Sirotinjska zabava?

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
da li vam se čini da u seksu više uživaju, onako sirovo, prostodušno skoro pa paćenički ljudi sa socijalnog dna i u nižim intelektalnim skalama
dok malo drugačiji odnost i seksualno vladanje imaju ljudi koji su u rangu više i visoke klase
da li bolje **** zidar ili direktor gasproma, kelnerica ili portparolka prvog osnovnog suda?

Kako god okrenuli, seks je seks, da l' je seljak, zidar ili doktor nauka procedura je ista.
Ali verovatno ljudi razlicitih inteligencija i slojeva gledaju malo drugacije na seks, mada opet i licni odnos prema seksu tu igra ulogu.

Fizos dok ne oplajvazi... ništa!
a018.gif

da li vam se čini da u seksu više uživaju, onako sirovo, prostodušno skoro pa paćenički ljudi sa socijalnog dna i u nižim intelektalnim skalama
dok malo drugačiji odnost i seksualno vladanje imaju ljudi koji su u rangu više i visoke klase
da li bolje **** zidar ili direktor gasproma, kelnerica ili portparolka prvog osnovnog suda?

ne čini mi se, mislim da je obrnuto :)
mada ako si budala džaba ti što si možda intelektualac jer onda se opterećuješ nekim glupostima i nebulozama, a to je bezveze.

to su Englezi tvrdili još u XIX veku, ako ne i ranije (istorija mi nije jača strana), tokom kampanje protiv siromašnih i otvaranja svojih radnih logora za iste... Iako je vekovima ranije plemstvo bilo to koje je najsirovije, perverzno i bolesno uživalo u seksu...Ali, jbg, plemstvo više nije bilo in, kapitalisti su kreirali buržoaski viktorijanski moral.

ne čini mi se...njihov svaki seks završava trudnoćom dotične...oni malo školovaniji znaju da malo ranije treba da ga izvade

Mada kada razmislim malo, znam tako neke ljude kojima je seks bog i batina, trabunjaju o svojim "dostignucima" non-stop, a IQ da ne pominjem.
Ako nemas neki drugi cilj u zivotu nego da se provedes subotom uvece, gledas zenski svet po gradu i balavis, eventualno nesto odvedes u krevet, tj. preopterecen si time onda imas problem.

Ne znam, nekako mi se cini da su oni inteligentniji malo i perverzniji, tj. traze neki drugi vid zadovoljstva u seksu, ili jednostavno imaju kapacitete da se ostvare ne drugim poljima i nije im seks jedina preokopacija u zivotu.

Zidar, Pekar,Cekicar,varilac i slicni, itekako sas cvrste rucerde, "pridrzavaju li"i Turaju da se pivo "ladi",a tome nikad kraja.Dok ono biroktatski "dundjeri" od stomaka i sracnih tegoba, ne mogu da prdnu, a kamoli da nesto voze, sekretarice im sluze za poslovnu pratnju, i eventualno za oralnjak, moze biti, cak sta vise, z:mrgreen:

Mislim da to vise nije tako. Verujem da su, nekada, manje obrazovani ljudi seks posmatrali kao nacin za produzenje vrste i nista vise, a ovi drugi su mu se divili jer su ga posmatrali kao izvor zadovoljstva.
Mislis da oni neobrazovani sa sela nisu znali cemu sluzi kita dok im obrazovani iz grada to ne objasne ?
Moras otici sa momkom u neko planinsko selo preko zime . Kad zapada snijeg dva metra a tv signal nikakav
vidjeces i sama sta ce vam biti jedina zanimacija !z:mrgreen:

sto se tice te podparolke,znam da otkida
za ove druge ne znam:D

sirotinja se ebe vishe no shkolovai ljudi

to je opshte poznato

zidar/konobarica umorni od celodnevnog posla, biće da im uveče i nije stalo do seksa,
intelektualac ukoliko ne razmišlja o integralnim jednačinama ili o nekim filozofskim pitanjima,
može da ga drvi ceo dan i noć, portparolka to možda završi i u toku radnog vremena...

viša klasa preko cele nedelje, a radnička čeka vikend...subota uglavnom :D

zidar/konobarica umorni od celodnevnog posla, biće da im uveče i nije stalo do seksa,
intelektualac ukoliko ne razmišlja o integralnim jednačinama ili o nekim filozofskim pitanjima,
može da ga drvi ceo dan i noć, portparolka to možda završi i u toku radnog vremena...

viša klasa preko cele nedelje, a radnička čeka vikend...subota uglavnom :D

A mozes i ovako da posavis stvari-fizicki radnici posto rade fizicki, imaju vise kondicije i...
"intelektualce" ubi stras, i...

Sto se mene tice, predrasude.

A mozes i ovako da posavis stvari-fizicki radnici posto rade fizicki, imaju vise kondicije i...
"intelektualce" ubi stras, i...

Sto se mene tice, predrasude.

ima jedna pošalica u mom kraju što smo se nekad mi kolege zezali na poslu...
kada umoran muž iz treće smene dođe kući,
legne pored žene, a njoj se hoće, a on joj kaže :

" čuj, evo ti k.... pa se *ebi sama, ja ću da dremnem malo :D

Back