Šiptari spalili jedinu srpsku televiziju

koji si ti fasista, jel ti kapiras sta si napisao? satro posto srbi osudjuju unistavanje repetitora, treba im unistiti i sve ostalo zato sto se bune? ma zna se kako treba sa vama, to su patentirali ovi u severnoj mitrovici:rtfm:

jesi li ti svestan sta sam napisao. ne kritikujem ja one koji osudjuju slican cin. ali citajuci sta sve pisete o albancima, cudim se da to nije davno uradjeno... i ne samo to...ako ti nesto nije jasno, procitaj par zadnjih postova...nekoliko puta... bice ti ...valjda...
ps.a sad odoh da spavam

citam par zadnjih postova, ne sve, jer neki su na ignore, da ne gubim vreme bas sa svakom... i dosao sam do zakljucka, trebate biti zahvalni sto albannci nisu to uradili mnogo ranije. i sto ima jos srba na kosovu... i ne samo srba... takvim kakvim ih opisujete, ne treba im velik razlog da urade to sto mislite da rade

Hvala vam, dobri naši preprodavaoci ljudskih organa.

Kako javlja RTS1 noćas oko jedan sat posle ponoći u pepelu se našli jedina Srbska televizija u Kosovskom pomoravlju tj.njihov predajnik u Šilovu i svi ostali predajnici mobilne telefonije i veza.
Šteta je ogromna tako da ako ne bude pomoći Srbije u enklavama ostaće ove zime Srbi bez svoje jedine televizije i mobilne telefonije što pokazuje da se Šiptari spremaju da potovo terorišu preostale Srbe pred skorašnji početak rada međunarodnog suda pravde.

Nista ne vidim nista ne cujem....

jesi li ti svestan sta sam napisao. ne kritikujem ja one koji osudjuju slican cin. ali citajuci sta sve pisete o albancima, cudim se da to nije davno uradjeno... i ne samo to...ako ti nesto nije jasno, procitaj par zadnjih postova...nekoliko puta... bice ti ...valjda...
ps.a sad odoh da spavam

mi ne pisemo o albancima nego o ovoj separatistickoj, nepismenoj i glupoj bagri, ubicama, koljacima i prodavcima organa. ovima sto zatiru sve srpsko na kosovu, prepravljaju istoriju i vjeruju da ce sve proci nekaznjeno. o njima pisemo. shvatas? ti si lojalan, pa ti je malo cudno, jelde?:roll:

mi ne pisemo o albancima nego o ovoj separatistickoj, nepismenoj i glupoj bagri, ubicama, koljacima i prodavcima organa. ovima sto zatiru sve srpsko na kosovu, prepravljaju istoriju i vjeruju da ce sve proci nekaznjeno. o njima pisemo. shvatas? ti si lojalan, pa ti je malo cudno, jelde?:roll:

a sto ne pises o toj bagri koji "sedi" po hagu, o tim ubicama koji came po srpskim zatvorima, po tebi verovatno nevini, iako je sud dokazao suprotno, i koji, zna se, misle isto ili slicno ako ti. ili o onim kriminalcima, koji cak i srbija trazi kao takve,a koje ste doskoro imali na celu drzave...
ne moras bas romane da pises... iako imas materijala.
e kad zavrsis sa njima, onda kreni po komsiluku... uz dokaze

a sto ne pises o toj bagri koji "sedi" po hagu, o tim ubicama koji came po srpskim zatvorima, po tebi verovatno nevini, iako je sud dokazao suprotno, i koji, zna se, misle isto ili slicno ako ti. ili o onim kriminalcima, koji cak i srbija trazi kao takve,a koje ste doskoro imali na celu drzave...

promasio si temu, vidi naslov SIPTARI SPALILI JEDINU SRPSKU TELEVIZIJU.
otvori ti temu o hagu, ovo je demokratski forum, ovde su tema ovi od kojih se ti ogradjujes, ljudski sljam koji 50 godina pravi plan, sikanira i ubija srbe a to radi i dan danas, shvatas?

promasio si temu, vidi naslov SIPTARI SPALILI JEDINU SRPSKU TELEVIZIJU.
otvori ti temu o hagu, ovo je demokratski forum, ovde su tema ovi od kojih se ti ogradjujes, ljudski sljam koji 50 godina pravi plan, sikanira i ubija srbe a to radi i dan danas, shvatas?

a gde si ti video da takav naslov postoji???osim u neshkovoj glavi.... i tvojoj naravno:rtfm::rtfm:
made ne vredi...tesko je tebi uterati bilo sta u glavu...:bye::bye:

Aj sto su spalili nego sto ti nisi naucio jednacenje suglasnika po zvucnosti...Kaze se srpska ne srbska
I nisi naucio da se pripadnost pise malim slovom...Uzicka, beogradska, srpska, bosanska....Itd....Osim ako nije naziv trga ili ulice...
A sto se teme tice ...Da je Tito sve albance preimenovao npr neko se zove Ljes stize mu pismo od vlade da ce se zvati Igor ili mora da se preseli iz Srbije...Da su tako radili bili bismo svetska sila xD

Poslednja izmena:
Rekoh li ja nešto?

Dzaba mu govoris...:)

Spaljeni predajnici Telekoma i Telenora kod Gnjilana »
16. Oktobar. 2009 | 17:46, Izvor : Beta, Komentari: 0 komentari

Nepoznate osobe zapalile su tokom noći predajnike Telekoma, Telenora i TV "Puls" iz Šilova na brdu Zeleni vrh u opštini Gnjilane, rekao je načelnik Kosovsko-pomoravskog okruga Dragan Nikolić.

Nikolić je za agenciju Beta kazao da je zbog toga od jutros Kosovsko pomoravlje "potpuno odsečeno od sveta što se tiče komunikacija", jer je Telekom na tom predajniku imao i link za fiksnu telefoniju.

"Predajnik se nalazi na srpskom imanju u delu opštine Gnjilane koji nastanjuju Srbi, a za sada nemamo nikakve informacije o tome šta se tamo dogodilo jer su sve komunikacije u prekidu", rekao je Nikolić.

Prema izjavi portparola Kosovske policije Ismeta Hašanija za KiM radio iz Gračanice, "požar je izbio oko jedan sat nakon ponoći, radi se o većoj materijalnoj šteti i pretpostavlja se da je požar podmetnut".

Hašani je dodao da u prostoriji kod predajnika nije bilo ljudi kada je izbio požar.
http://www.studiob.rs/info/vest.php?id=43512

:think:Eto sta se desava u sredinama gde su necivilizovani i neobrazovani vecina!

Poslednja izmena:

Hajde ti pocni vec jednom da prvo kritikujes svoj narod pa tek onda susedne za primer nama ostalima kako treba da se ponasamo na forumu.:whistling:

Back