Sin Lebron Džejmsa doživeo srčani udar na treningu

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.516
Pišu sve svetske novine, recimo i ove NBC News:

18-godišnji sin Lebrona Džejmsa, Broni, oporavlja se nakon što je kolabirao u ponedeljak tokom treninga u Los Anđelesu i hitno je prevezen u bolnicu.

„Juče tokom treninga Broni Džejms je doživeo srčani zastoj. Medicinsko osoblje je uspelo da leči Bronija i odvede ga u bolnicu”, navodi se u porodičnom saopštenju. On je sada u stabilnom stanju i više nije u intenzivnoj nezi, navodi porodica.

1690315954253.png

Nisu vakcine, šta je?

Elon Musk Suggests 18-Year-Old Bronny James’ Cardiac Arrest Due To Vaccine Injury, Myocarditis – https://t.co/muUEIgTp3N pic.twitter.com/CfH4PKjaDK
— Adan Salazar (@AdanSalazarWins) July 25, 2023

We cannot ascribe everything to the vaccine, but, by the same token, we cannot ascribe nothing.
Myocarditis is a known side-effect. The only question is whether it is rare or common.
— Elon Musk (@elonmusk) July 25, 2023

I don't remember healthy athletes suffering from cardiac issues being a regular occurrence. Do you? https://t.co/TkygbNdvid
— Kat Kanada (@KatKanada_TM) July 25, 2023

Pišu sve svetske novine, recimo i ove NBC News:

18-godišnji sin Lebrona Džejmsa, Broni, oporavlja se nakon što je kolabirao u ponedeljak tokom treninga u Los Anđelesu i hitno je prevezen u bolnicu.

„Juče tokom treninga Broni Džejms je doživeo srčani zastoj. Medicinsko osoblje je uspelo da leči Bronija i odvede ga u bolnicu”, navodi se u porodičnom saopštenju. On je sada u stabilnom stanju i više nije u intenzivnoj nezi, navodi porodica.

Pogledajte prilog 1384162aksinu

Nisu vakcine, šta je?
Ja sam primio vakcine fajzer i nista. A imam mio karditis.

jesi li se vakcinisao iz moranja ili si mislio da će da ti pomogne?
Lekarka mi savetovala da se ne vaksinisem, a nikako fajzerovom.
I naravno, posto verujem da su vakcine placebo, ja odmah udarim
fajzera, da proverim teoriju. Verujem da je nocebo propaganda
izazvala te srcane udare kod vakcina i pogorsala simptome korone.
Jer sve je u glavi, na kraju krajeva...

Lekarka mi savetovala da se ne vaksinisem, a nikako fajzerovom.
I naravno, posto verujem da su vakcine placebo, ja odmah udarim
fajzera, da proverim teoriju. Verujem da je nocebo propaganda
izazvala te srcane udare kod vakcina i pogorsala simptome korone.
Jer sve je u glavi, na kraju krajeva...
Svaka osoba je drugi svet, meni tast umro 4 meseca posle primanja vakcine (bio bolestan pre toga), dedi se pogoršalo stanje posle primanja vakcine (srčani bolesnik) nije umro, drugar posle primanja vakcine umro 2 meseca kasnije (fudbaler) tešimo se da se preforsirao fudbalom, stalo mu srce, što nema smisla, deda mi preživeo a srčani bolesnik, a on umro, nepovezano... Moj brat primio, prvu noć se gušio, temperatura i sve, posle ništa..
Ja primio nisam, preležao jednom, možda i dvaput ali drugi put je neprovereno. KOliko sam čuo bolešljivi ne bi trebali da prime, ipak je to ubrzano... sad čujem dolazi nova bolest, gora od korone.... Ako zaista dodje, mogu samo da kažem da su isplanirali, ako ne dodje, okrećem mišljenje da plaše, toliko sam jednostavan. :)

Poslednja izmena:
možda je imo neki neotkriveni srčani problem, možda steroidi !?
kakve vakcine ljudi daj se uozbiljite. dosad je trebalo pola sveta da umre. da nije bilo vakcina još koliko bi umrelo od korone ! e da i zemlja je ravna :dash:
nećemo da se upuštamo u raspravu o vakcinama jer je to zabranjeno pravilnikom krstarice. Dakle, pobedio si po difoltu :)

Back