Šiptari napali noćas Mitrovicu odmah posle utakmice.

Pa ne možeš da karaš nekoga, a da pre toga ne obezediš podršku sa strane. A pogotovo da teraš qurac nekome sa strane ko se pita nešto dok karaš onog prvog.

Не може, слажем се. Али, то је већ друга тема. Не рече ми, ко је осуђен за убиства Срба са Косова после 2000-те? Да ли се воде поступци против неког?

. Šiptare u srbiji ,mislim na kosovo,muslimane u srbiji ,mislim na sandzak,koji rade ovakve zajebancije i njihovu politiku mozete spreciti samo na jedan nacin,kada ojacate kao drzava,narocito privredno,odnosno kada budete ekonomski stabilni u toj meri da kao amerika koja ima odlican recept,samo zavrni ventile.do tada mozete samo da blejite kao ovce.dok srbija nebude ojacala u regionu u svakom pogledu nema rjesenja,vjeruj te. do tada se samo mozete trviti,biti i praviti problem i sebi i drugima okolo vas,i uvek ce srbi biti dezurni krivci.srbija je i oslabljena namjerno da bih se sve ovo desavalo .pozdrav. Zoran iz Bosne!

Realne, neksenofobične (postoji li ova reč uopšte? :lol: ), sa objektivnim pitanjima, bez šovinizma, nacionalizma?

U večerašnjem sukobu Albanaca i Srba na ibarskom mostu u Kosovskoj Mitrovici teže je povređen Miloš Radenković (21) iz Zvečana, koji je zadobio prostrelnu ranu iz vatrenog oružja u predelu leve ruke, rekao je Tanjugu dežurni lekar u Zdravstvenom centru dr Dragiša Milović.

Prema njegovim rečima, lakše telesne povrede zadobili su Marko Antić (19), Ivan Spasojević (21) i Miša Ninković.

Bilo koji meč koji je Hrvatska igrala. Finale u vaterpolu npr. Navijao si za Italiju jer ti se sviđa Venecija i voliš Ferari?
Нисам ни гледао меч, ко је победио ? Нисам био у Венецији био сам у Падови и ок је град, свиђају ми се немачки аутомобили.

Ademe, ništa nije bez razloga. Koji bi bili motivi za sve to? Nešto jednostavno mora da postoji. Nemoj sad ko ovi naši!

Ja ti govorim o odredjenom vremenu. To sto po tebi nema logike, a i ja se slazem da nema, ali posto sam bio prisutan, onda ti ostaje da mi ili verujes ili ne.
Kad bolje razmislim, navedi mi razlog za bilo koje masovno ubistvu izvrseno do strane Srba [skorpiona ili sakala], mozda ces uvideti "logiku" koja u stvari ne postoji za tebe ili mene, ali postoji za pocinioca.

Ja ti govorim o odredjenom vremenu. To sto po tebi nema logike, a i ja se slazem da nema, ali posto sam bio prisutan, onda ti ostaje da mi ili verujes ili ne.
Ademe, zašto onda ne poveruješ da isto to rade tvoji Srbima? Ili neko drugi? Ako već kažeš da se treba verovati na reč.
Ili ćemo verovati obema stranama na reč ili nijednoj bez dokaza.

Ademe, zašto onda ne poveruješ da isto to rade tvoji Srbima? Ili neko drugi? Ako već kažeš da se treba verovati na reč.
Ili ćemo verovati obema stranama na reč ili nijednoj bez dokaza.

...одговор нећеш добити. А ако га добијеш, биће толико увијен и неодређен да ћеш се запитати што ли си уопште поставио питање.

Back