Šiptarski pečati na srpskim pasošima

Trenutno Kosovo nije Drzava, jos nije clan UN, niti ce biti..!

Pa moze bilo koja teritorija da razglasi nezavisnost....ali drzava je samo kad je prime u UN.
Ajde da se ne lazemo vise,Kosovo jeste Drzava za najvece sile koje su je priznale i tako ce ostati.
Ti mislis da ce Amerika povuci priznanje,Evropa,mislim na Drzave u Evropi koje su priznale Kosovo,Nikada.
Prema tome,ja sam bila na Kosovo nekoliko puta, od priznanja i pre rata i nikada nisam imala problema sa tim granicnim prelazom a idem na Merdare.
Vise sam imala problema sa Srpske strane od Policije nego sa druge strane.
Policija nasa je jednom prilikom trazila da bacim Milka cokolade jer su sa Kosova,rekla sam mu da je Idiot nevidjeni.
Naravno da nisam bacila cokolade i da sam donela kuci jer te iste cokolade sam tamo kupila za 1,30 kad evro bio 90din kod nas,Januar mesec ove godine.Cokolade su od 300 gr.Nemam vremena vise da pisem,ali cene nase i tamo su razlika ogromna,i nemojte da mislite da tamo ljudi gladuju i da nemaju sta da jedu.
Ovim postom nisam nikoga vredjala samo sam iznela svoje utiske.

I zasto na svaku temu moras ti i tvoje PatriJote da pretite stilom;"vraticemo se,pobicemo vas,proteracemo vas,poklacemo vas i itd."Batalite vec jednom sa tim CORAK Patrijotizmom.
Ни мени није јасан!!!:dontunderstand:
Довољно је само да каже.................ВРАТИЋЕМО СЕ!!!:ok::ok::ok:
А за ово остало:think:....................."ЗНАШ ТИ, ЗНАШ"!!!:per::per::per:

Back