Šiptari napali noćas Mitrovicu odmah posle utakmice.

Noćas su šiptari oko 23h i to nekoliko hiljada pokušalo da uđe na sever Mitrovice a odmah je svirana i uzbuna u severnom delu Mitrovice tako da je okupljeno sada i nekoliko hiljada Srba,Došlo je do bacanja suzavca na Srbe pa čak i šok bombe.Nije se svidelo organima reda što se okupilo dosta Srba oko mosta za kratko vreme.
Da,oni su to tamo doziveli potpuno licno.Meni je iskreno zao tog naroda na Kosovu.
Kad bi nekako mogli bar taj severni deo da vratimo kod nas, a posle da se borimo i za ostalo.

Da je ovo zaista srpski forum, moderatori bi banovali privremeno sve Šiptare i alije koji ovde dolaze da provociraju u trenucima dok se opet zbiva teror nad našim narodom.
Ali, slađe su Soroševe pare od nacionalne časti i ponosa.

Po ideologiji ovo je ExYu forum.
Po zaradi je Srpski posto od Srbije imaju najvise dobiti.
Po nekim drugim stvarima je hmz veoma zanimljiv forum,ali nemoj se nervirati :) ...
Lepa je javna rasprava ako modovi nesto pustaju okej je ako preteraju ima i za to leka...
Inace bilo bi dosadno ako nebi bilo svega ovde zar ne cenis ?:)

To sto si ti bagra, i djubre, i nevaspitana, i prosta, ne mora da znaci da su svi forumasi takvi.
ps.Imas cast da budes prva zenska kojoj sam rekao tako nesto, ali tvoj bezobrazlouk i nedostatak osnovnog ili elementarnog nevaspitanja prelazi sve granice.

Па чекај, ти управо написа у посту читав хакерски систем да добијање репутација.
Код нас се таква подмуклост назива преваром, а преваранти багром смрдљивом.Додуше ви муслимани имате и реалан воњ на лој, па тако када се све помеша....

Sine Nebojša, pucnji su se čuli tek kasnije, kao odgovor što su Srbi bacali kamenje (yebote, kao srednji vek :lol: ) na šiptarske provokatore.
Piše ti sve, čitaj. Nemoj da te mrzi.

Ja lepo pricam ti Zli Srbi I ti jadni mawi kosovski albanci koji su tako dobri ljudi svi do jednog....
"Broj albanaca sa kosova koji nebi ni mrava zgazili i broj zgazenih mrava govori da tu neko opasno laze" (:...
Ajd der znamo da su Albanci tako dobar,fin,uljudan,dobro susedski narod ....
Mislim (:.
Nadam se samo da vas nece tih Zlih 2-3 hiljade Srba pobiti svih 2miliona malih dobrih skromnih kulturnih albanaca mislim stvarno ...Dusa od ljudi....

И још да додам Адеме, лажеш да ти је ово први пут да да женској особи упутиш увреду.
Мене си извређао и то врло ниско, простачки, рекла бих , баш шиптарски.Питај Делнс-а бившег мода, ако се не сећаш.

Па чекај, ти управо написа у посту читав хакерски систем да добијање репутација.
Код нас се таква подмуклост назива преваром, а преваранти багром смрдљивом.Додуше ви муслимани имате и реалан воњ на лој, па тако када се све помеша....

Ti ne zasluzujes ni da ti se odgovori na post. Ovo je zadnji put da ti repliciram. Gubiti vreme sa tobom je greota.:bye::bye:

Ne treba meni aplauz. Pokušavam samo da ukažem da nismo UVEK mi nevinašca i uvek mi ugnjetavani. A kako se ovde pokušava prikazati.

Eto ja te podrzavam i kazem da su svi Albanci stvarno kulturni dusha od ljudi koji nebi ni pomislili da prodaju organe Srba i slicne stvari...Odakle samo Karli takva ideja mislim samo zato sto postoji zuta kuca sto ima tragova tome i par svedoka mislim stvarno preteruju ljudi ...Tz tz sta sve nece pricati jel te...:think::think::think::think:

Ма ко још верује новинарима у Србији.Шта ти је, па то све продане душе.
Није ваљда да се нервираш због тога.
Чувај се ти ових попут Адема, багра је то опасна и смрдљива и воли иза леђа.

Voli kada mu crni GI zađe iza leđa, nenajavljeno. Pa ga "iznenadi".

Ja lepo pricam ti Zli Srbi I ti jadni mawi kosovski albanci koji su tako dobri ljudi svi do jednog....
"Broj albanaca sa kosova koji nebi ni mrava zgazili i broj zgazenih mrava govori da tu neko opasno laze" (:...
Ajd der znamo da su Albanci tako dobar,fin,uljudan,dobro susedski narod ....
Mislim (:.

Nadam se samo da vas nece tih Zlih 2-3 hiljade Srba pobiti svih 2miliona malih dobrih skromnih kulturnih albanaca mislim stvarno ...Dusa od ljudi....

:super: :rotf: :rotf: Proveri kod Adema onće da potvrdi boldovano.

Ja ti govorim o odredjenom vremenu. To sto po tebi nema logike, a i ja se slazem da nema, ali posto sam bio prisutan, onda ti ostaje da mi ili verujes ili ne.
Kad bolje razmislim, navedi mi razlog za bilo koje masovno ubistvu izvrseno do strane Srba [skorpiona ili sakala], mozda ces uvideti "logiku" koja u stvari ne postoji za tebe ili mene, ali postoji za pocinioca.

Da da ti veliki Zli Srbi i ti nevini jadni albanci koji ni "mrava nebi zgazili" :).

Не лупетај ово је озбиљна тема.Имаш тамо љисове, или како се већ зову пдф-и.

I ja sam veoma ozbiljan samo to pokazujem na drugaciji nacin od vas ostalih...
Slazem se sa vecinom tvojih postova samo sam hteo da kazem da nije samo Pazar tad bio Turski vec i ceo Bg :) ...i to je offtopic ;p ..Samo sam morao svima da odgovorim :).

Ti ne zasluzujes ni da ti se odgovori na post. Ovo je zadnji put da ti repliciram. Gubiti vreme sa tobom je greota.:bye::bye:

Ма пуца мени штикла због тога да ли ћеш ти да одговараш или не на пост.

Бринем ја бригу другу, да ти и твоји доле не наудите оним нашим мученицима.Багра сте ви гадна, ево да поновим.
Кукавице које се крију иза леђа других и који воле, обично ноћу да прелазе мост на Ибру и нападану незаштићене Србе, а чији је хоби упуцавање српске деце која се купају у реци.
Е то мене брине, а не подмукле интернет промоције личне глупости појединаца.

Poslednja izmena:
E sad i moj komentar da je opet nas Vuk Jeremic zazvao Un povodom ovoga.I da iskoristimo i ovo kod cenkanja ..Ali ovaj put nemamo toliku podrsku Rusije da uradimo tako nesto...
Ali nisam iskreno gledao CNN bilo bi lepo kad bi trubili o ovome malo vise.
Kao sto su trubili oko naseg mitinga oko Kosova i Metohije.
AL dobro videcemo sta ce se dogadjati.
Ps da brani nemoze neki nemoj se zaludjivati time iz Srbije mi vise nemamo ni V od Vojske tako da ...

Ма пуца мени штикла због тога да ли ћеш ти да одговараш или не на пост.

Бринем ја бригу другу, да ти и твоји доле не наудите оним нашим мученицима.Багра сте ви гадна, ево да поновим.
Кукавице које се крију иза леђа других и који воле, обично ноћу да прелазе мост на Ибру и нападану незаштићене Србе, а чији је хоби упуцавање српске деце која се купају у реци.
Е то мене брине, а не подмукле интернет промоције личне глупости појединаца.

Neća on ništa od toga da shvati. Njemu plaćaju 25 cm dnevno (sam je napisao) da po forumima iritira Srbe i širi fekalnu propagandu NSP.

znash li ko tachno?
ja sam videla dva automobila kako jure od mosta gore.

U mitrovičkoj bolnici dežurni
lekari rekli su Tanjugu da je
povredjeno ukupno pet
mladića srpske nacionalnosti
od kojih je najozbiljnije
povrede zaradio Miloš
Radenković (21) iz Zvečana,
koji ima prostrelnu ranu iz
vatrenog oružja u predelu leve
ruke.
Do nereda je došlo nakon što
su Albanci proslavljajući
pobedu košarkaša Turske
uputili prema glavnom
ibarskom mostu gde su ih
dočekali Srbi koji su meč
posmatrali u obližnjim
kafićima.
Nastalo je desetominutno
kamenovanje, nakon čega su
se u gradu čule sirene za
uzbunu, ali i rafalna i
pojedinačna paljba iz
vatrenog oružja.
Nešto kasnije na mostu su se
pojavili pripadnici Euleks
policije koji su oko ponoći
koristili suzavac da bi
rasterali Srbe koji su se
nalazili na severnoj strani
mosta.
Izvor: press

Komentar iz Mitrovice na Pressu:

,,Kakvi bre neredi. To su bili divljacki napadi od strane siptara posle utakmice. Pocelo je sa kamenicama a onda je
matorac hladno izvadio pistolj na ocigled i KPS i EULEX-a i opalio u masu. Srecom, metak je prosao na samo 10 cm od
pluca a mogao je da bude smrtonosan. Siptari su samo cekali povod za ovako nesto,ohrabreni poslednjim desavanjima na politickoj sceni. Ovo je terorizam
gospodo i tako ga karakterisite, a ne : neredi,incident .. itd.... Terorizam
koji je ohrabren zutom demo**kratijom !!! Neka sada savet bezbednosti reaguje sa
svojim marionetama , jer nama vise nikakva deklaracija ne pomaze.!!!
"

Back