Шизофренија Драгана Тодоровића

Šalim se:)
Nasmejala si me.
Ti si u LDP ali bi mogla i u Radikale?

To je ono što ja sve vreme i pričam:)

Pa covek se zahebe... Kad sam bila mladja sam losije mislila, ldp nema nikakvu buducnost. Njihov statut i program su totalno losi, podsecaju na onog najgoreg luzera, koji ce da da svakome da ga gazi, i jos da trazi jos. ai druga stvar koja je losa u ldp-u, jeste Cedomir Jovanovic, koga cak ni mnogi u stranci ne vole... Zbog raznorazih radnji i tako toga. A radikali mi deluju ok, zbog Seselja, cak sam procitala i 2 njegove knjige. On mi deluje kao najsposobniji covek na politickoj sceni danas. I ima neki pravi plan, koji se zasniva na pravim stvarima :). A socijalisti su reformisani...

Доктор ПАПРИКАРИУСЕ ...

Пацијент је изгледа ушао у стадијум када једино Радикалне методе помажу ...

Замолио бих вас, ако вам не представља проблем, онај Ваш лекић ...

:rotf::rotf::rotf:

Нека колега............не бих баш толико журио..............да видимо докле ће сада да оде:sad2:...........и да ли може да се смири без медикамената!!!:think:

Уосталом, "лек" имате и Ви у "апотеКи"!!!:mrgreen:

Ако Вас види,........а чисто сумњам да му нисте на игнорисању:hahaha:,..........................поставите му онај мој пост о коалицији ДС-а и напрдњака,...............можда то помогне!!!:per::per::per:

Poslednja izmena:
Pa covek se zahebe... Kad sam bila mladja sam losije mislila, ldp nema nikakvu buducnost. Njihov statut i program su totalno losi, podsecaju na onog najgoreg luzera, koji ce da da svakome da ga gazi, i jos da trazi jos. ai druga stvar koja je losa u ldp-u, jeste Cedomir Jovanovic, koga cak ni mnogi u stranci ne vole... Zbog raznorazih radnji i tako toga. A radikali mi deluju ok, zbog Seselja, cak sam procitala i 2 njegove knjige. On mi deluje kao najsposobniji covek na politickoj sceni danas. I ima neki pravi plan, koji se zasniva na pravim stvarima :). A socijalisti su reformisani...

Pazi. Nemoj nikada da ulaziš ni u jednu stranku.
Nisma član SNS ali sam simpatizer.
Lepo sedi ti sa strane i navijaj, ali ne ulazi u stranku jer ćeš da im služiš da spremaš stranačke prostorije, lepiš plakate i eventualno kuvaš kafu.
Sva mesta koja su bitna i koja se plaćaju so odavno popunjena tetkama, bratanicama i stričevima.

Sa druge strane milo mi je da LDP mladež voli Vojislava Šešelja i čita njegove knjige.
Samo nemoj to javno da pričaš ;)

Нека колега............не бигх баш толико журио..............да видимо докле ће сада да оде:sad2:...........и да ли може да се смири без медикамената!!!:think:

Уосталом, "лек" имате и ви у "апотеКи"!!!:mrgreen:

Ако Вас види,........а чисто сумњам да му нисте на игнорисању:hahaha:,..........................поставите му онај мој пост о коалицији ДС-а и напрдњака,...............можда то помогне!!!:per::per::per:

mladi kolega panticu, ovakav slucaj nisam imao u mojoj bogatoj praksi, mislim, strucnjak, takoreci expert za shizofreniju

jutro ce promijeniti sve

Lepo sedi ti sa strane i navijaj, ali ne ulazi u stranku jer ćeš da im služiš da spremaš stranačke prostorije, lepiš plakate i eventualno kuvaš kafu.
Sva mesta koja su bitna i koja se plaćaju so odavno popunjena tetkama, bratanicama i stričevima.

Sa druge strane milo mi je da LDP mladež voli Vojislava Šešelja i čita njegove knjige.
Samo nemoj to javno da pričaš ;)

Pa nemam ja nista od navijanja nazalost :D.Ai deluje mi zanimljivo to, posto ionako idem na sociologiju sada za fax.. A u ldp-u sam cak i stigla do neke pozicije, kao u skupstini omladine, u principu i nije nesto, ali ono, posle par nedelja... Ai ono u LDP-u se slazem da je takvo stanje. Ne znam, probacu sa SPS-om pa sta bude. Ai hebiga pa nisu valjda svi rodjacki povezani :mrgreen:. U lpdu, skoro niko se nije znao, uglavnom su neki likovi, npr predsednik omladine, uopste i nije iz BG-a :). TAmo se dosta ceni taj trud i zalaganje. No videcemo.

mladi kolega panticu, ovakav slucaj nisam imao u mojoj bogatoj praksi, mislim, strucnjak, takoreci expert za shizofreniju

jutro ce promijeniti sve

Уважени Колега, ипак сам мишљења да пацијент,
односно стадијум болести пацијента,
који се лако може утврдити увидом у болесничку листу : Pronađi sve teme koje je započeo korisnik Alekasandar3

захтева повећану пажњу,
можда чак и изолацију ...

Пацијент исказује почетне симптоме агресивности ...
Не реагује на терапију ...

До садашњи напори,
да се превентивним деловањем позитивно утиче макар на заустављање прогресивног напредовања болести,
очигледно нису дали очекиване резултате ...

А да издамо налог дежурном особљу да припреми "гумену собу"
и ону спаваћицу са мнооооого дугачким рукавима што се копча на леђима ...

:think::think::think:

danas, 16:31 #6
ПАПРИКАРИУС ЧУВАМ ОВЦЕ, НЕМА ВЕЗЕ - ДОЂИ МАЛА, НИЈЕ ВАЖНО
Primećen član

Učlanjen: 18.05.2009.
Pol: muški
Re: Шизофренија Драгана Тодоровића

--------------------------------------------------------------------------------

Citat:
DS, iza leđa G17 plus, dogovorila postizbornu koaliciju sa naprednjacima u Voždovcu i Zemunu
03.06.2009.
Koalicioni partneri DS iz ZES-a smatraju da su demokrate sporazumom sa SNS prešle granicu dobrog ukusa

Demokratska stranka i Srpska napredna stranka sklopile su džentlmenski sporazum o koalicionoj saradnji nakon lokalnih izbora u dve beogradske opštine, Zemun i Voždovacnezvanično saznaje "Borba" u poslaničkom klubu "Za evropsku Srbiju".

http://www.borba.rs/content/view/6300/92/

Ovo ti salje paprika,zamolio me je da paste

danas, 16:31 #6
ПАПРИКАРИУС ЧУВАМ ОВЦЕ, НЕМА ВЕЗЕ - ДОЂИ МАЛА, НИЈЕ ВАЖНО
Primećen član

Učlanjen: 18.05.2009.
Pol: muški
Re: Шизофренија Драгана Тодоровића

--------------------------------------------------------------------------------

Citat:
DS, iza leđa G17 plus, dogovorila postizbornu koaliciju sa naprednjacima u Voždovcu i Zemunu
03.06.2009.
Koalicioni partneri DS iz ZES-a smatraju da su demokrate sporazumom sa SNS prešle granicu dobrog ukusa

Demokratska stranka i Srpska napredna stranka sklopile su džentlmenski sporazum o koalicionoj saradnji nakon lokalnih izbora u dve beogradske opštine, Zemun i Voždovacnezvanično saznaje "Borba" u poslaničkom klubu "Za evropsku Srbiju".

http://www.borba.rs/content/view/6300/92/

Ovo ti salje paprika,zamolio me je da paste

Pozdravi ga i pitaj da li se Nataša vratila sa seminara u Briselu?

Pozdravi ga i pitaj da li se Nataša vratila sa seminara u Briselu?

Јесте............... и каже да је видела...

file.php

:hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

Уважени Колега, ипак сам мишљења да пацијент,
односно стадијум болести пацијента,
који се лако може утврдити увидом у болесничку листу : Pronađi sve teme koje je započeo korisnik Alekasandar3

захтева повећану пажњу,
можда чак и изолацију ...

Пацијент исказује почетне симптоме агресивности ...
Не реагује на терапију ...

До садашњи напори,
да се превентивним деловањем позитивно утиче макар на заустављање прогресивног напредовања болести,
очигледно нису дали очекиване резултате ...

А да издамо налог дежурном особљу да припреми "гумену собу"
и ону спаваћицу са мнооооого дугачким рукавима што се копча на леђима ...

:think::think::think:

mislite, onu, najmoderniju kosulju, italijanski dizajn....kopcanje na ledja

ccc,ccc,ccc....ima mnooogo kandidata, tender propao, prazan magacin, SEKA

Није,
била је у Бриселу, а не у ХАГУ (нама инструкције долазе из Хага)

и да је Тома вретио мандате и паре,
са задовољством би му предала инструкције ...
Овако ништа

А шта је радила у команди-НАТО пакта?
Ћиме се бавила? Добиајла инструкције?

И у осталом шта ј етамо тражила?
Јели тамо добила инструкције да саботира референдум против НАТО пакта?

Izvini da te pitam mačor, ako je tako kao što ti kažeš, zašto si onda simpatizer SNS? :eek:

Мачак, јел се ти то опет упропасти ???
Почела да играју слова на тастатури ???

Ајд, напиши још нешто, па у кревет (на детоксикацију) ...
И мани се бре више те ракије, није то за мачиће ...

:roll::roll::roll:

Jos mu Bilja nije drzala casove... :hahaha:

Мачак, јел се ти то опет упропасти ???
Почела да играју слова на тастатури ???

Ајд, напиши још нешто, па у кревет (на детоксикацију) ...
И мани се бре више те ракије, није то за мачиће ...

:roll::roll::roll:

Kako je nije sramota da ide u ŠTAB NATO PAKTA,
organizacije koja je ubila Milicu Rakić!?

Hbem vas u patriotizam,
prodane duše!

milica1.jpg

nato_flag.gif

ImageHandler.ashx

Back