SITUACIJA U MAKEDONIJI I SLOVENIJI

Žuta Ptica

Obećava
Banovan
Poruka
72
Dugo na forumu nema tema o Makedoniji. Всушност, она што се случува во Македонија?

Kako napreduje građevinska industrija?

Ima li međuetničkih incidenata?

Pričajte, Jugoslovenska braćo, kaj se dela u dežela?

Vi ste prvi ostvarili svoj Evropski san, zato ste sada srećni i jodlujete kad se vraćate sa skijanja, noseći Elanove skije pod miškom.

Makedonija je stabilna i poštuje manjine. I manjine poštuju Makedoniju u smislu da joj ne prave previše problema.

A za slovenačko širenje ne znam. Moguće je da kupuju firme negde po Jugoslaviji pa da kažeš da se šire. I to je neka vrsta širenja.

Jeste, jedna od manjina toliko poštuje Makedoniju da je centralnu proslavu tzv. Dana zastave organizovala u centru Skoplja pred više stotina hiljada separatista...

Европендо јеси то ти :D
Ne. Ja sam žuta ptica. Čekam proleće da odletim put Brisela. Tamo me čeka mnogo zrnevlja i raznih poslastica koje jednu pticu čine srećnom.

Знао сам да није Европенда!
Излегло се ново жуто (ДС) пиле и одмах хоће у ЕУ.
Јадно пиле незна да то зрневље и посластице нису џабе.
Налетеће ваљда и на сира, а то је у мишоловци. И ту је крај моје приче и ŽutePticе
user-online.png

Jeste, jedna od manjina toliko poštuje Makedoniju da je centralnu proslavu tzv. Dana zastave organizovala u centru Skoplja pred više stotina hiljada separatista...

Ovo nije u redu.Namesto da gledas sta siptari rade gledaj sta Makedonci rade.Gde su njihove zastave?Gde je njihov dan zastave?Ako ne znas ja cu ti reci.Dok Albanci slave svoju zastavu,kur.ci,palci Makedonci se svadjaju i tuku oko budjeta i bojkotiraju izbore, kvare ionako slabi rejting u EU i svetu.Definitivno nisu za EU.

Poslednja izmena:

Back