- Poruka
- 70.172
Kako to mislis?kad se kockas i igras utamicu koja tek treba da se odigra za deset godina, bajo, moras da se duboko preispitas na sta bacas pare![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako to mislis?kad se kockas i igras utamicu koja tek treba da se odigra za deset godina, bajo, moras da se duboko preispitas na sta bacas pare![]()
ko sto si rekao, hipoteticno, da joj kazes da ceka decenijuKako to mislis?
cim prica s tobom i slusa te sta joj govoris ma koliko bilo nekad idiotski, pussyka je tu nadomak u vazduhu.Pa jbg to je zato sto je muskarac upucen u to da folira i vrda i kaze joj sta zeli da cuje. Inace no pussy.
Sve jedno. Lako mozes da je odbijes. Cwk i istinom.cim prica s tobom i slusa te sta joj govoris ma koliko bilo nekad idiotski, pussyka je tu nadomak u vazduhu.
ja svakoj kazem da sam rodjen bez q ko endi worhol i nijedna me nije odhebala....vecina htele da se licno uvere da ih ne lazem.Sitne lazi i ostavljanje utisaka koje na kraju mogu da iskomplikuju odnos. Al jbg.. Da svakoj okolo pricas kako si blejac, nista od pussy. Ima svoje 20 te da provedes upravo blejeci.
To nije laz. To im sarkasticno kazes da nisi seksualno povodljiv (drugi im pricaju kako imaju velike alatke).ja svakoj kazem da sam rodjen bez q ko endi worhol i nijedna me nije odhebala....vecina htele da se licno uvere da ih ne lazem.
mjok bre, nema trunke sarkazma... i nikad sam ne povedem temu o tome. sacekam samo pogodan trenutak da im ubacim crvaTo nije laz. To im sarkasticno kazes da nisi seksualno povodljiv (drugi im pricaju kako imaju velike alatke).
Aha, ti to zoves crv.mjok bre, nema trunke sarkazma... i nikad sam ne povedem temu o tome. sacekam samo pogodan trenutak da im ubacim crva![]()
crv za njinog mozga bweAha, ti to zoves crv.
Ma dobro i treba. Ja im kazem da sam gej. Kad me mrzi da smisljam nesto krrativnije.crv za njinog mozga bwe![]()