Ja sam jarac/rak on riba/ovanBolje je da su karte pojedinačne, ( pored ove sinastrijske ) jer ja lično, u ovom svemu ne mogu uopšte da sagledam svaku osobu pojedinačno.
Nesto nmg njegovu sad da nadjem posebnu, potrazicu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam jarac/rak on riba/ovanBolje je da su karte pojedinačne, ( pored ove sinastrijske ) jer ja lično, u ovom svemu ne mogu uopšte da sagledam svaku osobu pojedinačno.
Njegova kartaBolje je da su karte pojedinačne, ( pored ove sinastrijske ) jer ja lično, u ovom svemu ne mogu uopšte da sagledam svaku osobu pojedinačno.
Kako vidite konjukciju Marsa i Jupitera u uporednom?
Kad vec spominjes vrhove, koliko su znacajni ic/mc ( sa planetama na njima ) u odnosu na asc/dc? Uopste ne kapiram kako da tumacim recimo planetu na ic-u.
Kad vec spominjes vrhove, koliko su znacajni ic/mc ( sa planetama na njima ) u odnosu na asc/dc? Uopste ne kapiram kako da tumacim recimo planetu na ic-u.
Jel može meni tu tko reći hoćemo biti zajedno postavila sam sliku dinastije.Tu nitko ne odgovara
A o kakvom je odnosu riječ jel o karmičkom i ja sumnjam da tu može doći do veze.
Jel to znači da je moje noćno rođenje bolje postavljeno u sinastriji nego njegovo
Ok dali bi onda moglo doći do veze da izbacim tu iluziju i popravimo komunikaciju.