- Poruka
- 69.892
A ono, tipa, uzivanje sa deckom, ajmo da se vozimo u balonu, ajmo seks u sumici ovo ono ti odma da se uzmemo, viza, pa u Njemacku na arbajt?Not too long
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ono, tipa, uzivanje sa deckom, ajmo da se vozimo u balonu, ajmo seks u sumici ovo ono ti odma da se uzmemo, viza, pa u Njemacku na arbajt?Not too long
Taj deo sigurno nije bio ozbiljno razmatran već ga je navela kao nekakav projektivni primer.A ono, tipa, uzivanje sa deckom, ajmo da se vozimo u balonu, ajmo seks u sumici ovo ono ti odma da se uzmemo, viza, pa u Njemacku na arbajt?
Arbajt ili balon?Taj deo sigurno nije bio ozbiljno razmatran već ga je navela kao nekakav projektivni primer.
Vidi se da je tek ušla u vezicu.
Ne znam šta ti znače ove reči...Arbajt ili balon?
Arbajt je rad u Njemackoj a balon je romanticna voznja balonom u korpi s kuvanim vinom, pogledom i zagrljajima.Ne znam šta ti znače ove reči...
Ne znam šta ti znače ove reči...
Zar nije bila neka tura od bg do ns?ima u kapadokiji balona doduše grupne ture: )) u regularnom životu
![]()
Zar nije bila neka tura od bg do ns?
https://www.letbalonom.rs/voznja.htmlne znam, možda ima i to ... ili kad nije koronna
meni ovo asocijacija na balone
Got it! ❤budi za to vreme i ti korektna tipa ne džvanjkaš, dolaziš na vreme, ne šalješ gole slike okolo i slično ...
Pa ako već patim da patim u svili i kadifi.Dećeš diskokuracc skenjaćeš se,ti nisi genijalac
I probala sam, tako da petica za trud. Vraćam se na forum kad Ari dođe ako dođe, ne što me neko ne podrži u mišljenju, nego što mi treba dobra energija.![]()