- Poruka
- 15.259
Za moju najdražu serbkinju samo najbolje.![]()
![]()
Ta ljubavna priča sa zapadne strane je smišljena da me baci u nemilost moje srpske braće i drugova, ali ne dam se ja toj vašoj perfidnoj smicalici... taktički skroz pogrešno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za moju najdražu serbkinju samo najbolje.![]()
![]()
pa normalno da je poreski raj.
i dobro je sto je tako.
jer da sverni deo kontrolisu siptari kao ostatak kosmeta srbi bi tamo bili isto socijalni slucajevi kao u juznom delu
jel tebi krivo mozda sto srbi na severu nisu sirotinja i socijalni slucajevi kao ovi u juznom ?![]()
Moraces veoma da se potrudis da bi mi objasnio da je prihvatljivo da neko zivi na moj racun, a pritom da ne preduzima nista...
Hajde onda da niko ne radi nista - posto je tako dobro... Samo stampamo pare i spavamo. Nesto mi to lici na jednu epizodu koja je vec bila pre 16-17 godina...
Neka im organizuju da rade bilo sta - sta god da naprave neka isporuce nama - mi platimo i to je to. Da ne budu zaludni, a i nama lakse.
Prvo ti moraš nama da objasniš koja to država nije pomagala svoj narod na delu svoje okupirane teritorije pa posle da nastavimo raspravu.Moraces veoma da se potrudis da bi mi objasnio da je prihvatljivo da neko zivi na moj racun, a pritom da ne preduzima nista...
.
Moraces veoma da se potrudis da bi mi objasnio da je prihvatljivo da neko zivi na moj racun, a pritom da ne preduzima nista...
Hajde onda da niko ne radi nista - posto je tako dobro... Samo stampamo pare i spavamo. Nesto mi to lici na jednu epizodu koja je vec bila pre 16-17 godina...
Neka im organizuju da rade bilo sta - sta god da naprave neka isporuce nama - mi platimo i to je to. Da ne budu zaludni, a i nama lakse.
pa sta oces ? svi vi ds-ovci zivite na racun srbije , radite u nekoj drzavnoj firmi , tj ne radite nista a primate platu i ti nekom prigovaras da zivi na tvoj racun budzetlijo?![]()
Da ,a posle cete da pljujete i po njemu kao i po svim izbeglicama koji dodju u Srbiju,Vidi,meni je iskreno zao vas tamo dole.Ali,1389 je bila pre 6 vekova.Ne mozes zeiveti u mitovima i legendama,covece.Prodala vas je maticna drzava i dan danas trguje vasom nesrecom.I Tadiceva,jos vise Kostunicina o Milosevicu da ne govorim.On vam je omcu stavio oko vrata.
Samo ti onako prijateljski kazem,batali te nebeske akcije i brini za svoju porodicu.Samo na njih mozes da se oslonis.
Smatraj ti mene izdajnikom kako ti volja,ja cu da ti kazem najdobronamernije sta mislim.A ovi sto te hushkaju ostani,ostani,zovi ih u goste da te brane i da ti konkrektno pomognu,pa ces da vidis koliki su Srbi.Lako je biti patriota i junak preko neta.
Pa kad cujemo kako ti natucas srpski,mogli bi pomisliti i da si ti,..........A kako se moze bez dokumente , jos priznajes da smo morali platiti debelo za dokumente ?
Znaci i to vam smetalo , a zamisli druga prava ..
Nadji mi jedan samo , samo jedan , da je doseljen ilegalno ili legalno iz Albanije ?
Sta sad,jel 0.ili mali broj...........ili ipak veliki broje pajo,pajo,samo lud ili totalni neznalica moze da veruje.
ilegalno se doseljavati u tadasnju SFRJ drzavu je ravno=0.
emigranti koji su dosli iz albanije na teritoriji bivse SFRJ,pretezno otislo u zemljama evrope dok mali broj ostalo na teritoriji SFRJ (kosovo,makedonija i crna gora).
u mitrovici ja ih znam nekolicinu koji su se ozenili i ostali tu.
Da ,a posle cete da pljujete i po njemu kao i po svim izbeglicama koji dodju u Srbiju,
ti bar kazes ,prodaj i idi,...........
a ostali tvoji istomisljenici kazu,sta ce nam Kosovo,al ne trebaju nam ni izbeglice,
e ne ide to tako![]()
Ja ti odavde ne mogu pomoci.Jedino da se obratis onim Srbima sto su prodavali kuce i imanja siptarima za dobre pare.Mozda ti neki zemljak ucini.
To je tacno..........ali bas zbog toga treba se tim ljudima koji su dole ostali, diviti na hrabrosti,Snajka,malo ovde imam istomisljenika(ne znam na koje si mislila) a,uvek kazem ono sto mislim ako je tema ozbiljna.Lazu ih sad i lagali su ih i ranije.Potegnu ih samo radi politickih poena pred izbore,itd.
I rekao sam da mislim na sve vlasti od 90-ih pa do danas.
Ja bih prvi otisao odande.Hebe mi se i za Lazara i Obilica ako saljem dete u skolu i strepim dal ce da ga izresetaju ili zakolju.
Kapisi?