Siptari vole da su pozitivni

eremita:
Нисам стигао да ти одговорим на оној закључаној теми Ирона - па ево овде:

Ти боље да не правиш фото-коментаре.....

п.с. А и Ирону је боље да не коментарише поготово ако је адем кс само још један од његових 100 никова

A sta mislite da li su likovi sa slike:

pod

a) retardirani
b) imbecili
c) kreteni
d) pekari
e) statisti u por_no filmu

neznam sta da ti kazem, ali ovakvi nisu

Prilozi

• voj.JPG
    voj.JPG
    3,2 KB · Pregleda: 51
  • kos.JPG
    kos.JPG
    4,6 KB · Pregleda: 51
Mi smo lepo čestitali praznik jedni drugima ali smo zaboravili i da pošaljemo poruku na ovaj dan i onima koji nisu hrišćani a žive u Srbiji. Eto posle Roma kojih sam se setio setio sam se i Šiptara a medju njima i ovde najprisutnijeg Adema Ks pa evo dragi Ademe :

Sijaset rahatluka na ovom dunjaluku. Da šućuraš Alahu na berićetu, da te dragi Alah čuva od šejtana, nalet ga bilo u džehenemu, da svaki hećimi budu daleko od tvog vilajeta. Da te svi kijameti zaobiđu. Hairli ti bio ovaj današnji dan.........., ВАСКРС !

prof Grof:
Mi smo lepo čestitali praznik jedni drugima ali smo zaboravili i da pošaljemo poruku na ovaj dan i onima koji nisu hrišćani a žive u Srbiji. Eto posle Roma kojih sam se setio setio sam se i Šiptara a medju njima i ovde najprisutnijeg Adema Ks pa evo dragi Ademe :

Sijaset rahatluka na ovom dunjaluku. Da šućuraš Alahu na berićetu, da te dragi Alah čuva od šejtana, nalet ga bilo u džehenemu, da svaki hećimi budu daleko od tvog vilajeta. Da te svi kijameti zaobiđu. Hairli ti bio ovaj današnji dan.........., ВАСКРС !
pa ja bih ovo isto tebi pozeleo, i malo mi je krivo sto vam nisam cestitao, ne samo tebi nego svima koji slave ovaj praznik. a meni je ovo kao i svaki drugi obican dan, ali to nije razlog da ga vi ne slavitei da se radujete vasem prazniku ili slavi. a\ps. malo si me vise iznenadio bre ali :roll: :confused: :D :-D :-D :-D

Back