Zajjebase ga posteno.
Meni jedna od drazih anekdota: kratko nakon sto smo se opet vratili u Austriju, mamin brat je iscima da njemu trazi posao. I keva mu stvarno nadje posao, sve mu sredila (tada je islo lakse, nije bilo toliko drkkanja oko radne dozvole itd.)...i stigao on par dana pre nego sto je trebao da pocne da radi. Medjutim, zadnji dan pre nego sto je trebao da pocne, keva dosla sa posla, a on spakovao stvari i kaze "Odoh ja ipak kuci". Kevi posle neprijatno bilo, mislim rekla coveku da ce ovaj mamlaz da radi, garantovala za njega, a ovaj kidnuo dan pre nego sto je trebao da pocne da radi. Uglavnom, kratko vreme nakon toga i svi znate kakvo se sranjje zakuvalo...imao je priliku, bio je tako blizu... posle toga do dana danasnjeg kuka kako je zassrao stvar i ne moze da prezali zbog toga.
Najjace od svega...njegov sin me s´vremena na vreme cima u vezi posla. Aj da je on vredan, pametan, da zna nesto pa i da covek razmisli...nego je bilde teski, koji je jedva zavrsio osnovnu skolu (ustvari nije zavrsio...5 razreda je regularno zavrsio, ostatak kupili mama i tata

).