asasello
Zainteresovan član
- Poruka
- 230
Jedna stvar koja mi je potpuno nerazumljiva jeste - Albanci sa Kosova i sami kazu da su Albanci (ne postoji kosovarska narodnost). Albanci imaju svoju drzavu koja se zove - Albanija. Zasto je onda nastala DRUGA albanska drzava?.. Kako je to moguce da su to odobrile evropske drzave i - narocito, jer na Kosovu zive valjda muslimani - SAD?..
Citala sam jedan clanak. U njemu su navedene reci jednog Albanca iz Makedonije, studenta: 'Albanci su 30% stanovnistva i necemo da zivimo u drzavi sa kojom nemamo u stvari nista zajednicko. Imamo drugi jezik, drugu religiju.' I sta, da li to oznacava da taj albanski student nece da se vrati u ALBANSKU DRZAVU, vec ce proglasiti deo Makedonije trecom Albanijom?..
Citala sam jedan clanak. U njemu su navedene reci jednog Albanca iz Makedonije, studenta: 'Albanci su 30% stanovnistva i necemo da zivimo u drzavi sa kojom nemamo u stvari nista zajednicko. Imamo drugi jezik, drugu religiju.' I sta, da li to oznacava da taj albanski student nece da se vrati u ALBANSKU DRZAVU, vec ce proglasiti deo Makedonije trecom Albanijom?..