***Saint***
Buduća legenda
- Poruka
- 33.301
kuvari su najbolji![]()
jao gde sam ovo još pročitala ne mogu da se setim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kuvari su najbolji![]()

A ti gledas ljude dok se je*avaju?
I kazes, ne uzivaju?
![]()
NaprotivUkoliko sam ti antipatican, mozes jednostavno okrenuti glavu, a neka neslaganja od sinoc zadrzi u tvojoj glavi jer mene to ne zanima, ovakva pitanja ne doprinose nikakvoj konstruktivnoj raspravi i dijalogu, a svoje frustracije leci na drugom mestu. Hvala unapred.
Sami ti ljudi mi pricaju, nema potrebe da voajerisem.

kuvari su najbolji![]()

Meni je stvarno neverovatno da su ''skolovani i moderni ljudi sveli seksualne odnose na trgovinu i da ne uzivaju u seksu''.
da li vam se čini da u seksu više uživaju, onako sirovo, prostodušno skoro pa paćenički ljudi sa socijalnog dna i u nižim intelektalnim skalama
dok malo drugačiji odnost i seksualno vladanje imaju ljudi koji su u rangu više i visoke klase
da li bolje **** zidar ili direktor gasproma, kelnerica ili portparolka prvog osnovnog suda?

Naprotiv
Pitanje doprinosi raspravi jednako kao tvoja tvrdnja. Ni manje ni vise.
Pitanje i citiranje je za tebe odraz frustracije?
Meni je stvarno neverovatno da su ''skolovani i moderni ljudi sveli seksualne odnose na trgovinu i da ne uzivaju u seksu''.
Bar moja saznanja nisu takva. I zanima me na osnovu cega si doneo takav zakljucak.
Na osnovu 'pricali mi neki ljudi'?
Ne doprinosi, pitanje i citiranje samo po sebi nije odraz frustracije i tih stvari, ali nacin postavljanja pitanja i njegov cilj je zapravo vristranje frustracije i ocigledne antipaticnosti prema meni i mom stavu.
Na osnovu toga sto je danas uglavnom trgovina u pitanju, vrlo mali broj ljudi je sa ljudima koji im prijaju, sa kojima i zele da imaju seks, danas je seks vise sredstvo kod dobrog broja ljudi a ne cisto uzivanje u tome i nekoj osobi. A i na samom priznanju tih ljudi, tako da ti je jasno i dokle je to stiglo.
To sto tvoja saznanja nisu takva mene uopste ne zanima, zapravo tvoja saznanja generalno nisu predmet mog interesovanja, normalno ni ja, ni bilo ko ovde, ne moze da ti zabrani da postujes na temi, ali to ne znaci da treba zbog antipaticnosti da sejes stanje pogodno za prepucavanje i neke maliciozne komentare, takodje ne znaci da uopste treba da komuniciram sa tobom.

Kao prvo, mene je zanimao tvoj stav i odakle ti saznanja koja iznosis.
Nisi me zanimao licno ti i nisam se uopste bavila tvojom licnoscu ili te katakterisala (kao ti mene) i smatram to potpuno neprimerenim.
Ti si imao pravo i slobodu da mi na pitanje ne odgovoris, ukoliko te ne zanima ili ga smatras provokacijom. Mada, kakvu si tvrdnju postavio, pitanje je bilo sasvim na mestu.
Posto si vec odgovorio, reci cu ti da nije tacno da je danas mali broj ljudi sa onima koji im prijaju, sa kojima zele seks; da seks nije ni sredstvo niti predmet trgovine. Moze da bude, ali je isto tako mogao da bude i u nekim proslim vremenima, ne samo danas.
Ako pricamo o modernim vremenima ili parovima, tek tu tvoj stav ne pije vodu. Danas (bar u nasoj kulturi) zene imaju pravo da uzivaju u seksualnim odnosima jednako kao muskarci, niko od njih ne ocekuje da nevine udju u brak, samim tim mogu i seksualno upoznati i izabrati partnera sa kojim ce provesti zivot; svima su nam dostupna kontraceptivna sredstva jer se seks odavno ne tretira samo kao nacin produzenja vrste vec kao izvor najveceg zadovoljstva; ...itd da ne nabrajam ono sto znas. Prema tome, uslovi za uzivanje su tu. Nisam pristalica generalizovanja ni po kojem pitanju a najmanje po ovom: ljudi uzivaju ili ne uzivaju, stvar je afiniteta i zelja, potpuno je individualna stvar, i potpuno nezavisna od materijalnog ili od vremena danasnjeg.
Ne znam da je iko dao zvanicnu statistiku po kojoj se danas u sekualnim odnosima ne uziva, illi bar manje nego ranije (kad?)
Ali, svi na odredjene situacije gledamo iz svog ugla i licnih iskustava. Moja su ovakva, tvoja su evidentno drugacija.
![]()
ne vidim ni da se ljudi je*avaju da bi uzivali
Da skratimo.
Pitanje je bilo ironicno (magarac mi nije bio na pameti) sto i zasluzuje ovakva izjava:
Ja vidim, jer vidim samo sebe i svog partnera, a u svojoj okolini nisam cula suprotno misljenje.
Kako god okrenuli, seks je seks, da l' je seljak, zidar ili doktor nauka procedura je ista.
Ali verovatno ljudi razlicitih inteligencija i slojeva gledaju malo drugacije na seks, mada opet i licni odnos prema seksu tu igra ulogu.
da li vam se čini da u seksu više uživaju, onako sirovo, prostodušno skoro pa paćenički ljudi sa socijalnog dna i u nižim intelektalnim skalama
dok malo drugačiji odnost i seksualno vladanje imaju ljudi koji su u rangu više i visoke klase
da li bolje **** zidar ili direktor gasproma, kelnerica ili portparolka prvog osnovnog suda?
zidar i kelnericada li vam se čini da u seksu više uživaju, onako sirovo, prostodušno skoro pa paćenički ljudi sa socijalnog dna i u nižim intelektalnim skalama

najbolje jebbe onaj koji osjeti ženu. A taj predmet ne postoji ni u jednoj formalnoj obrazovnoj ustanovi.

..ali ne **** donja nego gornja glava..u tom smislu moj prethodni post...![]()
Ne znama brate sto od najobicnijeg ebanja pravite doktorske disertacije
sex nema veze sa obrazovanjem jel si bravar ili arhitekta.. vec sa vaspitanjem i kulturom