Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
Imam problem u vezi. Zbog razlike u godinama, iako ponavljam kao papagaj "no prešr" ipak vršim određeni pritisak. On biva pritisnut i negativan/blaga bezobrazan, a ja budem uplakana. To je prvi problem. O čemu se tačno radi... Pa brate ja imam tries godina, i kako bih ga razumela stalno se vraćam u vreme kad sam imala 25. Should I say, don't want to go there. Šta je problem s tim godinama... Pa, previše se razmišlja, a život ide... I ne mogu da ga gledam kako je nesiguran, a ista takva sam bila. I sad ja to treba da prihvatim zato što je lep i mlad? Uvek mi je bio trip da maznem mlađeg. Sam Bog sveti zna koliko puta sam pevala onu treš pesmu, mlađi, treba mi neko malo mlađi, jer stvarno mlađi lepše vole, ali... Ništa, odlučila sam da budem strpljiva, ali pošto ja želim da ispunim neke svoje ciljeve moguće da ću da odem bez njega ako neće da me isprati...
A drugi problem... Pa... Drugi problem je... Fun. Svo znamo da sam lovac type of person i sad šta... Pa njegov drug je mene da kažemo muvao, imao namere prema meni i to... Ali ne, Disko je izabrala ovog drugog. I sad, gledam tog druga i negde mi se čini da sam lošije izabrala, ali nema nazad.
Eto, I said it.
Šta mislite?
A drugi problem... Pa... Drugi problem je... Fun. Svo znamo da sam lovac type of person i sad šta... Pa njegov drug je mene da kažemo muvao, imao namere prema meni i to... Ali ne, Disko je izabrala ovog drugog. I sad, gledam tog druga i negde mi se čini da sam lošije izabrala, ali nema nazad.
Eto, I said it.
Šta mislite?