- Poruka
- 60.291
Al krivo mi, stvarno je super materijal za druga.
Znachi, njet? :/
pa nece chovek da ti bude drug

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al krivo mi, stvarno je super materijal za druga.
Znachi, njet? :/
odluci seMala to nema veze s egom nije on nju ni pitao da imaju sex pa ga odbila..nego niko nece se smara u prazno
uuu, pa tu moras biti izuzetno vesta!!
mislim, realno, cim si se ti "zezala" o LjiS, volis ti tu malo podgrejanu atmosferu))))) sad, ako si nacisto da neces nista, a ipak bi malo cavrljala na tu temu, morala bi biti jako vesta, da hodas po tankoj zici. da nadjes meru. naravno tu i muskarac ima bitnu ulogu, nece svi takve igrice. niti imaju volje niti zivaca. zato pre svega toga, biras s kim se druzis
trac buc...daj mu malo vremena, sredice se. ali pamet u glavu)
a je l' ga znam?![]()
pa normalno da odbijam kad ne zadovoljava kriterijume
ovo jedno jadnice samo za sebe govorilo kako ima malen *****, nije cak i izgovarao onu diplomatsku : "nije se ni jedna zalila do sad"
![]()
odluci se![]()
imate kolegu sa kojim se povremeno prepucavate i zezate.
obicno o LjiSu.
i osjetite da ta shala malo prelazi granice shale.
i odlucite da se prestanete shaliti, jer vidite da kolega oce malo vishe od shale.
kolegi se ne svidi shto ste mu rekli da necete tako da se shalite vishe.
i ohladi se u trenutku.
da l' da se tu ganja neko prijateljstvo opet, da se izglade stvari (molim bez seksualne konotacije), ili da ga se pocne kulirati?
Momci, da li biste pristali na prijateljstvo sa djevojkom koja vas odbije za seks?
obicno o LjiSu.
i odlucite da se prestanete shaliti, jer vidite da kolega oce malo vishe od shale.
i ohladi se u trenutku.
da l' da se tu ganja neko prijateljstvo opet, da se izglade stvari (molim bez seksualne konotacije), ili da ga se pocne kulirati?
Momci, da li biste pristali na prijateljstvo sa djevojkom koja vas odbije za seks?
nemas ti cime, georgino, sve i da hocesMa jok svako odbijanje utice na muski ego i onda silujemo naravno..buu![]()
nemas ti cime, georgino, sve i da hoces
ma jok XD
niko ga ne zna.
izgleda da ga ni ja ne znam.
pa ako j iznimno duhovta, zašto da ne
al reeetki su takvi slučajevi
obicno o LjiSu.
i ohladi se u trenutku.
a ne b' se jebbalaaaaaaaa...ma da...zaebavash lika, pa se prepala sad...jebbala bi se al' da ti ne udje i sad kukash
sram te bilo!
ma da...zaebavash lika, pa se prepala sad...jebbala bi se al' da ti ne udje i sad kukash
sram te bilo!
a ne b' se jebbalaaaaaaaa...
mislim, sa njim. XD
to i ja kazem al vis da ne priznaje..da je taj imo jacu zvaku ne bi ona tela da budu prijatelji
![]()
priznaj...dirash se nocima i fantazirash o seksu s njim
i sad se prepala da stvarno moze doci do toga
a ti si u dugoj i stabilnoj vezi pa da ne syebesh to odustajesh i okrecesh na shalu...))
mmmm, znam te pushko...![]()
uvijek se možeš izvući na klasičan muški načinfazon je što se sa svima tako malo zezam ovo ono, ali ovo je prešlo granicu XD
i pošto ne namjeravam prelaziti granicu, povlačim se.
i hoću da ispadnem što manja pi*** povodom toga.
![]()
obicno o LjiSu.
i ohladi se u trenutku.
hahaha, vidi malo što se pravi psiholog. XD
jok, nisam se dirala.
keve mi nevenke.
fazon je što se sa svima tako malo zezam ovo ono, ali ovo je prešlo granicu XD
![]()
uvijek se možeš izvući na klasičan muški način
hahahhaha, nije valjda da si mislio da te nešto kao muivam, pa ja sam se samo šalila, hahahahha
to rade momci kada bi da se vade iz skripca ili kada ispuše
naravno da ne bih, shta imam od toga?Momci, da li biste pristali na prijateljstvo sa djevojkom koja vas odbije za seks?
hahaha, vidi male što se pravi psiholog. XD
jok, nisam se dirala.
keve mi nevenke.
fazon je što se sa svima tako malo zezam ovo ono, ali ovo je prešlo granicu XD
![]()