xella
Veoma poznat
- Poruka
- 14.341
A ako se iskradu za vreme radnog vremena?![]()
To vreme je obicno rezervisano za svalera, a ne za izlet sa muzem i detetom.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ako se iskradu za vreme radnog vremena?![]()
To vreme je obicno rezervisano za svalera, a ne za izlet sa muzem i detetom.![]()
Ne mora da se iskradas sa posla za svaleraciju, najveci broj svaleracija se desava na poslu.
Što se bre onda ne zaposliš da ti svene lol
Odabrao sam da zivim asketskim nacinom zivota, necu ti ja te svaleracije.
Molim? A KFC, a pržena krilcaKoga lažeš, bre!? Koga??
![]()
Spremni kapetane.Tema je o tome koliko smo svesni zagadjenja oko sebe? Pocevsi od vazduha.
Jesmo li spremni da nesto uradimo po pitanju toga?
Не баш.Da. Znam koliko je stetno sunce.
Ko se jos sunca u 12?
znaci, da se dilajt ne buni zbog linija na nebuНе баш.
Некад било сад се приповеда.
http://www.dw.de/ozonska-rupa-će-nestati/a-17922856
Озон се опоравља али снажно, без панике.
Значи да су постојање кемтрејлса признале владе Немачке и Шведске, али су дале бенигно тумачење.znaci, da se dilajt ne buni zbog linija na nebu
Ниц узрујавање, бар нас двоје нисмо у смоговитим срединама.
znaci, da se dilajt ne buni zbog linija na nebu
Ниц узрујавање, бар нас двоје нисмо у смоговитим срединама.
Razmišljate li nekad o onome što udišemo?
O mestu i području u kojem živimo?
O bombardovanju i tome koliko je to ostavilo uticaj?
Izduvni gasovi?
Način života i životni vek ljudi u našoj državi?
Želite li da se odselite?
Negde gde nema zračenja, izduvnih gasova, fabrika koje ispuštaju otpad u kanale, šećerane koje smrde... itd...
Negde gde je klima lepša, vazduh čistiji, gde bi vaša deca imala zdraviji život?
Razmišljate li nekad o onome što udišemo?
O mestu i području u kojem živimo?
O bombardovanju i tome koliko je to ostavilo uticaj?
Izduvni gasovi?
Način života i životni vek ljudi u našoj državi?
Želite li da se odselite?
Negde gde nema zračenja, izduvnih gasova, fabrika koje ispuštaju otpad u kanale, šećerane koje smrde... itd...
Negde gde je klima lepša, vazduh čistiji, gde bi vaša deca imala zdraviji život?
Možda ne trebaju pare, ali treba vreme, lepo vam objasnio Cvetić, kao i uvek uostalom![]()
Tema je o tome koliko smo svesni zagadjenja oko sebe? Pocevsi od vazduha.
Nismo svesni i tesko da cemo nesto uraditi po pitanju toga. Mi ne umemo ni da recikliramo, a to je barem besplatno, lako i ne oduzima puno vremena. Ma ne umemo ni djubre da bacimo u kantu za otpatke, nego samo frljnemo iz kuce.Tema je o tome koliko smo svesni zagadjenja oko sebe? Pocevsi od vazduha.
Manje vremena ispred TVa i kompijutera... i bice vremena za kvalitetnu dokolicu.
Nismo svesni i tesko da cemo nesto uraditi po pitanju toga. Mi ne umemo ni da recikliramo, a to je barem besplatno, lako i ne oduzima puno vremena. Ma ne umemo ni djubre da bacimo u kantu za otpatke, nego samo frljnemo iz kuce.
Nismo svesni i tesko da cemo nesto uraditi po pitanju toga. Mi ne umemo ni da recikliramo, a to je barem besplatno, lako i ne oduzima puno vremena. Ma ne umemo ni djubre da bacimo u kantu za otpatke, nego samo frljnemo iz kuce.
Državu vode psihopate.Gora je psihicka kontaminacija, zbog toga vecina mladih odlazi. Glupani na svakom cosku, vode drzavu, gradove, agencije, guse u administracijji&birokratiji...