Šišanje (Skinning)

Pa koliko tih skinsa ima u Srbiji. a pogotovo, koliko ih ima, a da se klanjaju hitleru.
Taj broj je krucijalan. Procenat takve omladine je daleko manji u Srbiji , nego u ogromnom broju drzava u Evropi. I to sasvim sigurno. Cisti sumnjam da ih ima vise od stotinak. Retardirane omladine ima sasvim sigurno u svakom narodu. U hrvatskoj su svi ti fasisticki pokreti daleko masivniji, a da ne govorim da jedan deo crkve u hrvata redovno odrzava mise za Pavelica, te da ustaski pokret, sasvim jediinstven u svetu po zlu uziva obozavanje i te kako zamasnog broja hrvata danas. Naravno, njima ne pada na pamet da prave filmove o tome. Samo nasi talibani takozvane politicke korektnosti insistiraju na ovakvim pojavama i to cak i kad su izrazito minorne. Pa pogotovo su nespojive sa srpskim nacionalistima i srpskim rodoljubima. Svaki Srbin odlicno zna, da je hitler naoruzao bas hrvate, jedan deo muslimana i siptare, da pokolju enorman broj Srba na tako brutalan nacin, da ne verujem da je to zabelezeno u istoriji.
Dakle nasi gomnari, zeljni nagrada, prave angazovane filmove, jer znaju sta se zbiva, i sta se trazi i od nijih ocekuje na zapadu, a i u samoj Srbiji. Da bi dobili te nagrade, prave planski filmove koji slikaju Srbe ruznijim bojama nego sto su u realnosti. Sami scenariji koji su takvi lakse dobiljaju zeleno svetlo i gotovoneogranicena sredstva.
Svi filmovi ovakvog fokusa po pravilu plasiraju izrazitu zamenu teza, i deo su spedcijalnog rata, te bitke za denacigffikaciju Srbije i Srba u opste, bez obazira sto Srbija i Srbi nisu ni nacifikovani i sto je nacionalnja svest u ovom casu najniza bas u Srba. To nijejedini film u Srbiji koji se bavi Srbma , a da masivno laze i zamenjuje teze.
Uz ovo, treba reci, da je kamera losa. Rezija ocajna. Losa scenografija. i povrsna prica.

Poslednja izmena:
Pa koliko tih skinsa ima u Srbiji. a pogotovo, koliko ih ima, a da se klanjaju hitleru.
Taj broj je krucijalan. Procenat takve omladine je daleko manji u Srbiji , nego u ogromnom broju drzava u Evropi. I to sasvim sigurno. Cisti sumnjam da ih ima vise od stotinak. Retardirane omladine ima sasvim sigurno u svakom narodu. U hrvatskoj su svi ti fasisticki pokreti daleko masivniji, a da ne govorim da jedan deo crkve u hrvata redovno odrzava mise za Pavelica, te da ustaski pokret, sasvim jediinstven u svetu po zlu uziva obozavanje i te kako zamasnog broja hrvata danas. Naravno, njima ne pada na pamet da prave filmove o tome. Samo nasi talibani takozvane politicke korektnosti insistiraju na ovakvim pojavama i to cak i kad su izrazito minorne. Pa pogotovo su nespojive sa srpskim nacionalistima i srpskim rodoljubima. Svaki Srbin odlicno zna, da je hitler naoruzao bas hrvate, jedan deo muslimana i siptare, da pokolju enorman broj Srba na tako brutalan nacin, da ne verujem da je to zabelezeno u istoriji.
Dakle nasi gomnari, zeljni nagrada, prave angazovane filmove, jer znaju sta se zbiva, i sta se trazi i od nijih ocekuje na zapadu, a i u samoj Srbiji. Da bi dobili te nagrade, prave planski filmove koji slikaju Srbe ruznijim bojama nego sto su u realnosti. Sami scenariji koji su takvi lakse dobiljaju zeleno svetlo i gotovoneogranicena sredstva.
Svi filmovi ovakvog fokusa po pravilu plasiraju izrazitu zamenu teza, i deo su spedcijalnog rata, te bitke za denacigffikaciju Srbije i Srba u opste, bez obazira sto Srbija i Srbi nisu ni nacifikovani i sto je nacionalnja svest u ovom casu najniza bas u Srba. To nijejedini film u Srbiji koji se bavi Srbma , a da masivno laze i zamenjuje teze.
Uz ovo, treba reci, da je kamera losa. Rezija ocajna. Losa scenografija. i povrsna prica.

vidi ovako zivim u kraju gde je nastala navijacka grupa "united force(navijaci fudbalskog kluba-rad", i video sam neke vodje. uglavnom da ne duzim svi su celavi i mnogi se klanjaju hitleru imaju i grupu "gvozdeni stroj( u filmu su je nazvali gvozdeni odred)"

vidi ovako zivim u kraju gde je nastala navijacka grupa "united force(navijaci fudbalskog kluba-rad", i video sam neke vodje. uglavnom da ne duzim svi su celavi i mnogi se klanjaju hitleru imaju i grupu "gvozdeni stroj( u filmu su je nazvali gvozdeni odred)"

I video si licno hitlerove portrete???? A koliko ih ima. Al ih ima bar 30 hiljada. Mislim, cisto da ima razoga da se o njima filmovi prave.

Poslednja izmena:
upravu si, ja sam samo reko da takvih debila ima i kod nas ali naravno mnogo manje nego u drugim zemljama.
Кључна ствар везана за овај ,,филм'' је класична, злонамерна и бескрупулозна замена теза. Овде су сви они којима се гаде невладине организације, типа Соње Бисерко, Хелсиншког одбора за људска права и осталих организација које оркестрирано и прљаво, дуги низ година блате и понижавају Србе и Србију, изједначени са необразованим ксенофобима, задриглим сељачинама који су жељни крви и поштују Хитлера.
Важно је рећи да у се у филму на најбезобразнији и најповршнији начин пљује Црква, САНУ, и намеће им се улога покретача рата на територији бивше СфРЈ. Такође, маргиналној друштвеној подгрупи приписује се да влада Србијом, да држи све полуге власти, а при том се намерно избегава чињеница да овде већ 12 година жаре и пале Борис, Ивица, Млађан, Вук и остала свита која себе назива демократском. У једном интервјуу сам слушао режисера овог пројекта и уверио се да је дечко један малограђански медиокритет који нема појма ни о својој историји , ни о друштвеном контексту у коме се дешава његов филм. По неким дијалозима у филму, могу закључити да је сарадник на сценарију била Србљановићева, помахнитали Луковић, Т. Панчић и остатак Пешчаничке камариле.

Занатски део филма је толико плитак да га не вреди ни коментарисати. Баја прочита мајн кампф и постане нови Геринг, мали цига пиша баш поред групе неонациста који га гледају жељни крви... И све остало у овом филму обична пропаганда једних бескрупулозних аутошовиниста.

Кључна ствар везана за овај ,,филм'' је класична, злонамерна и бескрупулозна замена теза. Овде су сви они којима се гаде невладине организације, типа Соње Бисерко, Хелсиншког одбора за људска права и осталих организација које оркестрирано и прљаво, дуги низ година блате и понижавају Србе и Србију, изједначени са необразованим ксенофобима, задриглим сељачинама који су жељни крви и поштују Хитлера.
Важно је рећи да у се у филму на најбезобразнији и најповршнији начин пљује Црква, САНУ, и намеће им се улога покретача рата на територији бивше СфРЈ. Такође, маргиналној друштвеној подгрупи приписује се да влада Србијом, да држи све полуге власти, а при том се намерно избегава чињеница да овде већ 12 година жаре и пале Борис, Ивица, Млађан, Вук и остала свита која себе назива демократском. У једном интервјуу сам слушао режисера овог пројекта и уверио се да је дечко један малограђански медиокритет који нема појма ни о својој историји , ни о друштвеном контексту у коме се дешава његов филм. По неким дијалозима у филму, могу закључити да је сарадник на сценарију била Србљановићева, помахнитали Луковић, Т. Панчић и остатак Пешчаничке камариле.

Занатски део филма је толико плитак да га не вреди ни коментарисати. Баја прочита мајн кампф и постане нови Геринг, мали цига пиша баш поред групе неонациста који га гледају жељни крви... И све остало у овом филму обична пропаганда једних бескрупулозних аутошовиниста.

Tачно.
Но сад долазимо до момента где постаје веома важно рећи чега то нема у опште у другим државама а има само у Србији.
Дакле, сикхедса и остале заостале гамади има свуда у свету и то у далеко већим процентима , него у Србији. Кукастих крстова да не причам. Хулигана такође и агресивних фубалских навијача. Тога има, и готово по правилу у већем броју и обиму,,, чак и у већим процентима. дакле у апсолутним бројевима. А да видимо чега то има у Србији, а нема нигде уз Европи.
Нигде у Европи нема ничега што би могло да личи на емисију Пешчаник. Нигде нема тако огавних НВО, нити икога ко би у билоком слимсу ,мога да буде пан дан Сонји Бисерки, Нааташи Кандић, Војину Димитријевићу, Жарку Кораћу, Борки Павичевић, Теофил панчић, Луковић, бившем Грађанском Савезу, ЛДПу, Вуку, Биљани Србљановиж, која је ниста него обижан рециклатор. Нема народа, од кога у и стпријском трену настају други народи.. нигде нема народа у европи, који се замненом теза претвара у ништа овом брзином. Нигде се у свету нико не прави Параде, Бесе, Шишања и онакаве ужасе, којима би дао име СРПСКИ ФИЛМ ( дакле нема хрватског филма, словенчког филма, бошњачког филма, Мађарског филма и тако даље. Има само Српски Филм, где се силују дечаци, јер ѕабога, шта би Срби у опште радили ) . Тога нигде нема. Други воле своје државе и поштују свој народ. Кад све обесмисле, ови накаррадни аутори, никли и одгајани из комунистичког титовог 8 дакле хрваског ) шињела, рачунају да ће побећи и живети у оним земљама у којима тако нешто, ко што су они , не постоји.

Poslednja izmena:
Tачно.
Но сад долазимо до момента где постаје веома важно рећи чега то нема у опште у другим државама а има само у Србији.
Дакле, сикхедса и остале заостале гамади има свуда у свету и то у далеко већим процентима , него у Србији. Кукастих крстова да не причам. Хулигана такође и агресивних фубалских навијача. Тога има, и готово по правилу у већем броју и обиму,,, чак и у већим процентима. дакле у апсолутним бројевима. А да видимо чега то има у Србији, а нема нигде уз Европи.
Нигде у Европи нема ничега што би могло да личи на емисију Пешчаник. Нигде нема тако огавних НВО, нити икога ко би у билоком слимсу ,мога да буде пан дан Сонји Бисерки, Нааташи Кандић, Војину Димитријевићу, Жарку Кораћу, Борки Вучић, Теофил панчић, Луковић

Мислим да си мислио на Борку Павићевић-ону паметну, лепу, шармантну госпођу, интелектуалну и моралну громаду по мало промуклог гласића...

Мислим да си мислио на Борку Павићевић-ону паметну, лепу, шармантну госпођу, интелектуалну и моралну громаду по мало промуклог гласића...

Дабогме, Моја грешка. Права морална громада. До душе, она себе и не сматра српкињом. Њој је Србија страна држава. Отац јој је титов генерал из Црне Горе, а мајка Словакиња. Она Југословенка.

Extra film!Šta vi mislite?
4388074.jpg

„Šišanje“ je priča o odrastanju, ljubavi i odanosti i pogrešnim izborima glavnog junaka Novice (Nikola Rakočević). On je mladi matematički genije koji misli da će sve svoje dečačke snove, poštovanje i ljubav ostvariti ukoliko se pridruži jednoj od navijačkih grupa. Vođen harizmom navijačkog vođe Relje (Viktor Savić) i zaljubljenošću u svoju komšinicu Minu (Bojana Novaković) Novica postaje vođa navijačke i skinhed grupe. Film govori o tome koliko je malo pogrešnih koraka potrebno mladom čoveku da uništi svoj i živote svojih najbližih, kao i to na koji način sistem zloupotrebljava zaslepljenost mladih ljudi pogrešnom ideologijom.

Loš film. Veštačka priča, napisana da dokaže neku tezu, a sama po sebi nema mnogo smisla. Gledali smo previše dobrih filmova, raznih englskih socijalnih drama, recimo, da bismo pali na ovu limunadu koja ne prikazuje dobro psihologiju likova, svi su samo skicirani, kao po nekoj formuli...

Tema već postoji

Film mi je, kad sam ga prvi put gledao bio jedan sramni, jevtini, propagandni pokušaj prikazivanja Srba kao najvećeg zla i pošasti od Nojeve barke. Međutim, sada kad su mi izvadili 9/10 mozga i kad se služim samo ovom tričavom desetinom, glasam za Čedu, i boli me ***** za istinu i istoriju, uviđam da je to sjajan filmić koji ni jednom praznoglavom izdajniku ne bi smeo promaći.

Takođe, režiser mi je jednim dubioznim pristupom temi ukazao na sve moje velikosrpske zablude. Konačno sam skontao da sam izdanak jednog genocidnog naroda koji je celu svoju istoriju napadao pravdoljubive i nemoćne, da sam potomak terorista, ubica i arhizločinaca, da pripadam narodu koji mrzi sve oko sebe... Režiser i scenarista su mi otvorili oči i zato im neizmerno hvala. Naravno, hvala i b92 i ostalim demokratskim medijima što su mi isprali mozak i tako napravili divan šlagvort za ovaj film jer jedna desetina mozga je idelna podloga za ljubav prema ovom ostvarenju.

Poslednja izmena:

Idem ja pre odredjen broj dana gradom, kao vidim Čedu u centru koji sve zagleda kako i kome će da objašnjava svoje (nove) slogane. Vidoh da poskakuje sa noge na nogu i primetih odmah da i nije baš tako toplo, pa je to verovatno zbog toga.
Bi mi žao što sam primetio da svi beže na drugu stranu kad ih on zove da im objasni svoj zaokret, pa ja opiči pravo prema njemu, a on sav sretan me zapita: :D
-Šta vi gospodine mislite o današnjoj politici prema Vojvodini?
Ja odgovorih odlučno:
-Gradjane Vojvodine više niko neće šišati. :lol:

Nasmeja se on....al' ne reče ništa.........možda nije gled'o film. :confused:

Back