Siptarija - Leglo bezvlasca i kriminala !

Ma govorim ja to, ožvalave više, al nemam kome. Olimp i kompanija bi hteli da imaju 30% šiptarskih poslanika u parlamentu.

To su klinci ili neke nedozrele osobe koje mastaju o tome kako bi problem siptara rijesili nekim :konacnim rjesenjem":roll:
Tragedija za tih nekoliko desetina hiljada raseljenih srba, unisteni spomenici, ali brate :mrgreen: navuci sebi na vrat bijedu, i najzaostaliji dio evrope i 2 000 000 albanaca bez posla koji ne vole Srbiju Mnogo bi bilo i za Swedsku. :mrgreen:

To su klinci ili neke nedozrele osobe koje mastaju o tome kako bi problem siptara rijesili nekim :konacnim rjesenjem":roll:
Tragedija za tih nekoliko desetina hiljada raseljenih srba, unisteni spomenici, ali brate :mrgreen: navuci sebi na vrat bijedu, i najzaostaliji dio evrope i 2 000 000 albanaca bez posla koji ne vole Srbiju Mnogo bi bilo i za Swedsku. :mrgreen:

Pa ne mora da su to klinci ili nedozrele osobe, vec su mozda cisto bleferi, Npr ja smatram da BoTa u principu zna da je Kosovo gotovo, ali mora pro forme da odrzi neku paradu borbe. Sto i nije lose, cisto da kazemo da nam nije bas svejedno zbog teritorije, ali eto, ako velika sila odluci da ce to sada biti nezavisno nema tu sta mi mozemo da uradimo, ali je ipak bolje nego da priznamo odmah

Pa ne mora da su to klinci ili nedozrele osobe, vec su mozda cisto bleferi, Npr ja smatram da BoTa u principu zna da je Kosovo gotovo, ali mora pro forme da odrzi neku paradu borbe. Sto i nije lose, cisto da kazemo da nam nije bas svejedno zbog teritorije, ali eto, ako velika sila odluci da ce to sada biti nezavisno nema tu sta mi mozemo da uradimo, ali je ipak bolje nego da priznamo odmah

Nece ni jedan predsjednik dovest sebe u tako neugodnu situaciju da rece "ljudi kosovo je izgubljeno"
Previse je to za ocekivati, ni jedna zemlja se nece voljno odreci ni metra svoje teritorije, to mi jejasno, to je svakom jasno... ali...... :confused:

Nece ni jedan predsjednik dovest sebe u tako neugodnu situaciju da rece "ljudi kosovo je izgubljeno"
Previse je to za ocekivati, ni jedna zemlja se nece voljno odreci ni metra svoje teritorije, to mi jejasno, to je svakom jasno... ali...... :confused:

Pa nema sta on drugo moze da uradi... Zato sam ja inace protiv Cede, zato sto je previse "liberalan " Jednostavno to nije dobra situacija da on hoce da prizna kosovo.

Ocigledno je sam sebe smatras preterano zrelom osobom posto su svi ostali klinci.....

O nasoj drzavi i njenim problemima ostavi nas da resavamao kako ce mo i sta ce mo a ti malo vise povedi racna o svom kamenu na kom zivis i o federaciji sa Albanijom u kojoj gledas i vidis svoju buducnost i ocekujes da zajedno postanete Swedska.

Ocigledno je sam sebe smatras preterano zrelom osobom posto su svi ostali klinci.....

O nasoj drzavi i njenim problemima ostavi nas da resavamao kako ce mo i sta ce mo a ti malo vise povedi racna o svom kamenu na kom zivis i o federaciji sa Albanijom u kojoj gledas i vidis svoju buducnost i ocekujes da zajedno postanete Swedska.

Ja zivim i rodjen sam u Podgorici. Ka i moj otac i njegov otac. A Podgorica je ravna, nema nidje krsa, ni kamena, ravna ka da je neko iz Vojvodine prebacio kod nas. ;)

setao gradom, i bas nigde ne videh nista od toga navedenog. naprotiv, mislim da bi jedna setnja po celom kosovo dobrodosla vecini forumasa. a ako i posle toga misle ovo sto misle, onda neka im je bog na pomoci.... jer niko drugi to vise ne moze

Ma nemoj da me nerviraš. Neka ste čoveče bogati kao Bruneji samo se više otkačite od nas. Ajde više ulazite u te UN. Što bre niste već postali član UN kad ste tobož nezavisni? Ja da se pitam dao bih vam dve stolice u UN. Ajde više se skinite šta više treba da se uradi da bi postali nezavisni. Mislim toliko ste nesposobni da nemam reči.

Ja zivim i rodjen sam u Podgorici. Ka i moj otac i njegov otac. A Podgorica je ravna, nema nidje krsa, ni kamena, ravna ka da je neko iz Vojvodine prebacio kod nas. ;)

Sve jedno da li si u ravnici ili na kamenu u svakom slucaju nastavi blazeno da mastas o "Swedskoj" u kojoj ces uskoro ziveti......

ps. sad me je nesto malo zagolicalo pa pomislih da ti mislis da je Crna Gora ono sto vidis oko Titograda ?

Poslednja izmena:
Sve jedno da li si u ravnici ili na kamenu u svakom slucaju nastavi blazeno da mastas o "Swedskoj" u kojoj ces uskoro ziveti......

ps. sad me je nesto malo zagolicalo pa pomislih da ti mislis da je Crna Gora ono sto vidis oko Titograda ?

Pa s obzirom da na teritoriji opstine Podgorica zivi 1 trecina cijele Crne Gore, :cool: reka bih da preety much it is.
:)

Ali ono sto sam reka oko kosova, kosovo u Srbiji sa ovakvim stanjem i sa tolkim siptarima je ka da srbi kopaju sami svoj grob.
Ali ti si previse zanesen slijepom mrznjom i mastanjem o manastirima i crkvama oko kojih zive 2 miliona siptara, pa ne vidis sto bi te snaslo. :roll:
Natalitet deset puta jaci kod njih nego kod nas i kod vas, neka pada taj natalitet, ali vas je negativan i jos pada, sto mislis za 50 ak godina kako ce biti?

Imali bi vasi unuci da vas pljuju (ako nebi vec bili izmijesani sa albancima) kakvu ste im zemlju ostavili....

Reci mi ovo:

1. da li bi zelio da 25 % poslanika u srpskoj skupstini budu albanci?
2 da li bi zelio da svaki dan gledas pored srpskog i dnevnik na albanski na RTS obavezno, plus i na ostalim kanalima, plus razni dokumentarci o albanskoj kulturi zivotu problemima?

;)

Reci mi ovo:

1. da li bi zelio da 25 % poslanika u srpskoj skupstini budu albanci?
2 da li bi zelio da svaki dan gledas pored srpskog i dnevnik na albanski na RTS obavezno, plus i na ostalim kanalima, plus razni dokumentarci o albanskoj kulturi zivotu problemima?

;)

Kakve bajke vise ti to pricas ?
Kakvih 25 % ?

Siptari su bili samo gosti u tudjoj kuci a onog momenta kada su im porasli apetiti i pomislili da mogu da otmu tudje postali su obicni razbojnici, a sa njima se zna kako treba. Ako mislis da ce amerikanci da ih u nedogled cuvaju onda se varas. Tom njihovom tati vreme polako ali neumitno curi i protice kroz prste i cisto sumnjam da ce jos dugo uspeti da se izivljavaju a to sto si i ti priznao novog tatu nije ti bas neki atribut, mada si mu odmah pao pred noge i poceo da mu ljubis skute i uostalom tebe nece niko ni pogledati, odstaces da se sam uljuljkujes u svom jadu, muci i bedi u prosperitetnoj Swedskoj. To zadovoljstvo niko ti nece oduzeti i moraces sam da ga okusis i to zajedno sa svojim siptarskim prijateljima sa tom razliko sto ce oni morati preko Prokletija odakle su i dosli.
Posto ste se deklarisali kao njihovi verni prijatelji nadam se da ces im izaci u susret pa im ustupiti malo vecu deo svoje crnogorske zemlje s' tim sto Srpsku u Crnoj Gori nece smeti ni da taknu.

I ostavljam te sada da se ceskas po svojoj toliko pametnoj i inteligentnoj glavici i da prevodis sam sebi na novi crnogorski jezik ovo sta sam ti sve napisao.

Poslednja izmena:

Back