Шиптар са експлозивом у српски кафић!!!

argumentima moze..ja prihvatim kad nisam u pravu i priznam..ali ocekujem da i neko kome argumentujem isto kaze da je pogresio
moja tvrdnja da je b92 izdjanicka televizija je plod mog dugododisnjeg gledanja iste
za vreme Slobe sam je gledala sa uzivanjem
ovo danas je sramota za novinarstvo
vec sam u nekoliko puta navodila jedan primer tj jedni anketu koja je B 92 sprovodila..o prasicima iz gepeka..znaci kako ih nije vise sramota da toliko zele da nas prikazu kao kretene i maloumne osobe...najgore od sve dece
ali ih i dalje pratim
gledam
i kako vreme odmice moja neverica je sve veca..i RAZOCARANJE....MORAM RECI
od jedne prave demokratske i opozicion partije takav prodana dusa da je to prosto neverovatno

Ovo su budalaštine:neutral:I zašto bih ja to dokazivao...Nisam im ja advokat...Ko što mnogi u Americi sa strane desnice već optužuju Obamu za izdaju,sa sličnim rečnikom kao i naše ''patriote'' a prektično ništa nije ni uradio...Ako neko veruje u nešto,ne može biti demantovan:cool:

Bi li nam rekao kol'ko si duboko morao da brknes da izvuces Obamu i kakve veze on ima sa datom temom? :think:

Sumnjam da je narocito tesko naci Albanca koga ce neko da nagovori da podmetne minu u srpski kafic.

Mene mnogo vise zanima zasto se zataska slucaj ona tri BND agenta koje su uhapsili u pokusaju podmetanja bombe u Pristini.

Malo potpale kod njih, malo kod nas, pa tako redom, sve dok ne bukne ponovo. Blizi se mart.

A mozda je samo u pitanju politicka promocija novopecenih kosovskih vlasti. S obzirom da su hapsenja obavljena od KPS-a, moguce je da se radi o isceniranim incidentima da bi malo izgradili imidz sposobnosti da se izbore sa ekstremnim elementima u drustvu, nematnutim izazovima itd.

Otprilike nesto u stilu one Krmenkove antiteroristicke akcije na jugu. :think:

Slazhem se s tobom, iza ovoga stoji neshto shto je verovatno isplanirano sem ako se nije otelo kontroli, mrzhnja prema Srbima nije prestala da jenjava.
Jedno je sigurno, nece se dogoditi da ovako neshto naidje na osudu kod vodecih svetskih mocnika, kao i sve do sada bice veshto prikriveno uz licemerje i lazh.

Da je kojim slučajem uspeo da aktivira protivpešadijsku minu razorne moći, ne bi stradali samo gosti kafića, nego i žitelji okolnih zgrada. Cilj nalogodavaca Arbena Hise bio je jasan - da još jednim masakrom nad kosmetskim Srbima obeleže prvu godišnjicu svoje virtuelne države!
Hisa je u ponedeljak oko 19.30, sa nepoznatim mladićem ušao u kafić i više od pola sata se osvrtao, gledao, čudio se što u njemu nema mladih u onom broju koliko ih je bilo prethodne večeri.- Njega i još dvojicu nepoznatih, uočili smo i noć ranije - pričaju za "Novosti" dvojica Srba, konobara. - Kafić je tada bio prepun mladića i devojaka, uglavnom srednjoškolaca, koji se posle druge smene ovde okupljaju. Posle ispijene kafe otišli su. Znali smo da su Albanci.

Hisa je, kažu naši izvori imao nameru da protivpešadijsku minu veže za sto kanapom, koji bi neko od gostiju povukao i tako je aktivirao. Reč je, inače, o pešadijskoj potezno-odskočnoj napravi koja pre eksplozije odskoči do glave prosečno visokog čoveka i eksplodira, zbog čega ima izuzetno ubojnu moć. Njeno razorno dejstvo na toj visini, posebno u zatvorenom prostoru je gotovo stoprocentno uspešno.

http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=9&status=jedna&vest=138179&search=strpce

neverovatno je kolika je tragedija jedva izbegnuta, a kako malu paznju citav dogadjaj kod nas izaziva. djubrad shiptarska pokvarena, protivpesadijsku minu medju decu....ali ne......kod nas je tolerancija u modi

Back