situacija

e ispala si OGROMNA ... pi...3.14 i tako dalje
cackas mečku pa posle igracka placka...

zasto ti kao "drugarica" proveravas na drugu koliko mozes da ga napalis?
da nije malo to sa tvoje strane urvanjski? m

i sad tema ja se malo salila... :D

p.s. jadno sa tvoje strane da vezbas na drugu "psiho igrice" drugovi ne sluze za to

:klap: ide bona

i one fore "ja se salio nisi valjda mislila da sam ozbiljan" mogu da izjave samo sisse mali jadni sitni mikroorganizmi od coveka (ili zene) !
svako ko imaa iole dostojanstva ce ti reci

-ja sam ti drug !
- ja zelim da te hebem
- ja zelim da sam ti decko ...
ili sta god

nemoj to vise da radis :lol: budi dobra moderatorka i ne cackaj mooda ako neces da ih cedis :rotf:

Poslednja izmena:
i one fore "ja se salio nisi valjda mislila da sam ozbiljan" mogu da izjave samo sisse male jadne sitne mikroorganizam od coveka (ili zene) !

-ja sam ti drug !
- ja zelim da te hebem
ili sta god

nemoj to vise da radis :lol: budi dobra moderatorka i ne cackaj mooda ako neces da ih cedis :rotf:

evo ga, zaključaK!

Čovjek je "sissa mala jadna sitni mikroorganizam od coveka" :lol:

neću više, obRećavam. :D

i one fore "ja se salio nisi valjda mislila da sam ozbiljan" mogu da izjave samo sisse male jadne sitne mikroorganizam od coveka (ili zene) !

-ja sam ti drug !
- ja zelim da te hebem
ili sta god

:worth:

Standardna prica,forumasica malo podizala ego polu-vrucim pp-ovima,pa se sada izvlaci otvaranjem teme o nekom ko sada mozda ovo cita i ne sme da napise nista u svoju odbranu jer cemo ga svi cimati sto je popio korpu:jede:
Soffy,who is the next?:manikir:

imate kolegu sa kojim se povremeno prepucavate i zezate.
obicno o LjiSu.
i osjetite da ta shala malo prelazi granice shale.
i odlucite da se prestanete shaliti, jer vidite da kolega oce malo vishe od shale.

kolegi se ne svidi shto ste mu rekli da necete tako da se shalite vishe.
i ohladi se u trenutku.

da l' da se tu ganja neko prijateljstvo opet, da se izglade stvari (molim bez seksualne konotacije), ili da ga se pocne kulirati?

Momci, da li biste pristali na prijateljstvo sa djevojkom koja vas odbije za seks?

nikako
mozda bi pristao da me izmasira ponekad ali da mi se prethodno najavi par dana ranije :)

imamo situaciju
neke stvari se ne poklapaju

kolega ti je bambus :lol:
obično je tačka samog predloga vrlo postojana
i ne odbijana
ustvari, predlozi ni ne dolaze iz same šale ili zayebantzije
a kad se dese, onda imaju svoju tačku uporišta koja je sigurica :))))

Situacija je riješena petnaestominutnim razgovorom. :)

Pozvao me čovjek da me pita za skripte (pazi,molim te :lol:), konstatovali smo da ćemo oladiti sa šalama, al da smo okej :D
I nije zvučalo ono, reda radi, nego stvarno djeluje da je to to.

Sad mi je laknulo. :D

CASE CLOSED :D

Al krivo mi, stvarno je super materijal za druga.

Znachi, njet? :/

ja stvarno u tim situacijama ne razumem muskarce. on oce ja necu, pa ako smo vec ok kolege/poznanici/sta vec, sto d ane ostane na tome..ne, oni izgleda to odbijanje smatraju teskom uvredom casti, sta li, i ondak bezveze. jedino ako nije bio ubedjen da mu dajes signale za nesto...e ondak si mozda malo preterala.

imate kolegu sa kojim se povremeno prepucavate i zezate.
obicno o LjiSu.
i osjetite da ta shala malo prelazi granice shale.
i odlucite da se prestanete shaliti, jer vidite da kolega oce malo vishe od shale.

kolegi se ne svidi shto ste mu rekli da necete tako da se shalite vishe.
i ohladi se u trenutku.

da l' da se tu ganja neko prijateljstvo opet, da se izglade stvari (molim bez seksualne konotacije), ili da ga se pocne kulirati?

Momci, da li biste pristali na prijateljstvo sa djevojkom koja vas odbije za seks?

...ako se ‚‚hladi‚‚ i neće da komunicira to znači da i niste bili prijatelji po njegovom mišljenju, tako da se ja ne bi trudila više da sam na tvom mestu, jer nikoga ne možeš da nateraš da ti bude prijatelj.:aha:

Back