Sin poslanice SNS iz Niša...voli ustaše, posećuje koncert Thompsona, a pride voli i Izrael...i mlatara kalašnjikovom...

Tom čovjeku treba pod hitno pomoći, vidi se da nije sav svoj.
Ovo nema veze sa SNS-om ili oporbom, već s hospitalizacijom.
Pod hitno stabilizirati antipsihoticima!
Tog Šarovića može biti sramota, ruga se bolesnim ljudima.
Dovoljno je pogledati fotografiju majke dotičnog, koja dnevno možda odspava nekoliko sati, dok ostatak vremena provodi sekirajući se za bolesnog sina.

Pogledajte prilog 1801935

U ovim umornim očima prebivaju oceani tuge.
Majmun ima 28 godina; keva je 13 godina u analnoj kampanji u stranci… orangutan od kad zna za sebe gleda kako mu Srbi jašu kevu, te od tuda autosovinizam SNS ustase :lol:

Opet botujes za SNSranku?!

Taman posla, nemoj me zbunjuješ slikom šarova. Ovde lažu kako su ubijeni pa silovani, Asad bačen sa beograđanke, Zelenski sedi u Kremlju . Tim redosledeom. I onda pošten čovek odmah reaguje high kickom i giljotinom na svaku vest.

Tom čovjeku treba pod hitno pomoći, vidi se da nije sav svoj.
Ovo nema veze sa SNS-om ili oporbom, već s hospitalizacijom.
Pod hitno stabilizirati antipsihoticima!
Tog Šarovića može biti sramota, ruga se bolesnim ljudima.
Dovoljno je pogledati fotografiju majke dotičnog, koja dnevno možda odspava nekoliko sati, dok ostatak vremena provodi sekirajući se za bolesnog sina.

Pogledajte prilog 1801935

U ovim umornim očima prebivaju oceani tuge.
Doticna je poslanica sns-a u skupstini, ponoosna na svog sina heroja. Njen sin slikan sa kalasnikivima i ndh sahovnicom bi pod hitno trebao na sudjenje. Neki poslanici sns-a u Skupstin imaju CRO putovnice, ali eto, studenti su ustase?

Doticna je poslanica sns-a u skupstini, ponoosna na svog sina heroja. Njen sin slikan sa kalasnikivima i ndh sahovnicom bi pod hitno trebao na sudjenje. Neki poslanici sns-a u Skupstin imaju CRO putovnice, ali eto, studenti su ustase?
за овог је тај опјевани пицула чист аматер

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić saopštio je danas da je u tu stranku prešla poslanica sa izborne liste Patriotski blok Vesna Savović, kao i još sedam članova nekadašnjeg krila Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) koje je predvodio Žika Gojković.

Glišić je novinarima u sedištu SNS u Beogradu rekao da je u tu stranku prešao i član Predsedništva tog krila POKS-a Dragan Đorđević, kao i šest poverenika iz niških opština.

„Poslednjih nekoliko meseci ovi ljudi su shvatili ko se bori za državu, a ko samo za cenzus i fotelju i poneki dolar iz stranih ambasada“, rekao je Glišić.

Ppppffffttttt.... baš je gospodin.

🥰

Kakav gospodin, zar se ne vidi iz aviona da je u pitanju zaigrano dete koje dobija igracke po cefu dok se o praznicima i mamin sef otvori za paketic?

Proustaski nestasko bi tebe verovatno metnuo u kazan i istopio pa bi od slatkog maaaalog cvarka ostala samo topla i podatna mast:(.

Kakav gospodin, zar se ne vidi iz aviona da je u pitanju zaigrano dete koje dobija igracke po cefu dok se o praznicima i mamin sef otvori za paketic?

Proustaski nestasko bi tebe verovatno metnuo u kazan i istopio pa bi od slatkog maaaalog cvarka ostala samo topla i podatna mast:(.
Pa ne bi on mene otopio kad sam i ja -U-staša.

1000011577.jpg

🐈

Mjauu...vidi se da si bezopasan macak:lol:...a ustase se regrutuju od onih koji su vitlali macke po dvoristu kao klinci tako da ti ne gine kazan sa ove ili one strane Drine!

Bibi - di, Babi - di - BU!
1000011632.jpg

Ja sam Zlo.

😡 😡 😡

@Grom_sa_neba!, objasni joj da jedino što kod mene valja je da podržavam HDZ i SNS.

🐈

Back