Trandaiflko
Aktivan član
- Poruka
- 1.560
Већ сам писао да сам желећи да ослободим меморију мобилног, додирнуо опцију „обриши податке“ и он се деинсталирао. Наравно, грешка је што нисам био направио резервну копију на андроиду.
Добио code и поново уградио Вибер на мобилни,
Међутим, не могу да га синхронизујем са компом. Шта год пошаљем неком контакту на андроиду,.невидљиво је на компу.
Онда, остао ми је само мали део контаката у именику, Разумем да није повратио поруке одраније, али зашто само део контаката?
Такође, моје белешке које сам сада добио немају везе са my notes на рачунару.
Значи: када имам на мобилном, иде лако: на компу кликнеш инсталаицју, два корака и на трећем се појави код, који очиташ мобилним и синхронизујеш.
Али, сада бих хтео да мобилни синхронизујем према рачунару. Да спасим десетине бројева које имам на компу а на мобилном ми се појавило само неколико.
Има ли начина да мобилни синхронизујем према рачунару?
Добио code и поново уградио Вибер на мобилни,
Међутим, не могу да га синхронизујем са компом. Шта год пошаљем неком контакту на андроиду,.невидљиво је на компу.
Онда, остао ми је само мали део контаката у именику, Разумем да није повратио поруке одраније, али зашто само део контаката?
Такође, моје белешке које сам сада добио немају везе са my notes на рачунару.
Значи: када имам на мобилном, иде лако: на компу кликнеш инсталаицју, два корака и на трећем се појави код, који очиташ мобилним и синхронизујеш.
Али, сада бих хтео да мобилни синхронизујем према рачунару. Да спасим десетине бројева које имам на компу а на мобилном ми се појавило само неколико.
Има ли начина да мобилни синхронизујем према рачунару?