Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.690
Ppppffffttttt.... baš je gospodin.Zamisljam mekanu gumenu pusku koja mlitavo visi izmedju nogu odraslog muskarca dok u gacama skace uz Tompsonove stihove...tesko mi je da probudim erotiku, bolan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ppppffffttttt.... baš je gospodin.Zamisljam mekanu gumenu pusku koja mlitavo visi izmedju nogu odraslog muskarca dok u gacama skace uz Tompsonove stihove...tesko mi je da probudim erotiku, bolan.

Усташе и шиптари (Аца шиптар) браћа заувек?![]()
Majmun ima 28 godina; keva je 13 godina u analnoj kampanji u stranci… orangutan od kad zna za sebe gleda kako mu Srbi jašu kevu, te od tuda autosovinizam SNS ustaseTom čovjeku treba pod hitno pomoći, vidi se da nije sav svoj.
Ovo nema veze sa SNS-om ili oporbom, već s hospitalizacijom.
Pod hitno stabilizirati antipsihoticima!
Tog Šarovića može biti sramota, ruga se bolesnim ljudima.
Dovoljno je pogledati fotografiju majke dotičnog, koja dnevno možda odspava nekoliko sati, dok ostatak vremena provodi sekirajući se za bolesnog sina.
Pogledajte prilog 1801935
U ovim umornim očima prebivaju oceani tuge.

Opet botujes za SNSranku?!
a andrejka vice nama ustase, kad ono sns ustaseIsplivale sokantne nformacije. 'Oce li policija regovati?
Doticna je poslanica sns-a u skupstini, ponoosna na svog sina heroja. Njen sin slikan sa kalasnikivima i ndh sahovnicom bi pod hitno trebao na sudjenje. Neki poslanici sns-a u Skupstin imaju CRO putovnice, ali eto, studenti su ustase?Tom čovjeku treba pod hitno pomoći, vidi se da nije sav svoj.
Ovo nema veze sa SNS-om ili oporbom, već s hospitalizacijom.
Pod hitno stabilizirati antipsihoticima!
Tog Šarovića može biti sramota, ruga se bolesnim ljudima.
Dovoljno je pogledati fotografiju majke dotičnog, koja dnevno možda odspava nekoliko sati, dok ostatak vremena provodi sekirajući se za bolesnog sina.
Pogledajte prilog 1801935
U ovim umornim očima prebivaju oceani tuge.
шеле и ацаУсташе и шиптари (Аца шиптар) браћа заувек?![]()
за овог је тај опјевани пицула чист аматерDoticna je poslanica sns-a u skupstini, ponoosna na svog sina heroja. Njen sin slikan sa kalasnikivima i ndh sahovnicom bi pod hitno trebao na sudjenje. Neki poslanici sns-a u Skupstin imaju CRO putovnice, ali eto, studenti su ustase?
чича ујкоPa šta je to čudno za naprednjake i samozvane radikale (uzurpacija imena Narodne Radikalne Stranke od strane nacional-komunista). Najveća "srbenda" iz devedesetih Voja Šeki potiče iz ustaške porodice
Pogledajte prilog 1802056

Ppppffffttttt.... baš je gospodin.
![]()
.Komadant???
Pa ne bi on mene otopio kad sam i ja -U-staša.Kakav gospodin, zar se ne vidi iz aviona da je u pitanju zaigrano dete koje dobija igracke po cefu dok se o praznicima i mamin sef otvori za paketic?
Proustaski nestasko bi tebe verovatno metnuo u kazan i istopio pa bi od slatkog maaaalog cvarka ostala samo topla i podatna mast.
...a ustase se regrutuju od onih koji su vitlali macke po dvoristu kao klinci tako da ti ne gine kazan sa ove ili one strane Drine! Mjauu...vidi se da si bezopasan macak...a ustase se regrutuju od onih koji su vitlali macke po dvoristu kao klinci tako da ti ne gine kazan sa ove ili one strane Drine!
Bibi - di, Babi - di - BU!
Pogledajte prilog 1803650
Ja sam Zlo.
![]()
![]()
@Grom_sa_neba!, objasni joj da jedino što kod mene valja je da podržavam HDZ i SNS.
![]()
evo meni niko nije SNS poslanik a od HR muzike slušam Josipu, Terezu, Nives Celzijus...
Tompson je muzika za mlade, ja samo old school