ŠIPTARSKA VOJSKA ULAZI NA SEVER KOSOVA AKO POSTANE ČLANICA NATO-a

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je realnost i razotkrivanje laži VUČIĆA,DAČIĆA i NIKOLIĆA koji su rekli da su dobili usmene garancije NATO-a da neće ući šiptarska vojska na sever Kosova ali onog momenta kada uđu u NATO tada više to neće biti problem i prepreka.Ući će šiptarska vojska i tada će život preostalim Srbima na severu postati sam pakao.

Da bi ušli u NATO trebaju biti država,a Kosovo to nije niti će u bližoj budućnosti postati u punom smislu.

Ovo je realnost i razotkrivanje laži VUČIĆA,DAČIĆA i NIKOLIĆA koji su rekli da su dobili usmene garancije NATO-a da neće ući šiptarska vojska na sever Kosova ali onog momenta kada uđu u NATO tada više to neće biti problem i prepreka.Ući će šiptarska vojska i tada će život preostalim Srbima na severu postati sam pakao.
kosovo ne može da postane članica NATO-a ni pod tačkom raznom , berem ne dok je Španija u tom istom Naeo_u tako da ... cela ova tema je obična patka i preseravanje postavljača.

a ti si ozbiljan kao ocerupana guska

nisam ja silom dosao na kosmet nego nato. ovako im je bolje nego da je to clan natoa.
Pa brate ako si toliko zapeo pali sa mirijeva i pravac na kosovo -lako je biti patriota iz fotelje i par stotina kilometara dalje sedeti.
A sada ti meni objasni šta sam ja loše rekao? Pa nije NATO samoposluga da unutra ulazi ko kakko kada i gde hoće , i ne može država pristupiti NATOU dok sve sve članicae država koje su već unutra ne slože a to u slučaju Španije može da se desi samo kada na vrbi rodi grožđe.

Са овим олошем на власти СВЕ ЈЕ МОГУЋЕ - НИШТА НИЈЕ ИСКЉУЧЕНО У ЊИХОВИМ СВИЊАРИЈАМА.......

Pa brate ako si toliko zapeo pali sa mirijeva i pravac na kosovo -lako je biti patriota iz fotelje i par stotina kilometara dalje sedeti.
A sada ti meni objasni šta sam ja loše rekao? Pa nije NATO samoposluga da unutra ulazi ko kakko kada i gde hoće , i ne može država pristupiti NATOU dok sve sve članicae država koje su već unutra ne slože a to u slučaju Španije može da se desi samo kada na vrbi rodi grožđe.

sjajna replika. tako isprazna i zlobna

jos je lakse biti demokrata u bgdu na racun gradjana srbije. imaju vlast a nemaju odgovornost. ruse i otpustaju a otpora nema!? opsta pljacka i grabez a srbija cuti!

meni kosmet ne spominji, moji su se borili, i na kosarama i drugde, a ima ih i danas i u caglavici i u hoci. nema mojih u djakovici, ali su siptari u nasim kucama i lokalima, na nasoj zemlji

moj je problem sto znam sta su siptari, i kako treba sa njima.

Amerima i njihovim marionetskim satelitima iz EU i NATO ne treba nista vjerovati,oni se ne drze obecanja i niti za njih potpisi ista znace,Srbi u RS su to dobro naucili na primjeru Dejtonskog mirovnog sporazuma koji je medjunarodni ugovor a kojeg su Ameri pogazili ili na primjeru Radovana Karadzica koji je potpisao sa Amerima da se povlaci iz javnog zivota a da ce ga ovi za uzvrat postedjeti progona,hapsenja i sudjenja na njihovom sudu u Hagu

sjajna replika. tako isprazna i zlobna

jos je lakse biti demokrata u bgdu na racun gradjana srbije. imaju vlast a nemaju odgovornost. ruse i otpustaju a otpora nema!? opsta pljacka i grabez a srbija cuti!

meni kosmet ne spominji, moji su se borili, i na kosarama i drugde, a ima ih i danas i u caglavici i u hoci. nema mojih u djakovici, ali su siptari u nasim kucama i lokalima, na nasoj zemlji

moj je problem sto znam sta su siptari, i kako treba sa njima
.
ma bitno je da ti svima ostalima tupiš sa Mirijeva , a što nisi ostao tamo?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back