Šiptari napali noćas Mitrovicu odmah posle utakmice.

Pa čim je svirana uzbuna ja sam izašao odmah napolje i prema mostu na mostu je već bilo nekoliko stotina Srba a i šiptari su bili stotinak metara udaljemi i počele su kamenice da rade.Došli su organi reda sa južne strane i počeli su da bacaju šok bombe na Srbe.

Узбуна кажеш.Човече па вама као да није престало бомбардовање.!!:evil:
Стварно све издајнике који су вас оставили на милост шуиптарској хорди треба пртерати с власти под хитно!!!

Јел још увек функционише систем за недај Боже, да се у кафићима створи , оно што треба, за одбрану.:zper:

Ово је демократија коју ми нуди Тадић са екипом...
Дошло је време, за једну српску главу,
треба скидати 100.....
:per: :per: :per:

Bar 1000 šiptarskih. Ovim našim alijama možemo da odobrimo popust, pa za njih nek bude 100 za svaku srpsku glavu.ili, kako bi Biblija to objasnila " И рече Ламех својим женама, Ади и Сели: Чујте глас мој, жене Ламехове, послушајте речи моје: убићу човека за рану своју и младића за масницу своју." (1.Moj23.)

Ja, kada sam procitao naslov, i nik postavljaca, pomislio sam da ponovo po obicaju sanja, ali ovoga puta se izgleda dogadjaj zbio. Nije niko presao na severnu stranu doduse, ali je bilo gadjanja kamena s ramena.

Имаш ли ти бар мало људскости у себи??!! Лажеш бре чим зинеш.Кад год је он објавио вест о догађијима у КМ била је истинита.Прошли пут је такође било тешко рањених.
И марширај одавде јер си у овој ситуацији непријатељ и намерно износиш и дезавуишеш.
Ајде , иди на неку тему о свом председнику Тадићи да онанишеш!

За то се изборијо Ваш најљепши.
Гарант мира и стабилности.Преговарач.Лидер.Носилац будућности.Без алтернативе.
INSTITUCIJA BRE!

43Njv-6JZXhb2i5yV9pLw17zCqmY50tc41e99FXf9xLwhvfDVf8CB2qfWJKH_tbWOm1ylENU4P1aj9AY9JhSANq961BaPmw4DpX5oDLtLmaWcRStNRrxn3-YZoi3cwx2VyybngezxKYTMOxJPQJGe9Lh3LA9yv78k89itxhB-GBDHZSefMI

Ali Srbi imaju ruske rakete kojima bi bile unistene te zemlja-zemlja njihove rakete.

ti se, naravno, zajebavas a ja sam mrtav ozbiljan

Da li bi se zajebavao i da je nocas neko iz juznog dela Mitrovice nasumicno ispalio par RPG-ova na severni deo i pobio gomilu ljudi? Ozbiljno pitam, zivo me zanima jer ja licno osecam mucninu i bes kada slusam izvestaje iz Iraka.

Poslednja izmena:

Back