je da cutim da ne bi otisli a ja nisam disala i pitao me je sta hocu da ih pita,a ja ''Jel mogu da mu pipnem usi?'' Mama nam je kupovala crtace ili bi ih snimala preko videa..Macke iz visokog drustva!
uvek sam govorila da je mama Vojvotkinja,Dule Tuluz,Milos Berliuz,ja Mari,a tata O'mali..
A Petar Pan mi je uvek bio omiljeni crtani..Jao,a jel se secate Vuka Vucka?''Gospodine,mi smo dosli da vam pomognemo,ako bi nam dozolili..Bezi,Vucko!'' ...Mislim da sam pukla...
ali,uvek se rado prisecam detinjstva,mogla bih ihihi da pricam o njemu...
jao neizostavni crtaći...Crna lala, onaj o vuku koji donosi devojcici lek, kako se zvaše ***; onda te Mačke, Kraljević i prosjak, Ajvanho
da ne govorim o Nindža kornjačama i Moćnim rendžerima...
A zar se niko ne seca Vuka Vucka?![]()
![]()
Ma ne bre, ima crtac, tj. aimirani film, kao kad u nekom selu zavlada epidemija i šalju "povorku" vukova sa sankama u p.m. po snegu po lek, pa ima "dobri" i "zli" vuk koji se takmice ko ce prvi da stigne i kome ce pripasti slava, bas je tuzan film... e da me **** neko ne mogu da se setim a ni da nadjem... a i objasnjenje mi je...
Ma ne bre, ima crtac, tj. aimirani film, kao kad u nekom selu zavlada epidemija i šalju "povorku" vukova sa sankama u p.m. po snegu po lek, pa ima "dobri" i "zli" vuk koji se takmice ko ce prvi da stigne i kome ce pripasti slava, bas je tuzan film... e da me **** neko ne mogu da se setim a ni da nadjem... a i objasnjenje mi je...
Yes!!!
![]()
![]()
A zar nije najbolji?![]()
![]()
![]()
![]()