E,pile moje a znas u cemu ce tek biti razlika izmedju nas sto studiramo singidunum i tebe sto nosis blokove?U tome sto cemo mi jednog dana,kad zavrsimo fax,sedeti u nekim foteljama,a ti ces i dalje nositi te iste blokove..
Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzz[/QUOT
koko moja, ja sam nosio ovo leto te iste blokove i zaradio 3000 evra u kanadi, inace mi to nije zanimanje. Studiram arhitektonski fakultet univerziteta u beogradu, a pre toga sam bio godinu dana na gradjevinskom fakultetu, takodje univerziteta u Beogradu....
o toj fotelji mozes da sanjas, kao i 98% tvojih kolega, jer ko ce da zaposli kvazi strucnjaka koji je polagao vecinu ispita za 2 dana ucenja svakog?! Onih 2% sto sam ostavio kao potencijalno uspesne su oni koje ce mame ili tate na jakim pozicijama moci da zaposle, i zbog istih roditelja ce neko da trpi njihovo neznanje i glupost.
ja pricam o nosenju blokova, jer imam iskustva i sa skolom, i sa nosenjem blokova, imam iskustva i u Srbiji, a imam i u Kanadi, i mogu ti reci da sa znanjem koje ces steci na vecernjem fakultetu singidunum neces nigde nista uraditi, ne bi to proslo ni u banana republikama... Ne pricam o singidunumu kao bednom jer sam na nekom drugom fakultetu, nego zato sto je tako, mogao sam o zaposljavanju takvih eksperata da slusam iz prve ruke. Otac mi je bio direktor fabrike od 3000 ljudi, diplomirani masinski inzenjer, i magistar organizacionih nauka (ovo je, hvala Bogu, jos uvek), pa je imao sta da mi kaze. Nikom ne zelim zlo, ali je smesno da ti sa tvojim fakultetom pretis meni nekim foteljama u kojima ces da sedis. Sedeces u fotelji, lepoj, koznoj, samo pod uslovom da batalis taj kurs singidunum i od godisnje skolarine da kupis istu. Inace, zao mi je sto si zensko pa neces moci ni da nosis gorenavedene blokove, jer bi u tom slucaju nesto i mogla da zaradis. Izvinjavam se ostalim studentima prozvanog fakulteta na svim teskim recima, ali sam morao da kazem samo istinu i nista osim istine, podstaknut prozivkama devojke koja ima 22 godine, studira vas fakultet, i verovatno uzima pare od roditelja da kupi 200 g zu-zu peciva u Kumodraskoj ulici (blizu fakulteta), a onda potrosi ostatak na espreso sa mlekom u nekom od kafica u Ljubickoj ulici.... a meni je nasla da prica o zivotu, parama, foteljama, i najsmesnije od svega, o strucnosti...
P.S od sad, posto ste gospodjice Milice saznali da sam i ja student, insistiram da mi se obracate sa malo manje omalovazavanja i malo vise postovanja, a molim vas da me ne nazivate kolegom, jer moj kolega ni u cemu nikada necete moci da budete