Sir Thomas Sean Connery želi brzo nezavisnu Škotsku

Ne vidim sto je čudno u tome ne podržavati nezavisnost kosova i metohije a biti za nezavisnu Škotsku. Evo ja npr. sam bio za nezavisnu Crnu Goru (kažem "bio" jer smo sad nezavisna država pa tako da to jeli neko za ili protiv više nema nikakve veze :p )
A ošet podržavam nezavisnost Škotske. 8) I treba da se odvoje, biće im bolje, manja zemlja, napredna, što će im britanija....

Ne vidim sto je čudno u tome ne podržavati nezavisnost kosova i metohije a biti za nezavisnu Škotsku. Evo ja npr. sam bio za nezavisnu Crnu Goru (kažem "bio" jer smo sad nezavisna država pa tako da to jeli neko za ili protiv više nema nikakve veze :p )
A ošet podržavam nezavisnost Škotske. 8) I treba da se odvoje, biće im bolje, manja zemlja, napredna, što će im britanija....

Cudno je to sto u Evropi postoji mafijaska drzava Crna Gora, a jos cudnije da predsednik pomenute ne sme da napusti tu drzavu zbog poternice. Jos nesto, od sverca i luke Bar ne moze da zivi cela drzava. Umalo da zaboravim, obratite paznju na te iste siptare koji su Djukanovicu dali glasove. Cuo sam da ovih dana vole da se separatisu.

Cudno je to sto u Evropi postoji mafijaska drzava Crna Gora, a jos cudnije da predsednik pomenute ne sme da napusti tu drzavu zbog poternice. Jos nesto, od sverca i luke Bar ne moze da zivi cela drzava. Umalo da zaboravim, obratite paznju na te iste siptare koji su Djukanovicu dali glasove. Cuo sam da ovih dana vole da se separatisu.

Šta? Zakačile se šiptarske i crnogorske mafijaške porodice?
Neće šiptari da plaćaju porez drugoj mafijaškoj bandi!?:D

Šta? Zakačile se šiptarske i crnogorske mafijaške porodice?
Neće šiptari da plaćaju porez drugoj mafijaškoj bandi!?:D

Hehe bojim se da je tako. Stvarno mi nije jasno cime se oni busaju. Drzava sa odprilike 600 000 stanovnika od kojih je bar pola pro srpski orjentisano a druga polovina su pristalice onog kriminalca i kojekakve manjine (uskoro vecine) koje kontriraju onoj prvoj(iz licnih razloga). Zato im je optimizan na zavidnom nivou.

Hehe bojim se da je tako. Stvarno mi nije jasno cime se oni busaju. Drzava sa odprilike 600 000 stanovnika od kojih je bar pola pro srpski orjentisano a druga polovina su pristalice onog kriminalca i kojekakve manjine (uskoro vecine) koje kontriraju onoj prvoj(iz licnih razloga). Zato im je optimizan na zavidnom nivou.

Nemoj tako. Nema potrebe za vrijedjanjem, mozemo fino da se druzimo. Odje se prica o nezavisnosti bratske Skotske od Velike Britanije. Crna Gora je stara drzava i to je morala opet postat, to je bila neminovnost. Moji su stari za to ginuli po nasim planinama i tukli se sa turcima, Austrijancima i ostalim... ;)
Cinjenica je da bi Skotska vjerovatno procvjetala po nezavisnosti jer imaju ogromne kolicine gasa, nafte i slicno koje se trenutno koriste ka zajednicki resursi i slicno. osim toga oni su mene dragi, slicne sudbine ka Crnogorci imali su klanovsko/plemensko udruzenje, i tukli se do iznemoglosti sa svima za svoju nezavisnost....prema tome zasluzili su je.

Zašto bi Englezi pustili Škotsku a za Sjevernu Irsku se toliko bore? Nešto mi se tu neslaže. :confused:

Sjeverna irska je religijski podijeljena izmedju pro engleskih protestanata (irci koje su englezi pokrstili) i katolickih iraca koji oce nezavisnost od Velike Britanije. Dok je Skotska drzava za sebe, bez gradjanskog rata i medjusobne netrpeljivost naroda u njoj.

Back